Frankrig, Ploërmel Cedex
...Røræg kan nydes som en varm forret, hovedret, men også til morgenmad, i tapas og buffeter. Produkter lavet af æg lagt i Frankrig. Pakning: 2,5 kg, 9 kg eller 10 kg.
Frankrig, Guérande
...Den kraftfulde smag fra Nord.... En opskrift overleveret af et krigerfolk direkte fra Norge. Vikingesaltet opvarmer smagen af dine retter med sine røgede noter, peberets styrke og den krydrede smag af karry. Det anbefales til supper, gryderetter og saucer generelt. Både stærk og delikat, passer smagen rigtig godt sammen med kartofler, ris, røræg og selvfølgelig laks. På en omelet eller en ostesoufflé er det uundgåeligt!! SKU:SGV250...
Frankrig, Castelnaudary
...Vakuumforseglet tørret svinekød 100% hjemmelavet Ingredienser: svinekød, salt, peber, provencalske urter. Til dine baconterninger eller skiver, der grilles for at forbedre dine røræg eller spejlæg. 19,35 €/kg Minimum nettovægt af produktet: 400 g.
Frankrig, Malataverne
... rødvin har den franske AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) samt den europæiske AOP (Appellation d'Origine Protégée). Her er et forslag til en menu, hvor alle retter passer perfekt til Graves rødvin. Forretter Gratton de Lormont Tricandilles Påskepaté Vildkaninpaté à la Gisors Saucisson med Roquefort Forretter Stegte porcini-svampe fra Bordeaux Omelet med kantareller Blødkogte æg Masséna Røræg med skovsvampe Pocherede æg uden besvær Hovedretter...
Frankrig, Auxerre
...{"Nez":"elegant og frisk med sommerblomster, små vilde bær, humus","Appellation":"Saint-Émilion Grand Cru","Conditionnement":"Karton med 6 flasker á 75cl","Le conseil de l'œnologue":"serveres ved 16°C","Label":"Appellation d'Origine Contrôlée","Bouche":"fyldig, fløjlsblød, frugtig, let træagtig, meget finesse og balance","Accord met-vin":"oksefilet, røræg med trøfler","Temps de garde":"37 år...
Frankrig, Levallois Perret
... retter: tomatsaucer, pizzaer, ratatouille. Den er fremragende med alle slags grøntsager: auberginer, courgetter, svampe, artiskokker, kikærter, ris. Den passer godt sammen med hvidløg, løg, timian og olivenolie. Den giver smag til vinaigretter, salater, oste som mozzarella. Det er en fornøjelse med æg, hvad enten de er i omeletter eller røræg. Fordelene ved basilikum: Det er et naturligt antibakterielt middel, der renser dine lunger og bronkier for uønskede stoffer.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Dijon sennep* - 1,4 % Naturlig trøffelaroma* - 1 % Trøffelstykker* * produkter fra økologisk landbrug Brugsanvisning: En skovkalv, en fyldt kylling, røræg. Denne trøffelsennep kombinerer smagen af sennep med trøffelsmagene for at ledsage dit hvide kød, grillretter og fisk. Dette produkt fås i glas på 100 & 200 gr...
Frankrig, Paris
...-kaviarterninger til at knaske, skiver af "presset" til at lægge i en croque-monsieur eller CaviarCream, en "forstærket" tarama. En anden opfindelse: den tørrede kaviarblomst, der kan nydes malet eller som hele korn på en risotto eller røræg... Udover æg og røget fisk udvider PETROSSIAN gradvist sit sortiment til andre festlige produkter: foie gras, trøfler, chokolade, samt visse russiske specialiteter som...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play