Italien, Monza
Staminax repræsenterer en innovation inden for kosmetikbranchen, der kombinerer dygtighed og kompetencer fra højt kvalificerede italienske fagfolk. Blandt disse personer skiller Caterina De Carlo sig ud, en kemisk ingeniør med en kandidatgrad i farmaci og en specialisering i bioteknologiske processer. Hendes karriere begyndte i kvalitetskontrol hos multinationale medicinalfirmaer og udvidede sig d...
Lo Torrefazione Mokasol blev grundlagt i Brescia i 1950, da kaffebristning var et helt manuelt arbejde, der krævede intuition og erfaring. Siden da, i 3 generationer og takket være bidraget fra vores medarbejdere og de baristaer, der har valgt os, har vi transformeret denne aktivitet til en af de bedste kafferisterier i Brescia. Det, der ikke har ændret sig, er den håndværksmæssige ånd, som vores ...
Italien, Nave
Fusari har i over 60 år distribueret engros vine, spiritus og drikkevarer til tusindvis af steder i provinserne Brescia, Cremona, Mantova, Verona og Trento. Det siger vores kunder: vi er punktlige, præcise og håndterer et unikt sortiment, mere end 7000 italienske og internationale artikler, omhyggeligt udvalgt. Vi stopper aldrig med at søge. Derfor har mange af de produkter, der tilbydes i byens m...
Caffè Giordano har sine rødder i de respektive bedsteforældre, som var "industrielle" handlende, hvoraf kolonialvarer og især råkaffe var deres passion. Virksomheden startede som en lille enhed, der konsekvent har foretaget en streng udvælgelse af produkter og altid har lagt særlig omhyggelig vægt på alle faser af forarbejdningen, tilpasset sig de stadig mere innovative teknologier og forarbejdnin...
Italien, Monterotondo
...Il Cacao in Granella Biologico Sfuso di Vegantis, fornito con formati e prezzi all’ingrosso, è 100% naturale, da fave crude. Certificato Biologico. Prodotto i Peru fra plantager af Theobroma Cacao, er det bearbejdet ved lave temperaturer i henhold til traditionelle metoder for at bevare dets organoleptiske egenskaber og mikronæringsstoffer. Bønnerne tørres naturligt, skrælles, dvs. fjernes fra...
Italien, Sciacca
...NOCERBIA BIOLOGICO ekstra jomfruolivenolie er udstyret med certificering IT BIO 002 Landbrug Italien udstedt af Codex s.r.l.
Landbruget "INCANTALUPI" blev grundlagt i Puglia i 1948 med fuld respekt for det værdifulde, uberørte naturmiljø. Her har vi siden 1997 produceret vores økologiske ekstra jomfruolivenolie, hvor teknikkerne for grøn gødning og græsning af jorden anvendes. Alle faser af forarbejdningen, såsom: omdannelse af oliven, opbevaring og emballering, udføres strengt uden ilt og koldpresning; jorden gødes ved...
Italien, Sant'ilario D'enza
... standard Parmigiano Reggiano producerer vi også Parmigiano Reggiano Biologico, den certificerede "Prodotto di Montagna" og endelig "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vores udvalg af oste er bredt og varieret: blandt de mest elskede DOP tilbyder vi faktisk Grana Padano og Pecorino Romano, vi tilbyder også friske oste som mozzarella di bufala og burrata samt lagrede oste, der også er velegnede til...
Italien, Napoli
... anvender de naturlige forhold, der eksisterer mellem agronomiske teknikker, miljøet og levende organismer. Den Europæiske Union har indført et kontrol- og certificeringssystem for at muliggøre differentiering af disse produkter på markedet. Med et moderne kontinuerligt ekstraktionsanlæg drager vi fordel af rådgivning fra professionelle olivenolie-smagere, som jeg er en del af. De ekstra jomfruolivenolier fra Olivarte Biologico, DOP, aromatiserede er opnået i fuld overensstemmelse med fællesskabsreglerne.
..."LA LUMACA BIANCA" Azienda Elicicola del bresciano (Ghedi) specializzata nella produzione, a ciclo biologico naturale completo, di lumache da mangiare specie Helix Aspersa. Le nostre lumache vive vengono allevate seguendo il disciplinare di produzione "Filiera Lumache Italiane", che prevede, per i nostri graziosi molluschi, solo alimentazione biologica rigorosamente prodotta in azienda. Offriamo...
Italien, Dorgali
... caratteristiche varietali delle uve Cannonau, Carignano e Bovale Sardo. Tecniche agronomiche tutte manuali fino alla vendemmia, operata su piccole casse di 15kg nelle ore più fresche del tardo settembre. Produzione : 25000 Bottiglie / anno Densità di impianto : 6000 ceppi / ettaro Rese medie : 40 Qli / ettaro Modello di viticoltura : Convenzionale in conversione al biologico Raccolta : manuale __________ Certificazioni di qualità, Certificazioni EXPORT, Turismo del vino...
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' A SESTOLA (MODENA), Produktion, Salg og Økologisk Restaurant. Produktion og Online Salg af økologiske produkter fra vores egen produktion: honning, konserver, marmelade, nektar, ren juice, mejeriprodukter, kød, korn og mel.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play