Tyskland, Heidelberg
...Økologisk ristet gulerod med olivenolie tilbyder en rig, karameliseret smagsprofil, perfekt til at tilføje dybde til salte retter. Tilsætningen af olivenolie forbedrer smagen og gør den ideel til gourmetopskrifter.
Polen, Brzozów
...Blandede tørrede grøntsager, som består af: gulerod, pastinak, selleri, løg og persilleblade. Meget aromatisk, uden tilsætning af salt eller konserveringsmidler. Giver retter en unik smag og aroma. Er en uundgåelig ingrediens i ethvert køkken.&nbsp;<strong>Ingredienser: </strong>gulerod, pastinak, selleri, løg, persilleblade&nbsp;<strong>Anvendelse</strong>Blandingen skal tilsættes til alle slags supper og saucer, og koges i 10 til 15 minutter.&nbsp;<strong>Bemærkninger</strong>Indeholder ikke salt, sukker, konserveringsmidler eller natriumglutamat.
Bulgarien, Sofia
... stofskiftet, huden (bekæmper akne) og håret. Brug: Den typiske anvendelse af pulveret fra tørrede brændenælder er i tilberedningen af grønne smoothies. Udover dette kan brændenælde-pulveret bruges til at lave en suppe eller et rent vegetabilsk måltid (ved at tilsætte lidt mel) og saucer. Moderne retter med brændenælder kan inkludere tilberedning af falafel, ved at tilsætte dem i retter med æg (i stedet for spinat for eksempel). Pakning: 250g, 500g og løs.
Italien, Trento
... øjeblikkelig opløselighed, for en unik og uforvekslelig smag. Ideel til fremragende bouillon, der også kan tilsættes supper eller saucer. For at opnå en behagelig økologisk grøntsagsbouillon, opløs 4g af Granulat Vegetale Bio Bauer (1 teske) i 250ml vand og lad det koge i et par minutter. Produktet kan tilsættes til maden (supper, minestrone, saucer, ragù, kød, fisk, risotto, æg osv.) under tilberedningen.
Frankrig, Paris
... ekstremt rige på næringsstoffer og fyldt med sundhedsmæssige fordele og egenskaber. De er rige på C-vitamin, kobber, jern og mangan. De serveres i en salat med unge spinatblade, fintrevet gulerod, agurk og usaltede ristede jordnødder. Dressingen laves med riseddike, citronskal og appelsinskal, ingefær, appelsinjuice, hvidløg og tamarind. Ean13:3770010599616 Reference:CeriseBioFrance1...
Ukraine, Odessa
...Vores produkter er kendt under varemærket «Fra Bedstemors Have», hvilket betyder kun naturlige konserverede grøntsager (agurker, tomater), konserverede bælgfrugter (grønne ærter, kidneybønner), snacks (squashpasta «Sommer»), saucer (tomatpasta, adjika, tomatsauce), grøntsagsjuicer (tomat, gulerod, squash). En af vores dyder er, at vi aldrig bruger syntetiske farvestoffer, fortykningsmidler...
Spanien, Murcia
... forbundet med konserverings-, aseptisk- og fryseindustrien. VEGETABLER FRUGTER ANDRE SAUCER - Artiskokhjerter - Mandariner - Kapers - Mayonnaise - Artiskokfond - Ferskner - Grønne oliven - Ketchup - Ratatouille - Sorte pærer - Sennep - Champignon - Abrikoser - Små løg - Specialsauser - Røde peberfrugter - Frugtcocktail - Olivenolie - Rødbeder - Røde kirsebær - Eddike - Selleri - Melonkugler - Salt - Gulerod - Figner - Krydderier - Tomat - Juicer - Slik - Majs - Marmelader - Fisk...
Italien, Prato (po)
Produktion af grøntsager i olie og saucer til crostini. Giardiniera, peberfrugter i olivenolie, gulerødder i olivenolie, fennikel i olivenolie, zucchini og små løg i olivenolie, blomkål i olivenolie. Artiskok-sauce, tomatsaucer, zucchinisaucer, gulerod- og løgsaucer. Vores produkt følger ikke sparepolitikken, da alle de anvendte ingredienser er friske og af højeste kvalitet. Den håndværksmæssige forarbejdning er omhyggelig og grundig, og alt er rettet mod at sikre, at kunden kan føle sig tryg ved at konsumere vores produkt, udover traditionen.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play