...Eksempler på poser, kasser, bokse og identifikationer
Sachet type Minigrip® (klassisk eller europæisk lukning, forskellige størrelser, mulighed for UV-behandling,…)
Plastikbokse i termoformet design til ophængning eller placering
Plastikæsker (flere rum)
Kort / Poser svejset sammen
Pakning under skin-pack...
... individuelle portioner: entrecôte, T-bone, ribeye, faux-filet, ribben, tomahawk, flæskekoteletter, bavette, tende de tranche osv. Grand Caractère anvender Skin Pack-teknologi til sine bakker, som giver længere holdbarhed end klassisk emballage. Exceptionelt kød til gastronomiske fagfolk: restauratører, håndværksslagtere, store fødevareforhandlere. For at gøre de bedste kødtyper tilgængelige for flest mulige, tilbyder Grand Caractère et udvalg af sine kødtyper i LS- og traditionelle GMS-afdelinger.
...Mestertrykker siden 1929, sikrer Cartonnages Gaultier en høj kvalitet aftryk til dine blisterkort, skin-pack, hætter, æsker og emballage. Vi udfører også trykning af selvklæbende og termisk klæbende punge. Vore trykteknikker er certificeret "Imprim'vert" i overensstemmelse med de økologiske regler for drivhusgasemissioner.