Frankrig, Saint Christol De Rodières
...100% Økologisk Balsamicoeddike fra Modène IGP *, koncentreret og kogt druesaft. * Produkt fra økologisk landbrug. Ingen pasteurisering, ingen allergener Opbevares ved stuetemperatur. Undgå pludselige temperaturændringer. Dette produkt fås i 25, 50 cl, i bulk i 3, 5, 10 liter, i tønde på 220 liter og i container på 1000 liter.
Frankrig, St Vincent Rive D'olt
...Med en purpurfarve og orange refleksioner afslører denne drik aromaer af hindbær og kogt blomme, der skal serveres meget kold (10°C) som aperitif, men også med dessert.
... bredt udvalg af traditionelle konserveringer med kvalitetsingredienser: - håndlavede konserveringer med gule frugter - håndlavede konserveringer med røde frugter - håndlavede geleer Frugterne bliver forarbejdet af kvalificerede håndværkere. Vores konservering kogt i gryden – hvor tradition møder en uimodståelig smag!
Frankrig, Plailly
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Frankrig, Hangenbieten
... konfektureprodukter. PROFORM er producent af et bredt udvalg af produktionsmaskiner til fødevare- og medicinalindustrien, der fremstiller produkter såsom: - tyggegummi, - toffee og karamel, - kogt sukker, - småkager, kiks og brøddej, - lakrids, - dyrefoder, - osv. Eksempler på maskiner, vi fremstiller: - Ekstrudere & co-ekstrudere, - Intrudere, - Valsering / Stabling, - Produktionslinjer "skåret og pakket", - Kontinuerlig blanding, - Pillemaskine / produktion af kugler, - Køletunneler til fødevarer og emballagemaskiner.
Frankrig, Strasbourg
...Francesca er den kvalitetsbevidste italienske fastfood-kæde. Vores koncept imødekommer forbrugernes behov hele dagen. For balancerede og sunde måltider, der passer til alle budgetter, består vores brede udvalg af italienske produkter af pasta, salater, varme retter, sandwiches, antipasti, desserter, kaffe… De italienske durumhvedepastaer, der er kogt "al dente", serveres med lækre friske saucer...
Frankrig, Montréal-La-Cluse
... til mejeri- og osteproduktion for optimal produktivitet og oste-kvalitet. CHALON MEGARD er en del af BRETECHE-gruppen og er til stede over hele verden gennem datterselskaber og et netværk af salgsagenter. CHALON MEGARD undersøger, fremstiller og installerer udstyr over hele verden til fremstilling af oste af typen presset ost, kogt ost, blå ost og oste-specialiteter. CHALON MEGARD tilbyder et...
Frankrig, Virazeil
Kendt og anerkendt for den høje kvalitet af sine kogte marmelader, viderefører Lucien GEORGELIN traditionen for marmelader fra din barndom. Forberedt af sæsonens frugter, plukket på det rette tidspunkt og kogt over åben ild i en kobbergryde, har vores frugtforberedelser den karakteristiske smag af marmelader, som kun vores bedstemødre havde opskriften på. Det er det ancestrale mærke af marmelader fra Lucien Georgelin. Hans credo: specialiteter fra lokalområdet, sunde og baseret på regionalt håndværk, med smag fra fortiden og et strejf af kreativitet.
Frankrig, AGEN
... Colombia, kaffe fra Costa Rica, kaffe fra Mexico, kaffe fra Guatemala, kaffe fra Brasilien, kaffe fra Cuba, moka-kaffe fra Etiopien, kaffe fra Nicaragua, kaffe fra Papua, kaffe fra Indien, kaffe fra Rwanda. BRØLERIE tilbyder også sort eller grøn te, naturlig eller aromatiseret, i løs vægt, fra Kina, Ceylon, Indien, samt konfekture, chokolade, især Agen-prunus, kogt, halvkogt, fyldt, i poser eller bokse, alt sammen til den bedste pris. Fragt er gratis ved køb over 60,00 €. NYHED: Vi tilbyder nu abonnementet "ABC" for kaffe.
