... sauce. - Knust i stykker og tilføjet direkte til dine forberedelser. - Infunderet i kød i saft eller sauce som kylling eller kalv. For dette kan du lave huller i frugten med spidsen af en kniv eller en nål. Kogevæsken vil langsomt trænge ind i citrusfrugten og dermed sprede sin aroma til hele retten. Når den er infunderet, har citronen ikke nogen smagsmæssig interesse i at blive spist hel. Opdag de skrællede sorte citroner her Sæk: 5Kg Sæk: 15Kg...
Frankrig, Laissac
176km
... opskrifter og regioner, det håndværksmæssige kendskab fra de gamle ved kun at inkludere 3 ingredienser: oksekød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja, en af de bedste peber i verden! Tørret kød fra stykker af oksebaglår, dette boeuf séché tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. Saltet og peberet i hånden, tørret i flere måneder, derefter skåret og vakuumpakket i sit glasburk. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
169km
...Beskrivelse: Vi har lavet disse mini pølser af kød fra franske svin og tilføjet piment d'Espelette AOP. Ideel til aperitif! Ingrediensliste: Svinekød, svinefedt, salt, Laktose, krydderier (herunder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, fermenter, spiselig kollagenpølse fra okse. Opbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekød: Frankrig. Indeholder ikke gluten. MHD: 45 dage...
Frankrig, Auxerre
242km
...Øje Gul kjole med patina Næse Aromerne afsløres mellem ung pære og croissant, hvilket annoncerer en lækker mundfuld. Det træagtige er diskret, næsten jodagtigt salt. Mund Den første note er varm, lige og saltet. Den træagtige rundhed afslører en længde i munden, der går fra ung hvid frugt til lækkerheden af en kvædefrugt. Mad- og vinparring Aperitif, Kød i lys sauce og Vedholdende oste (blå...
Frankrig, Etaules
247km
... tæt og fast kød samt en veldefineret smag i munden. Vores Speciale Royale østers: Et premium produkt, der får al vores opmærksomhed: meget lav densitet i claires, en specifik hydraulik, et miljø med rigelig føde, der muliggør opnåelsen af en exceptionel, meget tæt kød, som giver en meget lang saltet og derefter sød smag i munden. En bemærkelsesværdig balance mellem sødme og salinitet.
Frankrig, Niort
204km
Siden sin oprettelse i 1974 har Baty viandes været et slagteri, der specialiserer sig i svinekød og som skaffer sine råvarer fra lokale producenter. Baty-Viandes tilbyder i dag et bredt udvalg af svinekødsprodukter, der spænder fra frisk kød til emballering i UVCI. Produkterne pakkes i film og under beskyttende atmosfære, med en halv-saltet og krydret sortiment afhængigt af sæsonen. Virksomheden sørger for størstedelen af sine leverancer med sin egen flåde af lastbiler.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play