Frankrig, Arengosse
...Saltet med blæksprutteblæk fra Yaya Sucres et Sels er et raffineret krydderi, der tilføjer et strejf af elegance og smag til dine retter. Fremstillet af en blanding af groft salt fra Île de Ré og naturligt blæksprutteblæk, tilbyder dette unikke salt en uforlignelig smagsoplevelse. Dets subtile og iodede smag fremhæver lækkert skaldyr, pasta og fisk, samtidig med at det tilføjer et karakteristisk...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aroma af tørrede druer, karamel og noter af det træ, hvori den modnes. Alt dette gør denne eddike til et ægte krydderi, der løfter de retter, den ledsager. Bruges sammen med San Carlos ekstra jomfruolier eller Pago Baldios San Carlos, vil denne blanding forvandle dine retter til stor fornøjelse for dine smagsløg. Anbefales til syltede retter, vildt, fjerkræ, oksekød, fisk og skaldyr... Glasflaske 250ml...
Frankrig, Saint Romain La Motte
...Kurkuma er et krydderi, der stammer fra en rhizom, en rod af samme type som ingefær. Det er en plante med mange overraskende egenskaber. Den har antioxidante virkninger, forbedrer hjerte-kar-sundheden, led- og endda tarmfunktionen. Dens klare gule farve og unikke duft gør den til et fremragende ingrediens, der perfekt vil komplementere skaldyr, grøntsager eller fjerkræ. Lad dig føre væk af...
Frankrig, Aix-En-Provence
... største respekt for den persiske håndværk. Nogle pistiller fra vores prestigefyldte udvalg af Safran vil parfume dit ris, fisk og skaldyr med en uforlignelig aroma. Vi foreslår en dosering på 0,1 gram til en ret for 4 personer. Så, klar til at opdage det Røde Guld?
Frankrig, Levallois Perret
...Den malede koriander har en krydret og frisk duft med en peberagtig note. Dens smag er mild, let brændende, med en eftersmag af appelsinskal. Anvendelser af malet koriander i madlavning: Det er en krydderi, der uden tøven kan drysses over fisk, grillretter, kartofler, supper, auberginer, salater, rå grøntsager, skaldyr, rejer osv. Den bruges også meget i grundopskrifter som karrypasta, taginer...
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Forstærker smagen af grøntsager, giver dem smag og en lækker aroma FORDELE: Består af flere krydderier og har alle de gode egenskaber. Aromatiserer retter, og bruges ofte i opskrifter med kød, fjerkræ, skaldyr som rejer, muslinger eller krabber. Dette krydderi bruges i marinader.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play