Frankrig, Carpentras
141km
... festligheder i slutningen af året! GULD MEDALJE: Salsiccia med provencalske urter SØLV MEDALJE: Ren svinekødssalami SØLV MEDALJE: Tørret pølse SØLV MEDALJE: Mild chorizo SKU: 2200056000000-1 Vægt: 1,2 kg Præcision vedrørende vægt: Produkt udsat for tørring Ingredienser: Svinekød fra Frankrig, svinefedt, fra Frankrig, Tuber aestivum 3%, salt, dextrose Næringsværdier KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Fedt: 21,00g Heraf mættede fedtsyrer (AGS): 7,70g Kulhydrater: 0,39g Heraf sukker: 0,19g Proteiner: 25,73g Salt: 4,84g Allergener: nødder: mulig spor: brug af hasselnødder i værkstedet...
Frankrig, Laissac
221km
...Håndlavet i vores værksted i Laissac, Aveyron, stammer denne pølse fra nøje udvalgte opdræt i Aveyron. Denne pølse er en nitritfri pølse, der kun er lavet af 3 ingredienser: kød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja. Modnet i 2 måneder (mod 15 dage for en industriel pølse), vil du finde smagen af ægte tørret pølse i denne pølse. En håndlavet pølse, fremstillet som i gamle dage. Skåret fint, bliver den derefter forsigtigt lagt i et 100% genanvendeligt og endda pantbart glasburk! I Marmite-version på 300g. DLC: 90 dage Vægt: 300g Oprindelse: Laissac, Aveyron...
Frankrig, Malataverne
103km
...Vi foreslår at servere en Grignan les Adhémar Rouge med: - En hachis Parmentier af oksekød. - Andepaté med grøn peber. - Marineret dådyrsteg. - Røget pølse med linser. - Steak tartare af oksekød. - Andeterine med grøn peber. - Chili con carne. Grignan les Adhémar Rouge er en vin produceret i Frankrig i Rhône-dalen. Det anbefales at servere den ved en temperatur mellem 14 og 15°C.
Frankrig, Saint-Etienne
75km
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
92km
En produktfamilie skabt i den reneste tradition for bjergpølser. Vores sortiment Grande Tradition er fremstillet af de bedste stykker kød og er essensen af Batistous håndværk. JAMBONER Vores skinker stammer udelukkende fra strengt udvalgte franske svin og er inspireret af den runde skæremetode kaldet "Parma". Moderat saltede og håndgnubbet med tør salt, tørres de langsomt under respekt for en tr...
Frankrig, LA ROCHETTE
65km
Henri Raffin er en 100% familieejet SMV siden 1937, beliggende i hjertet af de franske Alper. Vi producerer lokale tørrede pølser: tørrede pølser, tørrede skinker, traditionelle pølser og terriner. Vi tilbyder et bredt udvalg af Savoie-pølser samt en række tørrede pølser fremstillet på gammeldags vis, som er blevet belønnet mange gange ved Concours Général Agricole. Vores Savoie-skinker fremstille...
Frankrig, Rillieux La Pape
67km
...Patrimoniam er en producent af franske BIO-pålæg uden nitritter, og som hovedsageligt er lavet af lokale kødtyper. Vi starter med et truet mesterværk fra vores lyoniske arv: den ægte Lyon-pølse. Vi er engageret i samarbejde med fagfolk og forbrugere, der ligesom os, hungrer efter ægte "smagfulde" produkter, der respekterer naturen. Patrimoniam arbejder ud fra en streng kvalitetsstandard for at...
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
60km
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Frankrig, Bersaillin
175km
Virksomheden DADAUX SAS er specialiseret i fremstilling og handel med udstyr til slagterier, pølsemagerier og osteproducenter, samt til slagter-, pølse- og osteafdelinger i supermarkeder, institutioner og små restaurations- og fødevareindustrier. Vores tekniske ekspertise og erfaring gør os i stand til at tilbyde et helt unikt sortiment af rustfrit stål på markedet. Omfanget af vores sortiment...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play