Frankrig, Levallois-Perret
Opdag kunsten at lave mochis med Exquis Mochi! Vi specialiserer os i den håndværksmæssige produktion af højkvalitets is-mochis (frosne), bagværks-mochis (friske) og daifuku (ambient). Hos Exquis Mochi tilbyder vi et varieret udvalg af overlegen mochis, lavet uden kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler. Hver bid tager dig med på en rejse med sin bløde rismeldej og dejlige isfyld...
Frankrig, Ascain
... producerer derfor traditionelle og håndlavede drikkevarer efter gamle metoder. Alle vores produkter er fremstillet uden tilsætning af konserveringsmidler eller farvestoffer. Txopinondo producerer også æblejuice, en aperitif med 17° alkohol (baseret på Sagarno-brændevin, rødvin fra Irouléguy og æblemost), en grøn æblelikør med 18° alkohol, en anisæblelikør med 18° alkohol, en Sagarno-brændevin med 40° alkohol, æblecidereddike og balsamicoeddike af æble.
Frankrig, Fontanes
... Wurfel er i dag anerkendt og værdsat af mange delikatesseforretninger, slagtere, grøntsagsforhandlere, vinhandlere, ostehandlere og restauranter, der fremhæver vores produkter på deres menuer. Premium-serien imødekommer de stadig mere krævende forbrugeres forventninger. Produkter uden farvestoffer eller konserveringsmidler.
Frankrig, St Medard D Eyrans
...Grundlagt i 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har virksomheden LOU GASCOUN opbygget sit ry i næsten 50 år på ét enkelt produkt: den berømte gule dåse med svineleverpostej baseret på en familierecipe. Vores produkter er fremstillet håndværksmæssigt og er lavet ud fra traditionelle opskrifter fra Sydvestfrankrig, sammensat af friske ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt og tilberedt uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyder foie gras, pâtéer, ål i matelote, suppe fra bassin d'Arcachon, lamperie osv.
Frankrig, Paris
...konserveringsmidler eller nogen form for tilsatte fedtstoffer, bortset fra dem fra kakaobønnen. Dermed er al animalsk fedt udelukket fra fremstillingen af vores chokolade. Vore værksteder er udstyret med både gammeldags værktøjer og den nyeste teknologi, som gør det muligt for vores mestre-chokoladeproducent og hans team at producere et arbejde, der forener kvalitet og originalitet. Vi har et produktionsområde i...
Frankrig, Aiguilhe
produktionshåndværk og lokal fremstilling af fine, højkvalitets konserver af vilde svampe tilberedt og svampesauce til delikatesseforretninger, fødevaregrossister og restauranter. Svampesaucer klar til brug, uden tilsætningsstoffer, uden konserveringsmidler, uden aromaer, clean label. Produktion i Auvergne Rhône-Alpes. Morchella, porcini, skovblanding, sparassis, lactarius, shii-take fra Frankrig...
Frankrig, Vitry Sur Seine
Fremstilling af råvarer fra kakaobønner til oprindelse, vi fremstiller også vores praline fra Piemont-hasselnødder, fremstilling af mandelpasta. Ud fra råvarerne: vi laver vores færdige produkter: assortiment af praline og ganache. Vore andre konfektureprodukter: frugtstænger, nougat, skumfiduser er også fremstillet uden konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. Vi har også produkter til forbrugere, der er allergiske over for laktose eller gluten. Vi har et udvalg af kosher- eller halal-produkter.
Frankrig, Pertuis
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et værksted for håndværksrøgning, respekterer vi den store tradition for at give ægte entusiaster mulighed for at opleve smagen af en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er udvalgt frisk (og ikke frosset), tørret saltet med Guérande-salt "Nature&Progrès", nænsomt koldrøget med bøgetræ, uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyder også et delikat udvalg af røgede og marinerede laks, pastis fennikel, Bourbon peber, vodka dild.
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Frankrig, Sargé Les Le Mans
Producent af orthomolekylære kosttilskud. Kosttilskuddene er garanteret uden salt, uden sukker, uden gluten, uden stivelse, uden gær, uden konserveringsmidler, uden kunstige farvestoffer. Det orthomolekylære i hjertet af vores produkter: det primære mål med orthomolekylær ernæring er at forsyne kroppen med en række essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for cellernes optimale funktion (vitaminer, mineraler, antioxidanter, essentielle fedtsyrer, fytonæringsstoffer, stoffer der betragtes som ikke-essentielle, men som alligevel er uundgåelige for cellebeskyttelse i den rette dosis.
