Italien, Forlì
... ikke at ændre den delikate smag og deres organoleptiske egenskaber. Da de er en tørret bælgfrugt, vil tilberedningsprocessen tage længere tid: læg dem i blød i et par timer, skyl grundigt for at fjerne urenheder og kog, indtil bønnerne er bløde nok. De røde bønner kan tilberedes på mange måder: kolde i tilbehør og salater med tilsætning af salt og en smule ekstra jomfruolivenolie. Deres søde, men intense smag gør dem til den ideelle ingrediens i minestrone og puréer af bælgfrugter.
Italien, Torino
...Safter NFC (ikke fra koncentrat), koncentrater og puréer fra Tyrkiet. Frugterne bearbejdes i minimal grad for at bevare deres friske smag og farve, og størstedelen af produkterne er certificeret økologiske. De højkvalitetsattributter ved de produkter, vi tilbyder, sikrer, at de vil være et perfekt supplement til de fleste fødevare- og drikkevareapplikationer. Kvalitet og tilgængelighed er...
Italien, Turin
...Vi tilbyder højkvalitets italienske økologiske tomatprodukter, såsom terninger, pulper, puréer, semi-koncentrerede og koncentrerede pastaer med forskellige Brix-niveauer, fremstillet af økologiske tomater til B2B bulk, detailhandel og HORECA-sektorerne i forskellige emballager ved hjælp af aseptisk fyldning, der sikrer optimal hygiejne og konservering.
Italien, Sant Egidio Del Monte Albino
... Pelati-tomater, puréer og økologiske varianter. Vores tomater bliver konstant kontrolleret. De bliver plukket og forarbejdet samme dag for at bevare friskheden og ægtheden. Til skrælning bruger vi et mekanisk system, der gør det muligt at udføre processen så skånsomt, at "fløjl"-overfladen på tomaten forbliver intakt. På denne måde bevares de organoleptiske egenskaber og aromaen af frugten. Håndværk er for os synonymt med kvalitet. Hver tomat bliver manuelt udvalgt og kontrolleret igen efter skrælning. Derfor konserverer Grimaldi kun de bedste tomater.
Populære lande for dette søgeord