Ingen resultater fundet inden for en radius på 125km.
Resultater i en radius af 250km vises.
... sauce. - Knust i stykker og tilføjet direkte til dine forberedelser. - Infunderet i kød i saft eller sauce som kylling eller kalv. For dette kan du lave huller i frugten med spidsen af en kniv eller en nål. Kogevæsken vil langsomt trænge ind i citrusfrugten og dermed sprede sin aroma til hele retten. Når den er infunderet, har citronen ikke nogen smagsmæssig interesse i at blive spist hel. Opdag de skrællede sorte citroner her Sæk: 5Kg Sæk: 15Kg...
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
238km
...Beskrivelse: Vi har lavet disse mini pølser af kød fra franske svin og tilføjet piment d'Espelette AOP. Ideel til aperitif! Ingrediensliste: Svinekød, svinefedt, salt, Laktose, krydderier (herunder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, fermenter, spiselig kollagenpølse fra okse. Opbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekød: Frankrig. Indeholder ikke gluten. MHD: 45 dage...
Frankrig, Malataverne
138km
... dens berømmelse har nået hele verden. Finere end en traditionel landpâté, da den er mindre fed, den baskiske pâté let krydret med Espelette-peber for smagens skyld, appellerer altid til et bredt publikum. Den væsentligste egenskab ved den baskiske pâté kommer fra brugen af svinegoulash (magert kød, meget velsmagende), kombineret med svinelever, en subtil blanding, der er så populær. Den baskiske pâté kan være mild eller krydret alt efter præferencer og ønsker og kan nydes på mange måder.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play