Italien, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca er en fin pølse, der er produceret efter en gammel håndværkstradition. Denne pølse er kendetegnet ved en krydret og aromatisk smag, opnået ved brug af vincotto pugliese og rygning med træ fra den middelhavsagtige vegetation. Capocollo er perfekt til at blive nydt alene eller som en del af et udvalg af pølser, ledsaget af lokale oste og vine. Dens håndværksmæssige forarbejdning og dens unikke smag gør den til et fremragende produkt inden for den pugliesiske gastronomi.
Italien, Mesoraca
...Capocollo Calabrese fremstilles af den øverste del af nakkekødet og en del af skulderen. Kødstykket saltes og masseres omhyggeligt i hånden, hvorefter det fyldes i en naturlig tarm og modnes i mere end 90 dage under kontrollerede temperatur- og fugtighedsforhold. Under saltningsprocessen tilsættes krydderier og aromatiske urter, der er typiske for den calabresiske opskrift, herunder den...
Italien, Viterbo
Virksomheden blev grundlagt i 1947 af Coccia Sesto, en dygtig pølsemager. Med tiden udvidede den sig og blev en industri, men reglen forblev den samme: at bruge det bedste råmateriale og aldrig have frysefaciliteter for at sikre en kvalitetsstandard, der adskiller sig fra det sædvanlige. I dag er virksomheden ISO 22000-certificeret, godkendt til eksport til Canada og registreret på FDA-listen i af...
Italien, Altamura Di Bari
...En af de bedste kødprodukter, vi producerer, typisk for regionen Puglia. "Capocollo Pugliese"...
Matchende produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Andre produkter
Soppressata
Soppressata
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISK OG MODNET PØLSE, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SØD OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
...Antipasto af skiver af kød fra den toskanske tradition med håndlavet prosciutto crudo, Chianti salami og capocollo.
Matchende produkter
Hus-antipasto
Antipasto fra huset
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Italien, Ferrere
...L'Agrisalumeria Luiset er en kortfibre landbrugsvirksomhed, der specialiserer sig i svineopdræt og den tilhørende charcuteri med forarbejdning af kød og glutenfrie pølser typiske for Piemonte. I Ferrere (AT), i Monferrato Astigiano, opdrætter vi svin udendørs, hvorfra vi får frisk svinekød som ribben, capocollo, braciole og de typiske piemontesiske pølser såsom salame della rosa, salame al...
Italien, Castel Goffredo
Skabelse af elastiske, luftige rør til beskyttelse af skinker, skuldre, capocolli, skinker, pancetta osv. mod enhver form for insekt under modningen. Det bruges ved at trække skinken, capocollo osv. ind i røret, lige efter salting. Engrosproduktion af beskyttende rør til fødevareindustrien. Vores virksomhed med base i provinsen Mantova producerer rør til pølser i syntetiske og naturlige materialer. Takket være specialiserede maskiner og fibre garanterer vi antibakterielle og holdbare produkter. Vi er desuden i stand til at skabe skræddersyede produkter baseret på kundens behov.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk pasta, Økologisk vin, Oliven, Paté, Konfitter, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndlavet honning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Bryllupstorrone, Hampolie og -mel, Senatore Cappelli mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydderier, Mousserende vin, Grappa,...
Italien, Fasano
... stor passion for vores produkter som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, samt at tilføje nationale pølser som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Vore pølser stammer fra lokale kødprodukter fra pugliesiske græsmarker.
Italien, San Demetrio Corone
Nata specielt til produktion af salte, såsom capocollo og pancetta D.O.P., beskæftiger Madeo Industria Alimentare sig også med produktion af skinke og salami af sort svinekød fra Calabria. De anvendte teknikker er primært håndværksmæssige, som salting, der stadig udføres manuelt i de typiske saltlage, ligesom i gamle dage. Dog, hvor det er nødvendigt, tøver man ikke med at anvende de mest moderne teknologier, så meget at tørringen er overladt til entalpiske maskiner, der udnytter de eksterne klimaforhold til at reproducere den ideelle ventilation indendørs.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play