Frankrig, Avançon
...La Moutarde au Miel et Estragon er et eksklusivt condiment, der kombinerer sødmen fra honning med den unikke smag af estragon. Denne perfekte blanding er ideel til at løfte dine retter, hvad enten det er i vinaigrette, marinade eller som tilbehør til kød. Med en nettovægt på 250g er denne sennep designet til at tilfredsstille de mest kræsne smagsløg. Dens delikate smag og cremede konsistens gør den til et uundgåeligt valg for elskere af raffineret madlavning. Uanset om du er en professionel kok eller en amatørkok, vil denne sennep tilføre et strejf af originalitet til dine opskrifter.
Frankrig, Montelimar
...Opdag vores Montélimar bløde nougatbar, en harmonisk blanding af provencalsk honning, pistacienødder, mandler og vanilje. Vores hvide nougat er lavet ved hjælp af den ancestrale metode til madlavning i en kedel.
Frankrig, Gisay La Coudre
...Den ægte "honningeddike" er fremstillet med vores søde og frugtagtige hvidtjørnehonning. Sukkeret i honningen er blevet omdannet til alkohol og derefter til eddikesyre: på dette tidspunkt er produktet derfor ikke længere sødt. Der tilsættes derefter honning for at give det en let sød og mere rund smag på ganen. Den præsenteres i smukke flasker på 25 cl, med trækork og hældetud. Lækker til "klassiske" vinaigretter samt i madlavning til at deglacere kød og fisk. Den anbefales især til sarte maver!!! Den har ingen udløbsdato. Reference: VINA25...
Frankrig, Gometz La Ville
...Skovhonning stammer fra kastanjetræer og brombær. Den har en mørk amberfarve og præsenterer træagtige smagsnuancer. Denne kraftige honning med en lang eftersmag er værdsat af entusiaster af honning med karakter. Den bruges primært i madlavning, især til fremstilling af krydderkager eller marokkanske bagværk, men også til varme citroner om vinteren.
Frankrig, Chaumeil
...Mørkebrun honning høstet i Dordogne i det grønne Périgord. Dens karakteristiske, let bitre smag er meget værdsat af kendere. Med svage søde noter bruges den ofte i madlavning, især til fremstilling af ingefærbrød. Det er en honning, der krystalliserer meget langsomt.
Frankrig, Fraisse Des Corbieres
... fermenterer langsomt i flere uger. Domaine du Cardona fremstiller en hydromel af garrigue-honning ved hjælp af vinfremstillingsmetoder, og i nogle cuvéer sker lagringen i lerkrukker (moderne amphorer på 160 l). Hydromel nydes kold, varm og aromatiseret, og bruges ofte i dag i mange cocktails. Den anvendes også i madlavning til deglacering (foie gras) og som marinade for dens mørningseffekt på kød.
Frankrig, Lumio
...Denne meget behageligt aromatiske hydrolat kan bruges til at fremme afslapning, ro og søvn. Som "pudebløde", fortyndet i en kop vand (en spiseskefuld pr. kop) og sødet eller ikke med honning, udgør det en lækker aften-te. Man kan hælde 2 til 3 spiseskefulde i badekarret for et afslappende bad. Det kan erstatte appelsinblomstvand til at aromatisere madlavning og bagværk (vær opmærksom, brug det med måde, da det har en kraftig smag!). NB: Ikke egnet til børn eller gravide eller ammende kvinder til intern brug, men kan anvendes som pudebløde. Ref:HYDpgcl200...
Frankrig, Roeschwoog
... ingredienserne, maddekorationerne og delikatesserne til at lave de lækre Bredele: honning, marmelade, mel, krydderier, bagehjælpemidler, fondant, marcipan, maddekoration, rispapir... - Og selvfølgelig alt udstyret til dine Bredele: over 500 modeller af småkageudstikkere, et komplet udvalg af forme, plader, rammer, cirkler og redskaber til daglig bagning. - Men også: lerforme fra Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terriner...), et udvalg af opskriftsbøger med alsaciske opskrifter osv.
Frankrig, Dauphin
... (Alpes de Haute Provence) siden 2006. Vi flytter vores bistader i henhold til blomstringen af blomsterne for at høste det bedste honning: Akacie, Lavendel, Sarriette, Timian, Hvid Heide, Garrigue, Rosmarin, Bjerg, Kastanje, Skov, Lind... Vi laver også vores egen søde og lækre hydromel! Alle vores produkter er resultatet af vores daglige arbejde... Ved at købe din honning og biprodukter direkte fra Danse des Butineuses ®, kan du være sikker på dens oprindelse. Spis honning, det er NATURLIGT ®!
Frankrig, Alixan
... 110 referencer af vine fra Rhône og 10 honninger fra Frankrig. To lækre produkter fra naturen, der kan nydes med den samme organoleptiske tilgang og skabe en smuk og original kulinarisk alliance gennem madlavning med honning.
Frankrig, Brive La Gaillarde
... træthed, styrker forsvaret, fremmer god tarmtransit, deltager i vedligeholdelsen af huden, håret og synet i særdeleshed. Det har også en interessant aromatisk kompleksitet til madlavning. Vores friske pollen sorteres på høstdagen og lægges straks i fryseren for at bevare alle dets kvaliteter, især mælkesyrebakterier, der er nyttige for tarmfloraen og enzymer. Vores honninger Vores poly-florale...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play