... ingefær: medaljoner, brudstykker, stænger og stykker. Kandiseret ingefær i stænger vil være den ideelle partner til at pifte dine bagværk op. Og for endnu mere styrke, vælg vores ingefær uden sukkerbelægning. Vores kandiserede ingefær med Rapadura sukker kan simpelthen nydes som en ren delikatesse takket være sin milde karamelduft... Reference:28081...
Frankrig, Boissy Saint Leger
Maître artisan chocolatier du val de marne siden 1960. I tre generationer har familien Janin fremstillet chokolade på traditionel vis. En af de sidste håndværkschokoladebutikker i Ile-de-France. Chokoladerne stammer fra de bedste kakaobønner og er forberedt med stor omhu i respekt for traditionen fra gamle dage. Chocolats Janin er et chokoladeproduktionsværksted i 94, hvor Stéphane Janin, chocolat...
Frankrig, Mauléon-D'armagnac
...L'XO - Armagnac Castarède er et sandt mesterværk, der tilbyder en uovertruffen smagsoplevelse. Med en sammensætning af årgange, hvor den yngste er 20 år, præsenterer denne Armagnac kraftige og varme aromaer af frugter og krydderier. Dens smag er meget struktureret, med smeltede tanniner, der understøtter duftene af kandiserede frugter og citrusskal. Præsenteret i en elegant kasse, er denne XO perfekt til særlige lejligheder eller som gave til spirituselskere.
Frankrig, Paris
HECOSFAIR, Vær en helt! HECOSFAIR, en solidarisk mærke for exceptionelle produkter, økologiske fairtrade & crueltyfree, tilbyder dig at spise sundt og forbruge økologisk, etisk, bæredygtigt, siden 2019. - HECOSFAIR vandt i 2021 prisen for Best Crueltyfree Grocery Brand France fra LUXLife Magazine. - Også i 2021 var nogle af HECOSFAIRs gourmetprodukter blandt de 500 bedste ingredienser i verden, ...
Frankrig, Rungis
Specialist in dried fruits since 1982, our company PALIMEX imports, processes, and packages the highest quality dried fruits at our facility located in the MIN of Rungis. ▶ Our Facility at the MIN of Rungis - Here to listen, here to serve you! We developed a specific roasting and seasoning process for dried fruits in 2020. Mastery, quality, and innovation are key strengths that set us apart.
...Ny opskrift på grøntsagsmarmelade Marmelade med auberginer, pærer og kandiserede appelsiner Lad dig friste af denne originalitet; dine brødskiver vil takke dig. Dyp din ske og lad dig rive med. Ingredienser: Auberginer - Pærer - Kandiserede appelsiner - Brun sukker - Appelsiner - Kanel - Stjerneanis - Rom...
Frankrig, Lignières-Ambleville
... intense aromaer til dine aperitiffer og cocktails, men også til dine retter som melon eller en frugtskål. Endelig, lad dig føre væk af den ekstra gamle pineau med sine nøddeagtige, kandiserede frugtsmage, en elegant og overdådig buket, der vil passe godt til foie gras, hvidt kød, Roquefort og mange andre.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... intensitet. Ved åbning er det en ægte fest: kandiserede frugter (solbær, brombær, kirsebær), betagende krydderier (nellike, kanel, peber), tobaksnoter, chokolade, figen osv. En flaske af meget høj kvalitet, der skal iltes ved åbning og vil blive værdsat sammen med rødt kød eller vildt. Selvfølgelig er en meget lang lagring også mulig. Skål! Indhold: 75cl Type: Rødvin Alkoholprocent: 15% Druer: 70% Corvina & Corvinone, 25% Rondinella og 5% Molinara DOCG: Amarone della Valpolicella (Veneto, Italien) Lagring: Drik nu og kan gemmes indtil 2038 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Frankrig, Poitiers
...I munden er det de kandiserede frugter og chokolade, der kommer til udtryk, sammen med krydrede noter, der kan minde om en julekage. Eftersmagen forbliver i denne ånd, men løftes af citrusfrugter.
Frankrig, Auxerre
...{"Nez":"stor kompleksitet med noter af citrusfrugter (lime, kandiseret citron), ingefær, abrikos og hvide blomster","Accord metvin":"retter (foie gras), kød (ristet fjerkræ med kandiserede citroner, kalvebrissel med trøfler), fisk & skaldyr (ristet hummer med citrus sauce, hummer à la Maltaise serveret kold), oste (roquefort), desserter (salat af eksotiske frugter, kastanjeis, tærte med gule...
