Frankrig, Malataverne
... ikke meningen at servere den med chips eller peanuts! For at give karakter til dine aperitiffer, vil en tør vin sammen med fiskerillettes, rejer med mayonnaise, tapenade eller chorizo skabe en komplementaritet med den fede side af disse retter. Skaldyr og jodholdige produkter passer også meget godt sammen med de tørreste roséer.
Frankrig, Bidart
...Produkt fra havet: Ekstra skaldyrscocktail, frysetørret, i 1 kilo pose - Den ekstra skaldyrscocktail fra Maison Caudalie, der består af store ingredienser (hele muslinger, muskelkød, rejer, spisulekød, blæksprutte), er pakket i en 1 kilo pose. Alle vores pakker transporteres ved kontrollerede temperaturer, kvalitet er en værdi, som Maison Caudalie ikke går på kompromis med!
Frankrig, Pont Du Chateau
... opmærksomme på den afgørende rolle, det afrikanske marked spiller inden for landbrug og mode. Vi tilbyder kvalitetslokale produkter i store eller mellemstore mængder såsom frugter eller grøntsager, tørrede skaldyr, frosne fødevarer som rejer eller tørrede blade. Vi tilbyder også økologiske produkter på forespørgsel såsom ingefær, gurkemeje eller paprika, samt æteriske olier som kokosolie, kakaosmør eller...
Frankrig, Bastia
I over 35 år har Corse-Marée været specialist i kvalitetsfisk og skaldyr. Corse-Marée betjener professionelle i områderne omkring store Bastia, Saint Florent, Balagne og den østlige kyst op til Porto Vecchio. Corse-Marée tilbyder: levende skaldyr, produkter fra det lokale fiskeri samt et bredt udvalg af friske fisk og skaldyr fra de bedste franske fiskerihavne. Corse-Marée tilbyder også til salg et udvalg af frosne fiskeprodukter, der spænder fra rejer til forskellige blæksprutter og til fileter og rygge af fisk uden ben.
Frankrig, Marennes
+ Fuldstændig naturlig opdræt af subtropiske gambas Penaeus japonicus leveret levende - salg på gården fra midten af august til slutningen af november; salg i Yvelines (78) og Hauts-de-Seine (92) fra begyndelsen af september til slutningen af november (store stribede rejer - eller kejserlige - med blå, gule og røde haler, der har fast kød) + Langtidsmodnede Marennes-østers (min. 6 måneder - maks...
Frankrig, Airvault
PISCICULTURE - AQUAKULTUR - FISKERI TRANSPORT OG SALG AF LEVENDE FISK + FISK FRA DAMME -- KARPER -- ROVDYR -- GULDØRRED, TANG, GOUJON -- ALLE FISK FRA DAMME -- STORE FISK TIL SPORTSFISKERI + ORNAMENTALE FISK OG HAVEBADE -- KOI KARPER -- GULDFISK, GUL, MULTIFARVEDE OG SHUBUNKIN -- ALBINOS DIAMANT STØR -- ALLE FISK TIL HAVEBADE -- MOLLUSKER OG INVERTEBRATER TIL HAVEBADE -- HAVEBADE REJER + MARINE FISK OG INVERTEBRATER -- HAER -- STINGRAY -- FISK FRA ÅBENT HAV -- REEF FISK -- SKALDYR -- INVERTEBRATER -- MOLLUSKER -- SPECIALE FISK + TRANSPORT AF LEVENDE DYR OG LEVENDE FISK...
Frankrig, Marcolès
... også bruges i madlavning og indgår i overraskende kulinariske forberedelser. Den store reserve er resultatet af fermentering af honninger fra lokale producenter (akacie og hvidtjørn), blandet med kildevand, der hentes fra en kilde omkring tredive kilometer fra produktionsstedet. Det er kildevand fra Cantal, i hjertet af kastanjeskoven i Cantal, beliggende i det sydlige Auvergne. Mange måneders...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play