... gamle. Det er en cuvée 100% Malbec, hvor vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afslutning ved høj temperatur, og lagringen foregår udelukkende på nye egetræsfade i minimum 18 måneder. Endelig producerer CHÂTEAU LE BREZEGUET også en vin fra de yngste vinstokke, CHEMIN DE COMPOSTELLE. De anvendte druesorter er Malbec og Merlot. Det er meget aromatiske vine, der er lette at drikke, og som findes i både røde og rosé varianter. Takket være ejerens ihærdighed bliver disse vine regelmæssigt præmieret, og virksomheden udvikler sig med overtagelsen af 12 hektar vinmark fra CHÂTEAU GRAND CHÊNE i 2015.
Frankrig, Vernon
...har I brug for træning, workshops i jeres virksomhed... Tøv ikke! Vi sætter en person i gang, der støtter jer. Private, ønsker I at oprette jeres egen vinkælder? Har I brug for rådgivning? Hvilket budget? Kontakt os! Virksomheder, ønsker I at organisere et arrangement i jeres virksomhed og styrke jeres teamkoherens? Kontakt os! Vi vil være glade for at møde jer til en smagning og introducere jer for nye vinområder. Misbrug af alkohol er farligt for helbredet. Skal indtages med måde.
Frankrig, Ventron
... prioriteter. VALGET ER STORT!!! - HUSE - Hytter - GRUNDSTYKKER - NYE LEJLIGHEDER - ELLER ANDRE EJENDOMME - VED FODEN AF PISTERNE ELLER VOSGES-SØERNE, NÆR BUTIKKER, MED FRIT UDSYN, SNESKOVLET ADGANG, TÆT PÅ TGV-STATIONEN, FOR FAMILIER, TIL FESTER, FOR SPORTSDYRKENDE. Vi offentliggør alle vores annoncer med mange billeder, kom og besøg vores hjemmeside: http://euro.contact.free.fr...
Frankrig, Bonneuil Sur Marne
... overalt i Frankrig. Carniato Europe får produceret produkter i Italien, som bidrager til succesen for de franske professionelle, der køber dem. På denne måde har Carniato Europe energisk bidraget til anerkendelsen og udviklingen af italienske vine og fødevarer i Frankrig i årevis, nogle gange ved at skabe nye markeder. Carniato Europe står for logistik, garanti, assistance og service. Carniato har også 1.600 m² i Rungis.
Frankrig, Blagnac
... brændstofindustrierne, hvilket førte til opkøbet af Siebel Institute i Chicago, AB Vickers i Burton-upon-Trent og etableringen af en ethanolteknologivirksomhed med sin berømte alkoholskole. I 1985 begyndte LALLEMAND at markedsføre bakterier til malolaktisk gæring af vine. Dette førte til opkøbet i 1988 af en bakteriefabrik i Aurillac (Frankrig), efterfulgt af opkøbet af Laporte Biochem-fabrikken i...
Frankrig, Villenave De Rions
CHATEAU LEZONGARS producerer vine af høj kvalitet, og nye teknologier anvendes for at udnytte vores vinmarkers terroir på bedst mulige måde. Vore lerede kalkholdige jorde giver den nødvendige friskhed til en god modning af merlot-druerne, og vores grusbakker muliggør en meget smuk udtryk af Cabernet Sauvignon.
Frankrig, Nuits-saint-georges
Siden sin grundlæggelse af Jean-Claude Boisset i 1961 har virksomheden Boisset, La famille des grands vins, udviklet sig innovativt ved at forbedre sin kvalitet, udvide sit sortiment og konstant erobre nye markeder. Boisset, La Famille des grands vins er en familievirksomhed, der har formået at blive et stort internationalt navn ved at bygge på stærke værdier, der stammer fra dens burgundiske rødder. Virksomheden er blandt de 5 største franske grupper inden for fine vine, de 5 største franske eksportører af fine vine og er til stede i 80 lande.
