Frankrig, Coufouleux
187km
...Glas terrinekrukker på 450 og 850 ml med ring TO 100 og TO 82. Disse beholdere er perfekte til emballering af terriner, patéer, saucer, krydderier, frugter osv. Tilgængelige i to referencer: V450T - Glas terrinekrukke 450 ml med ring TO 100 V850T - Glas terrinekrukke 850 ml med ring TO 82 Reference: V450T mL: 450 Diameter: 100 Højde: 79 Vægt (g): 210 Emballering: Pallet med 1.651 Type ring: TO 100 Reference: V850T mL: 850 Diameter: 100 Højde: 136 Vægt (g): 290 Emballering: Pallet med 889 Type ring: TO 82...
Frankrig, Pleucadeuc
218km
...• Végédécor : omdannede grøntsager • Primdécor : hele frugter eller frugtbiter • Pulpedécor : omdannede frugter • Skræddersyede tilberedte retter, termostabile ANVENDELSER : • Spyd, stege, tournedos eller paupiettes, patéer eller mousser… FORPAKNING • Karton på 15 til 20 kg • Plastkasse på 15 til 20 kg FORDELE • Skræddersyet dimension • Enkel og hurtig anvendelse • Klar til brug produkt...
Frankrig, Lyon
152km
Frankrig, Geispolsheim-Gare
218km
...Selvklæbende etiketter fra Weck, der nemt kan klæbes på dine Weck-glaskrukker. (100 etiketter i en pakke). Etiketter nemt dine krukker, når du laver dine konserveringer af syltetøj, terriner eller patéer. Glem ikke at notere datoen for dine forberedelser på dine krukker!
...Pâtéer, terriner, rillettes eller regionale specialiteter, vi har mange forretter. Uden foie gras: de vil være velegnede til dine hverdagsmåltider, mens du med foie gras vil nyde dem, når du får venner på besøg eller til dine festmåltider.
Frankrig, Saint-Jean Du Bruel
74km
...ROGER VIDAL er en SMV, der er specialiseret i fremstillingen af gourmetprodukter "Made in France": pâtéer, terriner, specialiteter og pålæg, som har været eksporteret siden 90'erne til det internationale marked: Brasilien, Australien, Storbritannien, Tyskland, Italien, Danmark, Tjekkiet, Holland osv. Virksomheden tilbyder traditionelle og økologiske produkter, der distribueres til...
Frankrig, Objat
202km
... foie gras, fyldte vagtler med foie gras, fløjte af magret med foie gras, patéer med kastanjer og foie gras. - Færdigretter: andepaupietter med foie gras, fyldte kål med foie gras, andesteg med kantareller, cassoulet med andeconfit, andeconfit, gåseconfit, tilberedte kantareller. - Regionale patéer: corrézien-paté, paté med svesker og foie gras, skovterrine, terrine med 2 oliven og foie gras. - Røget magret, ande- og gåsegæs, assorteret salat. - Gaveæsker og skræddersyede firmagaver. - Produktion af konserverede varer efter din opskrift med personlig etikettering.
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
238km
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Frankrig, Laguiole
76km
DROSERA GOURMANDE er en virksomhed, der specialiserer sig i håndlavede regionale fødevarer. DROSERA GOURMANDE producerer derfor mange fødevarer baseret på and, såsom foie gras, blokke af foie gras, mousse af foie gras, gæs, confit, andebryst osv. Virksomheden tilbyder også tripoux, pølser, patéer, fritoner, cassoulet, galantiner, terriner til aperitif og vildtterriner.
Frankrig, Terrasson Lavilledieu
205km
J.BLANC SA er en håndværksvirksomhed, der specialiserer sig i foie gras, patéer og færdigretter. Produkter af høj kvalitet, der respekterer traditionerne, uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Økologisk certificering for en række patéer samt æblekompot. Tre vegetariske terriner i kataloget. Produktion af gastronomiske pakker til kommuner og virksomhedskomitéer. Eksport og store mængder muligt.
Frankrig, Frespech
239km
Den familieejede virksomhed SOULEILLES FOIE GRAS producerer foie gras fra generation til generation. En traditionel opdræt, en sund kost, en respektfuld stopfodring af dyrene og en unik håndværksmæssig kunnen gør det muligt for virksomheden at producere produkter af høj kvalitet. Udover foie gras tilbyder virksomheden sine kunder terriner, pâtéer, foie gras-cremer, brystfileter, pølser, grattons, gizzards, andelåre, andetournedos, andepølser, andekoteletter osv. Den sælger også lækre retter.
Frankrig, Toulouse
219km
Med en moderniseret produktionsfacilitet ved indgangen til Toulouse bevarer den familieejede virksomhed SAS SAMARAN et ægte traditionelt håndværk kombineret med et normeret og stadig mere kontrolleret miljø. Produkterne tilberedes altid på en håndværksmæssig måde, og de forskellige opskrifter på pâtéer, confits, terriner, cassoulet med andeconfit... er inspireret af det regionale køkken, som er...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play