Frankrig, Castelnau-Chalosse
... opskrifter udelukker konserveringsmidler og farvestoffer, baseret på and og dens Foie Gras. Som alle fra Landes elsker vi, at festlighederne bliver vellykkede. Derfor skal andefoie gras, vores førende produkt, være glæden ved jeres måltider. Det er anerkendelsen fra kokke og vores kunder, der er den bedste garanti for jeres tilfredshed. Hele foie gras, på dåse eller halvkogt, er tilberedt til glæde for jeres smagsoplevelse. Hos os er der ikke noget blok af foie gras eller andemousse, der skader festlighederne og traditionen. DET ER NYT: Forskellige BOXe venter på dig.
Andre produkter
DEN GOURMET GÅRD
DEN GOURMET GÅRD
... forarbejdet af vores landbrugskooperativer, der for det meste ligger i de sydlige regioner af Marokko. Vores specifikationer eliminerer alle kemiske produkter, syntetiske dufte, konserveringsmidler eller farvestoffer, samtidig med at vi respekterer de marokkanske skønhedstraditioner og ritualer. Vores serier af kosmetik- og velværeprodukter: - Crème de soins pour visage - Crème de soins pour...
Frankrig, Chateau Thierry
Vi er producenter af chilipasta, kreolske saucer, krydderier og pikiz uden konserveringsmidler. Vore produkter respekterer det kreolske håndværk. Vore produkter passer meget godt til grillretter, sandwiches osv.
Frankrig, St Sulpice De Faleyrens
... pastaer. Vores mel er lavet koldt på granitkværne fra Tarn, vores mølle er fransk produceret, hvilket bevarer alle næringsstofferne fra kornene. Vores pastaer er uden æg, uden salt, uden konserveringsmidler og uden tilsætningsstoffer for at sikre en uovertruffen smag og kvalitet. For at imødekomme de mest krævende smagsløg tilbyder vi et varieret udvalg af produkter, der er perfekt tilpasset...
Frankrig, Castres
... er derfor, de to skabere Estelle og Caroline ønskede, med omtanke, at skabe et univers, der er helt deres eget. Produkterne er fremstillet i Frankrig med 100 % naturlige råvarer, der ikke er modificerede og uden kemiske konserveringsmidler. Derudover er produkterne håndlavede i små mængder og efter bestilling. I betragtning af de spektakulære fremskridt inden for psykologiske studier i de...
Frankrig, Paris
... kogemetoden, men også fra krydderierne og 100% tunesiske produkter, uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Middelhavet som du aldrig har smagt før: salat, bordoliven og krydderier, færdigretter, olivenolie.
MAISON CRAQUELIN, en håndværksbageri beliggende i Provence, producerer og sælger 100% naturlige småkager lavet af fransk smør, fransk mel og æg fra fritgående franske høns. Vores håndlavede småkager er uden farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Fra æltning til formning og bagning er vores småkager 100% håndlavede. De anvendte ingredienser er udvalgt med største omhu for at...
Frankrig, Colombes
... forblive tro mod de værdier, vi forsvarer: kvalitet, økologisk ansvarlighed, lokal forankring og især passion! Alle vores opskrifter er udarbejdet uden tilsætning af farvestoffer og konserveringsmidler og har en holdbarhed på et år. Vores cocktails, der er udsøgte i smagen, ansvarlige og sjove, vil glæde og fastholde din kundebase. Vi har udvalgt en række klar-til-at-drikke cocktails til dig: - A la...
Frankrig, Latresne
...Vi er skabere af alkoholfrie drikke under mærket Supreme Drinks og baseret i Bordeaux. Vores drikkevarer er 100% naturlige og økologiske for nogle, uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyder flere smagsvarianter: Supreme bissap (hibiscus), hindbær, mynte Supreme ingefær, ananas, lime Supreme æble bissap Supreme bouye (abebread) melon Vi bruger kun råmaterialer, som vi maler, presser eller lader trække/macerere. Vi tilbyder også en naturlig hibiscus sirup, hibiscus infusioner, groft salt med hibiscus og superfoods.
Frankrig, Chazelles Sur Lyon
... direkte af kakao og råvarer, uden farvestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Producent af pålægscremer uden palmeolie, lavet af kakao. Producent af speculooscreme, nøddefyld, produkter uden sukker til diabetikere osv. Ubegribelig kreativitet, fantasifuld galskab, fokus på smag, tradition, håndværk og produktionshemmeligheder giver anledning til sprudlende, sprøde pålægscremer med AOC Espelette-peber, saltet karamel, speculooscreme og meget mere.