Frankrig, Villebon-Sur-Yvette
... økologiske produkter i overensstemmelse med vores engagement for ansvarligt, sundt og solidarisk landbrug. Vores produktkategorier er: Pasta & Saucer, Oste & Charcuteri, Antipasti & Konserves, Vine & Spiritus, Olier & Eddiker, Økologiske Produkter, Småkager & Desserter, Drikkevarer, Kulinære Hjælpemidler, Kaviar. Vi arbejder primært med delikatesseforretninger, restauratører, cateringfirmaer, vinhandlere, luksushoteller, ... men også med virksomheder, der specialiserer sig i gastronomiske gaveæsker.
Frankrig, Porte De Benauge
... vine kendt og anerkendt, og vi søger nye partnere til eksport eller på det nationale marked. Med hensyn til vores medlemskab af Fédération des Vignerons Indépendants de France forpligter vores charter os til at respektere vores terroir og udføre alle arbejdet i vinmarken og kælderen; hver årgang er det endelige resultat af vores arbejde i løbet af året, udført med passion for vores fag.
Frankrig, Cadaujac
MICHAEL PAETZOLD er en virksomhed, der specialiserer sig i den fysiske behandling af vine. MICHAEL PAETZOLD udvikler og tilbyder regelmæssigt nye produkter, der imødekommer udviklingen af jeres udfordringer. MICHAEL PAETZOLD deltager i flere trin: oenotekniske ydelser, vinproduktionsudstyr, målinger og overholdelse, aftapning og miljøløsninger.
Frankrig, Ris Orangis
MISTRAL CONSTRUCTEUR er specialiseret og anerkendt inden for området for vandfontæner. Grundlagt i 1952, er Mistral Constructeur en fransk familievirksomhed. Virksomheden er beliggende på et areal på 4.000 m² i Evry, hvor Mistral designer og producerer mere end 10.000 vandfontæner om året. Efter at have solgt vine og spiritus har virksomheden gradvist integreret nye fagområder for at komme ind på...
Frankrig, Arbois Cedex
... og Nathalie, har været med i nogle år. Takket være denne komplementaritet har det nye team formået at bringe modernitet ind i produktionen og udvikle de traditionelle kanaler med vine, der er anerkendt i prestigefyldte hjem og på fine restauranter. Domaine er drevet med bæredygtige metoder: minimal brug af plantebeskyttelsesmidler takket være jordarbejde og græsning af parcellerne. Vinmarken er mere naturlig, geninvesteret af mange insekter, et tegn på liv og biodiversitet. Vinifikationen er beslutsomt traditionel med lagring på egetræsfade og store tønder...
Frankrig, Westhalten
... inden for vinfremstilling. Ejendommens kældre holdes i perfekt stand, hvilket sikrer en behagelig friskhed i deres vine, hvis særlige bouquet indikerer den absolutte oprindelse af denne kalkholdige jord med et mikroklima præget af Middelhavet.
...Le Prieuré Saint-Jean de Bébian, er et af de ældste domæner i Languedoc, og er i dag en reference blandt franske vine. Domænet strækker sig over 32 ha, i kommunen Pézenas, en betegnelse der officielt er anerkendt siden den 29. april 2007. Dette terroir vil nu blive anerkendt som "grand cru" i den nye tre-niveau hierarkisering af AOC i Languedoc, hvor det indtager toppen af pyramiden.
... særpræg med en ny bæredygtig produktionsmetode, der respekterer mennesker og deres miljø. Desuden vil der hurtigt blive gennemført renoveringsarbejde af hele ejendommen og betydelige investeringer for at nå de ambitioner, vi har for dette smukke domaine: ny betonvinslager, nye lagerrum, udvidelse, totalrenovering af stedet, nyt dyrkningsudstyr osv.
Thomas og Rémy byder dig velkommen i deres charmerende kælder midt i byen Toul. De vil vise dig rundt i vineriet og lade dig smage på vin gris, rosévin, rødvin samt de traditionelle metoder eller den berømte Mystic Gris, Rosae, Rictus, Enigme, Prose.... Nye produkter med originale kombinationer og rige smagsnuancer: en trøffel-kir, en safran-kir. Labels: Smagsoplevelser fra Landet, Velkommen til Gården Specialiteter: Vine fra Côtes de Toul og mirabelle-brændevin.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play