Frankrig, Marseille
... sikre en exceptionel kvalitet og smag. Uanset om du leder efter produkter til en særlig lejlighed eller til daglig brug, vil vores udvalg af charcuteri imødekomme dine forventninger. Stol på vores ekspertise til at levere charcuteri af høj kvalitet, der er tilpasset dine behov og præferencer.
Frankrig, Laissac
...Håndlavet i vores værksted i Laissac, Aveyron, stammer denne pølse fra nøje udvalgte opdræt i Aveyron. Denne pølse er en nitritfri pølse, der kun er lavet af 3 ingredienser: kød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja. Modnet i 2 måneder (mod 15 dage for en industriel pølse), vil du finde smagen af ægte tørret pølse i denne pølse. En håndlavet pølse, fremstillet som i gamle dage. Skåret fint, bliver den derefter forsigtigt lagt i et 100% genanvendeligt og endda pantbart glasburk! I Marmite-version på 300g. DLC: 90 dage Vægt: 300g Oprindelse: Laissac, Aveyron...
Frankrig, Carquefou
...Cateringtjenesterne fra Maison Quillard tilbyder skræddersyede løsninger til familiemåltider: hel eller halv pattegris (20 eller 10 personer), tilberedt med grøntsager og mørbrad, serveret med portvinsauce. Den fås også som lår og filet (6 eller 8 personer).
Frankrig, Rillieux La Pape
... lovgivning. 3 nøglepunkter: - Håndværksopskrifter Vi har omhyggeligt genfundet de oprindelige opskrifter og har som mål at genoplive dem og videreføre dem. - Primært lokale kødtyper Alt vores certificerede økologiske kød stammer fra vores region Auvergne-Rhône-Alpes eller de nærliggende departementer. - Naturlige ingredienser Alle vores produkter er certificeret økologiske og fremstillet uden nitritter, konserveringsmidler eller farvestoffer, og pakket i naturlige tarme af svin eller okse.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play