Frankrig, Aubervilliers
MMC er en grossistdistributør inden for import og eksport af forskellige varer i Europa og internationalt. De varer, vi importerer og eksporterer, er rettet mod professionelle over hele verden: fødevarer, husholdningsapparater, konserveringsmidler, ikke-alkoholiske drikkevarer, pleje- og hygiejneprodukter, e-cigaretter, kosmetik samt tusindvis af referencer som Coca-Cola, Fanta og meget mere...
Frankrig, Saint-Pierre-Montlimart
... mod mange hudproblemer: kløe, akne, eksem, fedtet hud, tør hud, babyhud… Vores naturlige kosmetik er af høj kvalitet og stærkt doseret med hestemælk. De er udviklet uafhængigt, uden hjælp fra eksterne laboratorier. Fremstillingen af vores produkter er håndlavet og i små serier. Vores kosmetik er faste for at begrænse affald og kemiske konserveringsmidler. Alle vores sæber er koldpressede. Den...
Frankrig, Revest-Des-Brousses
Laboratoriet SYDELLA er en håndværksvirksomhed, der specialiserer sig i fremstilling af naturlige kosmetikprodukter, massageolier, blandinger af æteriske olier til diffusere og plejeprodukter. Laboratoriet bruger hverken farvestoffer, konserveringsmidler, parfumer eller alkoholer, og produkterne er ikke testet på dyr og indeholder ikke animalske produkter. For nylig har virksomheden opnået VEGAN...
Frankrig, Marseille
Grundlagt i 1986, er virksomheden PRODUITS ROSANIC en fødevarevirksomhed, der specialiserer sig i emballering af bordoliven og upasteuriserede (uden konserveringsmidler) og ikke-steriliserede middelhavsprodukter.
Frankrig, Mougins
Grossist i provencalske specialiteter i 25 år. Konserves og bakker til detailhandel. Fremstillet i Provence, uden konserveringsmidler. Sort tapenade, grøn tapenade med basilikum, auberginecaviar, artiskokdelikatesse, ansjospasta, pesto med provencalsk basilikum, delikatesse med soltørrede tomater, sardinepasta med kandiserede citroner, tomatpasta med soltørrede tomater, soltørrede tomater i olie...
Frankrig, Beaumont De Lomagne
... typiske retter er fremstillet med respekt for traditionerne og håndværket i den franske gastronomi fra Sydvest. Uden farvestoffer eller konserveringsmidler er alle vores produkter fremstillet i vores værksted på vejen til Auch i Beaumont de Lomagne, mellem GERS og TARN & GARONNE.
Frankrig, Montpellier
...Maison Roux er det håndværksmæssige værksted, der specialiserer sig i fremstillingen af de ægte bløde makronkager efter den gamle opskrift fra Languedoc og Provence. Denne opskrift indeholder hverken fløde eller ganache, og derfor er der ingen opbevaringsbegrænsninger for bagværket. DLUO 5 måneder. Alle vores makroner er ØKO, glutenfri, laktosefri og uden konserveringsmidler. Vores makronkager er ØKO-certificerede og glutenfri af Ecocert nr. 34/153109/437356.
Frankrig, Grezieu La Varenne
Jibiscus er en naturlig drik lavet af hibiscusblomster, en lækker kombination af hibiscus, mynte og rørsukker. En tropisk rejse med en unik smag og mange fordele. En naturlig Jibiscus-drink er uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Vi har bevaret det bedste, som naturen har at tilbyde. For dit helbred og miljøet har vi valgt glasflasker. En uovertruffen friskhed fra bissap. Vores opskrift...
Frankrig, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA er en håndværksvirksomhed, der specialiserer sig i foie gras, patéer og færdigretter. Produkter af høj kvalitet, der respekterer traditionerne, uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Økologisk certificering for en række patéer samt æblekompot. Tre vegetariske terriner i kataloget. Produktion af gastronomiske pakker til kommuner og virksomhedskomitéer. Eksport og store mængder muligt.
Frankrig, Castets
... håndværkskonserves er garanteret uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsforstærkere. Vi modtager vores friske produkter og fremmer kortslutninger så meget som muligt ved at vælge vores råvarer fra lokale producenter, gode små grøntsager (tomater, grønne bønner, hvide bønner, ærter...), godt kød (svin, and...), fremragende fisk fra auktionen i Saint Jean de Luz eller Adour (chipirones, hvid tun, lamproie...). Alle vores konserves er forberedt og tilberedt hos os, i vores 600m2 værksted i overensstemmelse med CEE og HACCP standarder, af vores team af tre kokke.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play