Italien, Orbassano
...Hvert land kan have sin egen traditionelle opskrift på gnocchi, med forskellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italien, hvor "gnocchi" blev skabt for første gang, er det en simpel og lækker pasta lavet med kartofler, perfekt til røde saucer og oste-fondue. En rig og fyldig forret, en tradition for alle årstider. Vores gnocchi har en blødhed og konsistens, der gør dem velegnede til alle smagsløg, selv de mest delikate. Ideelle til veganske retter.
...Bløde kage lag fyldt med mørk chokoladecreme og dækket med en speciel hasselnødganache.
Italien, Parma
...Gastronomisk Specialitet - Kastanjetortelli FRISK PASTA Al produktion af fødevarer fra Greci sælges engros og detail, både frisk og frossen.
Italien, Olbia
... kvaliteter både under opbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlavet pasta: ideel til eksport og opbevaring. Den nedkøles samtidig med produktionen, hvilket bevarer alle kvaliteterne af det nyfremstillede produkt. Frosne seadas: fyldt pasta med ost, der kan tilberedes friturestegt eller i ovnen og krydres efter smag med honning eller sukker, eller nydes som en salte ret. Søde sager fra den sardiniske tradition: papassini, amaretti og tiliccas.
Italien, Corato
Maling af durumhvede til produktion af forskellige typer durumsemolina til produktion af tør, frisk, fyldt, frossen pasta, brød og pizza.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play