Tyskland, Heidelberg
...Persille 4mm STD er en tørret, groft hakket persille med en frisk, grøn smag. Det bruges ofte som pynt og krydderi til supper, salater og saucer.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... salt Peber 2 spiseskefulde smør Persille skum 100 gram persille 25 gram hakket løg 100 ml kyllingefond Peber 1 spiseskefuld smør 150 ml fløde Salt Først og fremmest skal du forberede persille skum. Varm smørret op ved middel-lav varme og steg løgene i det. Når løgene bliver aromatiske, tilsæt persillen til dem og bland begge dele straks. Fjern løg-persille blandingen fra varmen og lad den køle af i et stykke tid. Lav en klumpfri puré af fløden, kyllingefonden, persille-løg blandingen, peber og salt i en foodprocessor.
Østrig, Wien
...Lyofilerede urter: - blade - hakket - pulver konventionelle og økologiske Forskellige urter: persille, purløg, basilikum, rosmarin osv.
Frankrig, Ham
... Ingredienser: 800 g kalvekød i stykker 2 løg, hakket 2 fed hvidløg, hakket 2 gulerødder, skåret i skiver 200 g champignon, skiver 2 spiseskefulde olivenolie 2 spiseskefulde mel 500 ml kalvefond 2 laurbærblade i flager Salt og peber efter smag Frisk persille, hakket (til pynt) Reference:AR803756 Ean13:3760306803756...
Frankrig, Malataverne
...Historie, oprindelse og opdagelse af ansjoser i gastronomien Romerne er uden tvivl de første kendte folk, der introducerede ansjoser i deres kulinariske tilberedninger ved at lave deres berømte sauce "garum". Denne sauce består af ansjoser kogt i saltlage, serveret med eddike og hakket persille. Denne opskrift ligner meget den britiske ansjossauce, vi kender i dag. Ansjoserne gjorde deres...
...Lahmacun har en typisk krydret smag. Det er lavet af dej, der er dækket med en blanding af krydret hakket kød, løg, friske tomater, stærke peberfrugter og persille. Dette tilberedes ofte i en ovn. Det kan spises som en wrap, men ofte skæres det i mindre stykker og serveres som en ret. Før det indtages, drysses det normalt med citron. Det sælges ikke kun i restauranter, men også i supermarkeder...
Vi tilbyder rodfrugter (kartofler, gulerødder, persille og selleri, porre, hvidkål, kinakål, rødkål og savoykål, hakket kål, rødbeder, græskar, squash, hokkaido, grøntsager til suppe osv.) samt syltede grøntsager (surkål, syltede agurker og, sæsonmæssigt, let syltede agurker).

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play