Frankrig, Bidart
...Tørrede vilde champignon - Frankrig: Gaveæske med kantareller og moriller - Den majestætiske æske nr. 6, der stammer fra ægteskabet mellem "Kongen og Dronningen af skoven", deles i 3 lækre glas med vilde champignon: den ekstra tørrede kantarel 20g, kantarelpulver 70g og morillepulver 50g. Naturlige produkter, uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, fordi huset Caudale ikke går på kompromis med kvaliteten!
Frankrig, Marseille Cedex 14
...jordnødder, bønner, majs, blandinger, hasselnødder, cashewnødder, pistacienødder, græskarkerner, solsikkekerner, kikærter. Tørrede frugter: bløde frugter, eksotiske frugter, figner, abrikoser, svesker, dadler, rosiner. Tørrede grøntsager: knust hvede, bønner, linser, bønner, majs, byg, ærter, ris. Konserves: færdigretter, konservesgrøntsager, varianter, puréer, tomater. Oliven og krydderier: oliven på dåse, oliven i glas, olier, krydderier, saucer, krydderier.
Frankrig, Marseille
... vi et lækkert udvalg af kvalitetsfødevarer såsom færdigretter i bakker og supper i poser. Vi eksporterer også tørrede frugter fra Mekongdeltaet i Vietnam, herunder grapefrugt og passionsfrugt samt mange andre. Vores produkter baseret på kokosnød, såsom vegansk kokosmælkspulver og tørrede kokosflager, er også meget værdsatte. For at imødekomme dine specifikke behov tilbyder vi tilpassede Kraft...
Frankrig, Fontanes
Siden 1985 er Maison Wurfel blevet specialist i svampe i alle deres former: tørrede, i olie, som kulinariske hjælpemidler, færdigretter eller terriner. Vi tilbyder også håndlavede pastaer, smørepålæg, søde delikatesser, hvor en del af vores udvalg er økologisk. I vores søgen efter autenticitet og kvalitet tilbyder Maison Wurfel også et udvalg af unikke produkter fra forskellige terroirer. Maison...
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Frankrig, Fontaine-Simon
... genvindingsmetode sikrer maksimal organoleptisk kvalitet af frugterne og bevarer deres næringsstoffer. Tørrede frugter kan tilpasses i forskellige granulometrier, hele, i stykker, i flager eller i pulverform, og de fås både i økologisk og konventionel kvalitet. De kombinerer fleksibilitet og brugervenlighed til mange forskellige fødevareapplikationer: småkager, pølser og salte produkter, chokolade, færdigretter, kosttilskud, mejeriprodukter og oste, diætprodukter, saucer og krydderier, teer og infusioner.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play