Italien, Orbassano
...Hvert land kan have sin egen traditionelle opskrift på gnocchi, med forskellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italien, hvor "gnocchi" blev skabt for første gang, er det en simpel og lækker pasta lavet med kartofler, perfekt til røde saucer og oste-fondue. En rig og fyldig forret, en tradition for alle årstider. Vores gnocchi har en blødhed og konsistens, der gør dem velegnede til alle smagsløg, selv de mest delikate. Ideelle til veganske retter.
Frankrig, Grigny
..."Canuti's Gnocchi" er lavet af nøje udvalgte råvarer, uden tilsætning af farvestoffer eller konserveringsmidler. Ligesom alle Canuti-pastaer. FORPAKNING: 10 x 1 kg = 10 kg...
Italien, Caraglio
... kartoffelflager, hvedemel "00", durumhvedesemulje, æg og udvalgte kødtyper. De bliver straks frosset og nedkølet til -18°C, uden nogen form for konserveringsmiddel, som garanti for et ægte produkt af høj kvalitet. Blandt nyhederne finder du: Frosne saucer klar til brug og frosne grøntsagssupper klar til brug.
Italien, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produceret frisk pasta og frosne saucer med avanceret IQF-teknologi. Udvalget af frisk pasta omfatter opskrifter på fyldt pasta, æg-pasta, bagte pastaer, polenta og gnocchi, som er virksomhedens stolthed, med en årlig produktion på over 6 millioner kilo. Zini har også en række frosne saucer i flager, tilgængelige i de vigtigste opskrifter fra den italienske tradition.
Produktion af frosne fyldte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play