Italien, Dorgali
...Oprettet ved forarbejdning af rene Cannonau-druer. Efter en gæring på skallerne i en periode, der varierer fra 15 til 20 dage, modnes partiet primært i ståltank i mindst 10 måneder, mens en lille del hæves i franske tonneaux i en periode på mindre end et år. Efter aftapning følger 2 eller 3 måneders modning. Med en livlig rubinrød farve giver Vigna Sorella med sin ungdom og friskhed dufte fra...
Italien, Dorgali
... og beslutsom karakter, gjort unik ved brugen af gedesyren. Il Rigato del Pastore smages bedst i sin reneste form, ledsaget af Pane Carasau eller andre traditionelle brød, og passer perfekt sammen med et glas Cannonau vin. En ost med en rig og kompleks smag, ideel for dem, der elsker intense og karakteristiske smagsoplevelser, og repræsenterer en sand delikatesse for kendere.
Vi sender de bedste typiske produkter fra Sardinien til hele Europa: Fåreost; Komælk oste; Vine (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrte likør; Traditionelle slik; Traditionel pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Vore kunder er både private og forhandlere. Hurtig levering!!
... kokken. Smagene fra det traditionelle køkken og det enkle, men elegante miljø gør La Piccola Trattoria til en af de mest værdsatte restauranter i Padova. Nogle eksempler: Sprøde Mazzancolle med en salat af puntarelle, appelsiner og stødt bottarga af Muggine, Fregula sarda med fiske-ragù og spiny artiskok fra Sardinien, Brasato al Cannonau med artiskok-tærte og ris med safran fra San Gavino. Hjemmelavede desserter og brød. Vinmenu med omkring hundrede etiketter af anerkendte sardiniske vine. Hver måned er der temaaftener.
...Vores vingård ligger i Mamoiada, i provinsen Nuoro, et område der er særligt velegnet til produktion af cannonau-druer. Vi producerer 'cannonau'-vine i ren form, som afspejler dufte, aromaer og smagsnuancer typiske for vores smukke Sardinien. - Mamuthone, opkaldt efter den typiske maske fra Mamoiada-karnevalet, er en cannonau med en intens rubinrød farve og granatrøde nuancer. Den har en lang...
Cantine di Orgosolo producerer direkte fra sine bjerghaver vine af høj kvalitet. Vinene er lavet af druesorten cannonau, i ren form, eller med andre røde druesorter såsom: carignano, monica, bovale. De producerede vine er: IGT Locoe, Doc Urulu, Doc Riserva Soroi, Grappa fra monovitigno: Økologisk vin (stadig på kastanjefade).
...Siden 1978 har vi produceret druer og vine "Cannonau Corru Trabutzu" af høj kvalitet. Vi tilfredsstiller udelukkende det bedste lokale marked med små produktioner, der drives i en familieejet virksomhed. Vore gamle vinmarker er anlagt med en filosofi, der ikke sigter mod at producere mængder, men høj kvalitet af druer. Vinstokkene er hovedsageligt lokale Cannonau, strengt uden irrigationssystemer, dyrket i "Spalliera" med regelmæssig afstand, i et solrigt og luftigt bakkelandskab. Vinstokkene dyrkes ved hjælp af den traditionelle lokale metode.
NUDO, Cannonau di Sardegna...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play