Frankrig, Entre-Vignes
...Den åbenlyse variationsudtryk overgås af aromaer fra tørrede og kandiserede frugter: appelsin, skræl, tørret abrikos, kvædegelé. Appellation: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Farve: Hvid Indhold: 0,75 L Alkoholprocent: 15% Klima: Middelhav Druesort: 100% Hvide Muscat små druer Serveringstemperatur: 7 til 8 °...
Frankrig, Lys Haut Layon
...Terroir: Lerholdig grusjord på skifer Situation: Høj læg Vinifikation Den alkoholiske gæring og lagringen foregår i tønder i et år. Dégustation mellem 10 og 12°C Øje: Gul Næse: Frugtig, kompot, abrikoser Smag: Aromaer af gule frugter og noter af kandiserede frugter Opbevaringspotentiale: 5 år Balance: Tør Mad- og vinparring: Fisk i sauce, kammuslinger, hvide kødretter og oste med kogte pasta. Lodde à l’américaine, hummer i flødesauce og kylling i hvid sauce. Beskæring: Dobbelt Guyot Højde: 100 til 120 m...
Frankrig, Brue Auriac
...)","NOTER FRA SMAGNINGEN":"Smagen udtrykker lækre noter af kandiserede citroner og eksotiske frugter, ananas og mango, og udvikler sig derefter til mere mineralske og delikat krydrede noter. Angrebet i munden præsenterer både en smuk friskhed og meget rundhed, med frugtagtige og delikat vaniljeagtige noter, der giver en blød og fyldig fornemmelse og bidrager til at forlænge fornøjelsen med en smuk eftersmag.","SERVERING":"8-10°C","OPBEVARING":"At drikke nu eller inden for 3 til 5 år"}...
Frankrig, Geispolsheim
Vores virksomhed EDELWEISS GROUP opererer inden for fødevareindustrien og tilbyder produkter af russisk og armensk oprindelse. Vi tilbyder også et stort udvalg af andre produkter, herunder konserver (aubergine caviar, hvidløgspasta, grillede grøntsager, ...), syltetøj og kandiserede frugter (valnødder, jordbær, figner, hvid kirsebær, ...), frugtsaucer (kirsebær, kornel, fersken, ...), nødder...
Frankrig, Aix-En-Provence
...Vores hus i Aix er en reference inden for konfekture af høj kvalitet, ikke kun for calisson d'Aix, vores specialitet, men også for vores kandiserede frugter, nougat, praliner, biscotter og chokolade. Siden 1874 har den store fabrik for calissons i Aix-en-Provence, Léonard PARLI, været garant for sine fremstillingshemmeligheder, i respekt for traditionerne. Léonard PARLI adskiller sig ved den...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
... kandiserede kumquats for at skabe et farverigt udvalg i din butik, der fanger blikket og vækker dine kunders appetit. Vores pruneaux er af fransk oprindelse, produceret og fremstillet i regionen Agen af seriøse producenter, der er opmærksomme på kvaliteten af deres produkter. Ligeledes er vores eksotiske tørrede frugter af forskellig oprindelse (Thailand, Tyrkiet, Sydafrika, Filippinerne, Canada) omhyggeligt udvalgt for deres kvalitet. Vi tilbyder forskellige emballager (løsvægt, poser), med dit mærke. Vores styrker: kvalitet, service, reaktivitet og fleksibilitet.
...Grundlagt i 1991 har den familieejede virksomhed Les Chevaliers d'Argouges siden 2008 eksporteret sine håndlavede chokolader til hele verden. Les Chevaliers d'Argouges tilbyder gaveæsker og bokse med håndlavede chokolader, tuiles og mendiants, kandiserede frugter, barndommens søde sager (som chokolade-slikkepinde) og økologiske produkter fra fair trade (chokolader, orangetter eller tuiles med...
Frankrig, Saint-Rémy de Provence
Grundlagt i 1866 af Marius Lilamand, dengang konditor og konfektør i hjertet af Saint-Rémy de Provence, blev Confiserie Lilamand overtaget i 1903 af hans søn Justin, som udelukkende dedikerede sig til kandiserede frugter og etablerede sine nye værksteder i den gamle garveri ved udgangen af landsbyen. I dag viderefører Pierre Lilamand, ved at anvende opskriften anbefalet af Nostradamus og Olivier de Serres, fire århundreder tidligere, dette håndværk, der er blevet videregivet gennem 5 generationer, i denne fabrik fyldt med historie.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play