Frankrig, Josselin
... i eksisterende opskrifter. Emballage: spand 5 kg og pose på 20 kg Sammensætning: Hørfrømel, plantefibre Anbefalet dosering: Is og sorbet: 0,5 til 0,7% Anvendelse: Forbland med de tørre ingredienser og tilsæt til blandingen Udseende: Pulver i beige farve Smag: Neutral Produkt fra økologisk landbrug: Certificeret af FR-BIO-09...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
Frankrig, Prunay-Sur-Essonne
Frankrig, Saint Orens De Gameville
... efter vores originale opskrifter ved udelukkende at bruge ædle og udvalgte ingredienser. Vi bruger hverken farvestoffer eller aromaer. Du vil derfor finde smagen af det, de indeholder, i vores is og sorbeter. At lave rigtig god is og sorbet er enkelt. Det kræver blot at forestille sig gode opskrifter, bruge autentiske og kvalitetsingredienser og lægge meget passion i det! Næringsværdier pr. 100g Energi 741kJ / 176kcal, Fedt 0g, Heraf mættede fedtsyrer 0g, Kulhydrater Emballage: 0,6L krukke Mindestholdbarhed: 12 måneder...
Frankrig, Cohade
...selvom du fylder den en tredjedel) 3 justerbare temperaturzoner; -sorbet ved 65 ° -iscreme ved 85° -og en tredje, som du selv kan vælge. Modning funktion, så længe den er i drift, holder den kold For de store modeller kan du tilslutte den direkte til din turbine kontinuerligt. Kølemiddel r448a Leveres med en PROFESSIONEL HOMOGENISATOR...
Frankrig, Choisy Le Roi
...Maskinerne i "TWIN" serien gør det muligt at fremstille et meget bredt udvalg af produkter såsom is, sorbet, granita, flødeskum, mousse, bavarois, pocherede frugter, sabayon, sirup, budding og meget mere. Kapacitet / Produktion: Cyklus 2,5 til 8 kg / 45 kg/t Spænding: Tre-fase 400 T+N Effekt: 11 kW Kondensator: vand Højde: 138 cm Bredde: 60 cm Dybde: 77+13 cm Nettovægt: 370 kg...
Frankrig, La Ciotat
...Denne mochi er lavet med en yuzu-sorbet. I munden mærker vi den pressede citron indhyllet i en lækker citronsmagende dej. Oplev denne meget særlige smag, der ligger mellem lime, gul grapefrugt og mandarin med en tydelig syrlighed...
Frankrig, Levallois Perret
...Mynte er en aromatisk, urtet plante med meget duftende grønne blade. Anvendelser af Mynte i madlavning: I desserter giver den smag til is, sorbet og forskellige konfekture. Kombinationen af mynte med jordbær og chokolade er en fornøjelse! Den giver smag til flan, frugtsalater, drikkevarer (te, mojito…) Mynte tilføjer smag til utallige retter, både salater og grøntsagsretter, kornretter (tabbouleh) eller kød... Mynte's fordele: Den har beroligende, bedøvende eller smertelindrende egenskaber.
Frankrig, Rungis Cedex
... bruges til at lave drikkevarer og sorbet eller endda is. Atemoya er en hybrid, der blev udviklet i USA i begyndelsen. Kundegruppe: Kommerciel restauration, kollektiv restauration, GMS, grossister. Kvalitetsstandard: ISO 9001. AMS EUROPEAN har siden 2004 specialiseret sig i import af frugter/grøntsager med fly til det franske marked. Vores niche/luksus produktlinje fokuserer på kvalitet og smag for en exceptionel kundebase. Siden 2011 har AMS været ISO 9001-certificeret.
...macarons-sæt, chokolade, chokolade-sæt, smørepasta, chokoladebonboner, chokoladeplader fra specifik oprindelse, kager, madeleines, wienerbrød, konfekt, småkager, is og sorbet, glas, magnums, vacherins, krukker på 250 og 500 ML, salte og søde reducerede platter. Gaveforslag til virksomheder, til virksomhedskomiteer CE, tilpasning, gourmetkurve. Aktiviteter: chokoladefestival, chokoladeanimation...
Frankrig, Saint-Martin-De-Seignanx
CEYLAN FRANCE, fra virksomheden Manufacturas Ceylan S.L. med base i Spanien, tilbyder krydderier, kondimenter, aromatiske blandinger og tilsætningsstoffer til fødevareindustrien. Vi producerer og markedsfører: - salte aromaer til snacks, fiskeprodukter, kødprodukter, saucer og kondimenter, færdigretter - søde aromaer til is, sorbet, yoghurt, desserter, bagværk - kulinariske baser: forkogt ris...
Delikatesserne fra Valplessis er specialiseret i fremstilling af is og sorbet.
... og skåle, dessertkrukker og portionsbeholdere i plastik samt bestik og bestiksæt i plastik. "Bagasse" emballage i sukkerrørspulp til fødevarer: sushi skåle, låg til skåle, madbokse, tallerkener og skåle i pulp. 2. Industriserien til fødevareindustrien, fastfood eller automatdistribution: emballage til storforbrugsprodukter; beholdere og krukker til yoghurt, honning, snacks, sorbet og is, sirup og snacks, bage- og præsentationsskåle.
Frankrig, Narbonne
Kom og oplev et stort udvalg af chokolade og smagsvarianter hos Le Temps du Chocolat, chokoladebutik i Narbonne, på 54 rue Jean Jaurès. Hr. Jérôme Bories, mesterchocolatier i over 30 år, tilbyder sine chokoladekreationer, som han selv fremstiller af ren oprindelseschokolade og ren kakaosmør: chokoladebonboner, chokoladebidder, glaserede kastanjer, makroner, håndlavede is, flødeis og sorbet.
... forberedelser, som man kan finde i bagerier, restauranter eller hos cateringfirmaer. Eller den mælkeskummer, der giver frihed til hurtigt at forberede en lækker drik på stående fod takket være dens evne til at være effektiv og kompakt. De cremede og fine emulsioner, der skabes af denne mælkeskummer, vil passe perfekt til din kaffe, cappuccino eller varm chokolade. Og selv vores populære ismaskine, der er lige så velegnet til privatpersoner, der nyder sorbet og is, som til professionelle i restaurationsbranchen, der ville have et mere intensivt brug.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play