Italien, Salerno
...Vi vælger kun de bedste friskfangede ansjoser, de mest egnede til at blive bearbejdet efter traditionelt håndværk, hvortil modning under salt giver den mest autentiske smag fra Cetara.
Spanien, Sevilla
...Tripack er det innovative og nyttige format til at imødekomme vores kunders forbrugsbehov og tilpasse os særlige fejringstidspunkter. I dette format bevares den håndværksmæssige behandling med store, kvalitetsstykker, der er håndteret manuelt. En smag, hvor ansjoser, boquerones og fremragende oliven blandes perfekt, hvilket resulterer i et produkt af exceptionel kvalitet. Det består af ansjoser, boquerones og oliven fyldt med peberfrugt. Krydret med eddike, olivenolie, andre olier og salt.
Spanien, Santoña (cantabria)
...Lækre ansjoser fra Santoña, fremstillet med fisk fra Cantabrisket, og efter den traditionelle metode, så du får de bedste ansjoser leveret til dit hjem i de bedst mulige forhold. Vi behandler vores produkter med kærlighed og respekt, og det vil du mærke ved dit bord. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolie og salt Nettovægt: 125 g Afdampet vægt: 65 g NUTRITIONEL INFORMATION: (Pr. 100 g af afdampet produkt) ENERGIVÆRDI: 217 kcal (908 kJ) FEDT: 13 g KULHYDRATER: < 1 g PROTEINER: 25 g SALT: 13 g...
Frankrig, Malataverne
...Elskere af ansjoser ved, at ansjosfileter i olivenolie tilbyder en uendelig fornøjelse og passer perfekt i mange opskrifter, hvor de bidrager med deres kraftige smag af fisk og salt. Ansjoser i olivenolie bruges næsten som et krydderi for at give en unik og lækker smag til hver opskrift, de indgår i. Forene ansjosen i olie med andre smagsnuancer Før vi taler om opskrifter, her er en liste over...
...MARINEREDE ANCHOVIER: Forstærket med en blanding af solsikkeolie, eddike, stærk pebersauce og salt. En af de mest klassiske, men elskede skaldyrsmagter, ansjoser præsenteres i marineret form og bringer deres unikke smag til dine borde.
Frankrig, Paris
...Calciumnitrat fremstår som et gråhvidt granuleret fast stof. Det kan være enten den anhydre forbindelse eller tetrahydratet. Anvendes i gødning, sprængstoffer og pyroteknik. Calciumnitrat er et uorganisk nitratsalt af calcium.
Italien, Salerno
...Friske ansjoser af udelukkende italiensk oprindelse (FAO område 37.1.2.3), forarbejdet samme dag og marineret i vineddike. Forpakket i en blanding af olie, 20% ekstra jomfru olivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer. Forpakket i vakuumbeholder. Ansjoser (Engraulis encrasicolus), 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfru olivenolie, eddike, antioxidant, smagsforstærker, aroma, salt, naturlige...
Italien, Sciacca
...L’Industria Ittico Conserviera Licata A. & C. s.n.c. har været aktiv i Sciacca siden midten af 80'erne og har over 20 års erfaring inden for produktion af fiskeprodukter. Byen Sciacca ligger ud til Middelhavet, et ideelt område til fiskeri af blåfisk, især ansjoser og sardiner. Her grundlægges og udvikles virksomheden Licata, som producerer ansjoser og sardiner i salt og olie under mærket "DON...
Italien, Sant'anastasia
... de alvorlige politiske forandringer i dette land, flyttede vi til Egypten og Marokko, hvorfra vi importerer oliven og kapers. Også i 2008 begyndte vi at beskæftige os med ansjoser i salt, et produkt som vi stadig importerer fra Argentina og Marokko, suppleret med lokale produkter fra Sciacca.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play