Frankrig, Laissac
81km
... kun at inkludere 3 ingredienser: skinke nød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja, en af de bedste peber i verden! Tørret kød fra skinken, skinke nød tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. Håndsaltede og pebrede, denne håndlavede skinke nød vil komme ud af tørretumblerne efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og placeret i sit glas. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 300g DLC: 90 dage...
Frankrig, Belley
196km
...Stamin og mousseliner fra STN er udviklet til tilberedning af foie gras og skinke i klud. Egenskaber: - Stamin og mousseline 100% fødevaregodkendt bomuld - Certificeret til tilberedning af foie gras og skinke - 100% naturlig og uden kemiske produkter - 100% biologisk nedbrydelig - Høj temperaturmodstand Dimensioner - Alle dimensioner Funktioner - Tilberedning Erhverv - Slagterier – Kødforretninger, Pølsemagerier – Koldrøgerier...
Frankrig, Malataverne
77km
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist inden for delikatesser. I over 25 år har vi betjent den traditionelle handel med et konstant fokus på at levere kvalitetsprodukter, der er tilpasset vores kunder og adskilt fra de store distributionskanaler. Vores mærke, Les Saveurs du Clavon, tiltrækker de mest kræsne gourmeter. Det er let genkendeligt og garanterer et udvalg af velsmagende, fine og delikate ...
Frankrig, Nîmes
99km
...Professionel skinke skærer Ø 300 mm Casselin Fødder og skal i anodiseret aluminium Remsystem Slibesten Skråblad Blade: Ø 300 mm Skærelængde: 235 mm Skærehøjde: 160 mm Skærefylde: 0,2 - 15,5 mm Effekt: 380 W / 230 V Dimensioner: L 520 x P 500 x H 465 mm Vægt: 21,4 Kg Findes også med blad Ø 250 mm, Ø 220 mm eller Ø 195 mm (se nedenfor vores relaterede produkter). Ref:CTJ300B...
Frankrig, Lyon
152km
...Eksempler på stykker: - Flanker - Blødt fedt - Hårdt fedt - Skinne - Fødder - Snuder - Ører - Lever - Ribben - Skulder - Skinke...
Frankrig, Arles
125km
...Conserves Guintrand Uden forudtilberedning, smør blot Pizzaprêt’ saucen på dejen. Tilsæt efter smag sorte oliven, ansjosfileter, ost eller skinke og bag i en varm ovn. Ingredienser tomater (88%), løg (5%), sukker, olivenolie (1%), rapsolie, modificeret majsstivelse, salt, krydderurter, krydderier.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
68km
...Ingredienser: - 40 % ekstra stærk sennep - 36 % valnødder - 11 % vegetabilsk olie - Vand - Salt Brugsanvisning: Skinke-tærte, torskefile. Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.
Frankrig, Perpignan
228km
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Frankrig, Villefranche De Rouergue
144km
Siden sin oprettelse i 1962 har virksomheden SACOR specialiseret sig i tørret kød fra Sydvestfrankrig. SACOR tilbyder fødevarer baseret på traditionelle og regionale opskrifter. Virksomheden tilbyder således tørret pølse, tørret salami, charcuteri-plader, chorizo, tørret skinke, coppa, pancetta, salami, røget bryst osv. Virksomheden forpligter sig til gennemsigtighed og smagens excellence.
Frankrig, Villeneuve Tolosane
231km
...hylster og klæde til skinke, Aluminiumfolie til skinke, Fødevaretråd, Tubulært bomulds- og polyesternet, Elastisk net i bomuld eller polyester, Horticulture elastisk net, Elastisk net på rør, Ekstruderet plastnet, Strikket polyethylen tubulært net, Net til kogning af svær, Strikket net til emballering af juletræer, Fødevare net, Pallet film, Fødevare strækfilm og afvikler, Palletisering film, Hylster til skinke og skinkestrømper, Rende til juletræer og planter, Betræk, osv.
Frankrig, Le Rouget
127km
Virksomheden MAS, beliggende i Rouget i Cantal, er specialiseret i pølser, salte og traditionelle konserver fra Massif Central. Virksomheden tilbyder produkter med enkle og autentiske opskrifter. For eksempel tilbyder de en tørret skinke, der er modnet i op til 24 måneder i deres tørreskab i Rouget, samt en håndlavet ren svinekødspaté. Maison MAS er kendt for kvaliteten og autenticiteten af sine produkter.
Frankrig, Plaisance
230km
... på slagteriet i Lacaune leveres svinekroppe til Plaisance om mandagen, tirsdagen og torsdagen. De bliver udskåret, og de forskellige stykker tildeles produktionen. Hvad angår opskrifterne, fra pølse til friton og skinke, er det et håndværk bygget på en femtiårig erfaring, baseret på stræben efter at opretholde smagene hele året rundt.
Frankrig, Lacaune
133km
... ved at fremstille autentiske produkter. Den gode smag fra tidligere tider respekteres, samtidig med at der tilføjes et moderne præg. Færdigheder arvet fra en lang familietradition af pølsemagere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet af den regionale naturpark Haut Languedoc. Beliggende 800 meter over havets overflade er renheden og friskheden i klimaet afgørende for fremstillingen og modningen af kvalitetspølser og spegepølser som tørret skinke, tørret pølse og tørret pølse. Her, under indflydelse af hav- og bjergvinde, modnes vores produkter langsomt.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play