Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium producent og eksportør af højkvalitets portugisiske produkter, der specialiserer sig i rå olivenolie og traditionel charcuterie. Beliggende i Portugal er Monte Safira dedikeret til at producere autentiske produkter ved hjælp af tidstestede metoder, der henvender sig til forbrugere, som søger smagene fra deres hjemland. Virksomhedens produktudvalg inkluderer ekstra jomfru...
...Denne lækre sous-vide tilberedte grillede andelår må ikke mangle til nogen fest. På få minutter kan du få et saftigt og lækkert andelår. Det kan også tilberedes på panden eller i ovnen.
Frankrig, Malataverne
...Indhold 75 cl Rosé, fremstillet af en udvælgelse af de bedste safter fra vores gamle cinsault-vine. SMAGNING SERVERINGSTEMPERATUR Mellem 11° og 12° MAD- OG VINPARING Til apéritif, Grillede fisk, Grillede hvide kødretter, Asiatiske specialiteter, Middelhavskøkken...
...Escargot krydderi Saftige bøffer, delikate fiskeanretninger, grillede grøntsager, nybagt brød - der er kun lidt, der ikke kan forfines med subtilt krydret urtesmør. Skab dine egne urtesmør specialiteter med vores alsidige krydderi med masser af urter og et strejf af hvidløg. Hela. Vi er din kompetente partner for smag og moderne funktionelle systemer til kødbehandling, HoReCa og food service...
Tyrkiet, Bursa
... JALAPENO, HVIDLØG) 6 RISTEDE GRØNTSAGER (RØDE RISTEDE PEPPER, RISTEDE ÆGGEPLANTER) 7 GRILLEDE GRØNTSAGER (ZUCCHINI, ÆGGEPLANTER, PEPPER) 8 TØRREDE FRUGTER OG GRØNTSAGER 9 IQF FRUGTER OG GRØNTSAGER 10 FRYSETØRREDE FRUGTER OG GRØNTSAGER...
Frankrig, Carquefou
... svinekæbe med stykker af ande-foie gras med kantareller, terrine af kalvebrissel med morchella. * Hvidpølse på gammeldags vis med svampe, foie gras, laks, St. Jacques Vinter sortiment: * Traditionel pølser: Toulouse-pølse * Halvsalt: skank, bryst, skulder * Røgning på gammeldags vis: pølse, skank, bryst, skulder * Slagter-specialiteter: stege (Orloff, bacon, røget, med svesker...) Sommer sortiment: * Traditionel pølser: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, fars, fyld, chorizo til grill, filet mignon...
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... binder dem til deres område: tørrede eller fyldte tomater, grillede auberginer, græskarscremer, artiskokker, broccoli, fyldte oliven, fyldte peberfrugter og krydret chili er blot nogle af de typiske produkter fra Cilento, der er forvandlet til olivenolie-bottles.
... frugter, soltørrede grøntsager, middelhavs-specialiteter såsom grillede grøntsager, pestos, bruschetta-pasta, vilde svampe, færdigretter, marmelader, honning, oliven, olivenolie, patéer, hummus, frosne frugt- og grøntsagsjuicer, vilde svampe, kapers, laurbær og timian. Vores innovative tilgang til emballage gør det muligt for os at imødekomme kravene fra en bred vifte af kunder. Mere end 30 års...
Italien, San Gimignano
Toscaniske pølser, toskansk D.O.P. skinke. Grillede specialiteter. Vildsvineprodukter - Økologiske pølser.
Italien, Scafati
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov: - Håndlavet Tør Pasta - Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug) - Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen - Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk) - Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret) - Oliven og Olivenolie - Kapers - Fine Småkager (også af økologisk produktion)...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play