Italien, Salerno
...Vi vælger kun de bedste friskfangede ansjoser, de mest egnede til at blive bearbejdet efter traditionelt håndværk, hvortil modning under salt giver den mest autentiske smag fra Cetara.
Italien, Salerno
...Friske ansjoser af udelukkende italiensk oprindelse (FAO område 37.1.2.3), forarbejdet samme dag og marineret i vineddike. Forpakket i en blanding af olie, 20% ekstra jomfru olivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer. Forpakket i vakuumbeholder. Ansjoser (Engraulis encrasicolus), 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfru olivenolie, eddike, antioxidant, smagsforstærker, aroma, salt, naturlige...
Italien, Sciacca
...L’Industria Ittico Conserviera Licata A. & C. s.n.c. har været aktiv i Sciacca siden midten af 80'erne og har over 20 års erfaring inden for produktion af fiskeprodukter. Byen Sciacca ligger ud til Middelhavet, et ideelt område til fiskeri af blåfisk, især ansjoser og sardiner. Her grundlægges og udvikles virksomheden Licata, som producerer ansjoser og sardiner i salt og olie under mærket "DON...
Italien, Sant'anastasia
... de alvorlige politiske forandringer i dette land, flyttede vi til Egypten og Marokko, hvorfra vi importerer oliven og kapers. Også i 2008 begyndte vi at beskæftige os med ansjoser i salt, et produkt som vi stadig importerer fra Argentina og Marokko, suppleret med lokale produkter fra Sciacca.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play