Frankrig, Scherwiller
FESIA er et selskab baseret i Scherwiller. Det tilbyder forsyninger og udstyr til fødevareindustrien. Det distribuerer udstyr til slagterier, pølsemageri, indmad og industriel saltkonservering: højhastighedsskærere til kogt kød, til fødevareindustrien, røgning installationer til kød, møbler til hotel- og restaurationsbranchen: varmepræsentationsmøbler til fødevarer, metalmøbler til hoteller...
Frankrig, Cesson-Sévigné Cedex
... Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques osv. Projekter: Slagterier, Pakkerier til rejer, Pakkerier til mini Baby Bel, Æggebryggerier, Mejerier, Møller, Lagringshaller, Logistikplatforme, Transstockører til mælk, Samlingsenheder til fødevaretilsætningsstoffer, Pakkerier til oliven, Fabrikker til kogt skinke, Børneprodukter, Surimi, Fabrikker til vinterhaver, Lagring af Corn Flakes, Fabrikker til panerede fiskefileter, Fabrikker til færdigretter osv.
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Frankrig, Mouterre Silly
Producent af koldpresset valnødde- og hasselnøddeolie: koldpresset hasselnøddeolie, koldpresset valnøddeolie. Producent af nøddeappetizer: kogt vin lavet af valnøddetræblade og grønne valnødder. Producent af fransk valnøddevin. Affedtet hasselnøddemel til kager. Affedtet valnøddemel til kager. Valnødder fra Huilerie des Roches solgt i poser.
Frankrig, La Chapelle Sur Erdre
... produktudvalg: FROSTNE HALVTØRREDE TOMATER, PASTEURISEREDE CONFITERTE TOMATER, FROSTNE HALVTØRREDE FRUGTER, PASTEURISEREDE CONFITERTE GRØNTSAGER, FROSTNE FORSTEGEDE GRØNTSAGER, FROSTNE GRILLET GRØNTSAGER, FROSTNE GAMLE GRØNTSAGER, PASTEURISEREDE ELLER FROSTNE KULINARISKE LØSNINGER, FROSTNE EXOTISKE GRØNTSAGER, FROSTNE SOLGRØNTSAGER, FROSTNE TRADITIONELLE GRØNTSAGER, FROSTNE URTER OG KRYDDERIER, FROSTNE FRUGTER, FROSTNE CITRUSER, FROSTNE ØKOLOGISKE PRODUKTER, IQF KOGT RIS, IQF FYLDTE PASTAER, IQF KOGTE PASTAER, IQF KOGTE KORN.
Frankrig, MACAYE
I over 30 år har ONETIK været en osteproducent beliggende i Baskerlandet. ONETIK indsamler mælk fra mere end 150 fåreproducenter og 200 kvægproducenter i Pyrenæerne, hvilket i alt udgør over 33 millioner liter mælk, som bliver forvandlet til autentiske oste. ONETIK producerer og markedsfører et bredt udvalg af oste, herunder oste lavet af fåremælk, komælk og gedemælk samt blandingsmælk. Osteproducenten tilbyder også oste med presset, ikke-kogt dej, formet i forskellige formater, med forskellige smagsvarianter og modningsmetoder.
Frankrig, Tombeboeuf
... - de bliver kogt ved lav temperatur, hvilket forhindrer karamelisering af sveskerne - sveskerne bliver ikke dehydreret, da de opbevares i kølerum. - poserne bliver pasteuriseret lige før levering. Udover vores sortiment af svesker tilbyder vi også Mirabelle-svesker, kaldet "Mirabelle Delights". Små naturlige slik uden tilsat sukker. Mirabelle Delicacy er et sjældent produkt på markedet. Vi sælger det i poser af 250 g. Vores sortiment udvides med sveskepuré, pakket i glas på 335 g.
Frankrig, Vibraye
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegen skinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.
Frankrig, Barbentane
Vi har været producent af håndværkscharcuteri i 7 generationer. Vores charcuteri fremstilles håndværksmæssigt hver uge for at sikre friskheden af vores produkter. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer, vil det tilbyde smagene fra vores region. Tørret charcuteri: okse-salami, rullet bryst.....osv. Kogt charcuteri: hovedpølse, andouillettes, caillettes osv. Vores grillretter: andouillettes, små pølser (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play