Italien, Mesoraca
...Capocollo Calabrese fremstilles af den øverste del af nakkekødet og en del af skulderen. Kødstykket saltes og masseres omhyggeligt i hånden, hvorefter det fyldes i en naturlig tarm og modnes i mere end 90 dage under kontrollerede temperatur- og fugtighedsforhold. Under saltningsprocessen tilsættes krydderier og aromatiske urter, der er typiske for den calabresiske opskrift, herunder den...
Italien, Viterbo
Virksomheden blev grundlagt i 1947 af Coccia Sesto, en dygtig pølsemager. Med tiden udvidede den sig og blev en industri, men reglen forblev den samme: at bruge det bedste råmateriale og aldrig have frysefaciliteter for at sikre en kvalitetsstandard, der adskiller sig fra det sædvanlige. I dag er virksomheden ISO 22000-certificeret, godkendt til eksport til Canada og registreret på FDA-listen i af...
Italien, Altamura Di Bari
...En af de bedste kødprodukter, vi producerer, typisk for regionen Puglia. "Capocollo Pugliese"...
Matchende produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Andre produkter
Soppressata
Soppressata
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISK OG MODNET PØLSE, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SØD OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Italien, Ferrere
...L'Agrisalumeria Luiset er en kortfibre landbrugsvirksomhed, der specialiserer sig i svineopdræt og den tilhørende charcuteri med forarbejdning af kød og glutenfrie pølser typiske for Piemonte. I Ferrere (AT), i Monferrato Astigiano, opdrætter vi svin udendørs, hvorfra vi får frisk svinekød som ribben, capocollo, braciole og de typiske piemontesiske pølser såsom salame della rosa, salame al...
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk pasta, Økologisk vin, Oliven, Paté, Konfitter, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndlavet honning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Bryllupstorrone, Hampolie og -mel, Senatore Cappelli mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydderier, Mousserende vin, Grappa,...
Italien, Fasano
... stor passion for vores produkter som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, samt at tilføje nationale pølser som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Vore pølser stammer fra lokale kødprodukter fra pugliesiske græsmarker.
Italien, San Demetrio Corone
Nata specielt til produktion af salte, såsom capocollo og pancetta D.O.P., beskæftiger Madeo Industria Alimentare sig også med produktion af skinke og salami af sort svinekød fra Calabria. De anvendte teknikker er primært håndværksmæssige, som salting, der stadig udføres manuelt i de typiske saltlage, ligesom i gamle dage. Dog, hvor det er nødvendigt, tøver man ikke med at anvende de mest moderne teknologier, så meget at tørringen er overladt til entalpiske maskiner, der udnytter de eksterne klimaforhold til at reproducere den ideelle ventilation indendørs.
Populære lande for dette søgeord