Frankrig, Paris
... vil tilføje et exceptionelt præg til dine kulinariske kreationer. For at bevare dens kvaliteter bedst muligt, placér den i en tætsluttende beholder, som opbevares i grøntsags- og frugtskuffen i køleskabet. Når den tages ud af kulden, vil den genvinde sine aromatiske og visuelle egenskaber på få minutter. Udseende: Stænglerne er fede, olieholdige, skinnende og fleksible. Duft og smag: Chokoladevanilje, intens og frugtagtig. Anvendelse: I infusion, fløde, bagværk, is, yoghurt, chokolade, salte og søde opskrifter.
Frankrig, Merville
... label-trends og kan fremstilles af bæredygtige ingredienser. For at imødekomme forbrugernes forventninger tilbyder Sethness Roquette også en række veganske og sukkerreducerede karameller. Disse karameller kan være Kosher eller Halal, men også økologiske. Deres primære anvendelser er: - Småkager - Is - Mejeriprodukter - Chokolade - Bagværk...
Frankrig, Privas
...Karamelliserede Kastanjestykker i Sirup Brudstykkerne af karamelliserede kastanjer kan bruges som dekoration på kager, på loger. De kan blandes i forberedelser til at lave is, fyld og kager. De kan også bruges til fremstilling af brudstykker af glaserede kastanjer. Da de svømmer i en sukkersirup, har de en lang holdbarhed (5 år). For at lave en god glasur for at opnå brudstykker af glaserede...
Frankrig, Cohade
...Lave is på gården Gris France Pasteurisatorer fra 5 til 150 liter Gris France Pasteurisatorer fra 5 til 150 liter Gris France producent og distributør til isproducenter og CHR-forretninger: Fremstilling af iscreme Et udvalg af pasteurisatorer til is fra 5 til 150 liter Kondensation luft eller vand og mulighed for hybrid luft/vand Opvarmningssystem ved vandbad (ingen risiko for at brænde...
Frankrig, Aix-En-Provence
... tendens til at stjæle rampelyset fra hele vaniljestænger blandt de største kokke. Det består af en kyndig blanding af vaniljekorn og en kraftfuld bourbon vaniljeekstrakt. Vaniljestængerne, der anvendes til dets fremstilling, stammer udelukkende fra Madagascar. Brugsanvisning: Det supreme vanilje er ideelt til alle dine søde retter: kager, flan, cremer, yoghurt, is, småkager, dessertretter og andre desserter, med eller uden bagning.
Frankrig, Is-Sur-Tille
...Blue Power (Indutherm) smedejerners sortiment omfatter serierne MC, VC, VTC og GU. Disse maskiner er udstyret med den nyeste teknologi inden for smedejern til den industrielle smykkeindustri. Det er muligt at smelte og støbe forskellige typer metaller, lige fra klassiske metallegeringer til ædle metaller (guld, sølv, platin, palladium) til fremstilling af smykker.
Frankrig, Yssingeaux
Medlem af Nactarome-gruppen og mærket fra Groupe Nactis Flavours, Sevarome er specialiseret i design og fremstilling af fødevarearomaer, nøddepræparater, aromatiske ingredienser, men også teksturanter, stabilisatorer og fødevarefarver til fødevarebranchen og fødevareindustrien inden for det søde segment. Sevarome arbejder både for områderne Bageri-Konditori, samt Konfekture, Chokolade, Is og...
Frankrig, Illkirch
... resultater stræber vi efter at tilbyde effektive produkter, samtidig med at vi sikrer en striks kontrol af kvaliteten og sikkerheden af produkterne. Vores forskellige mærker og partnerlinjer inden for kosmetik: - Nature is Future: økologisk certificerede kosmetik til professionelle inden for skønhed (hudplejere, institutter og skønhedssaloner,…). - L’Esperluète: sæber og økologisk certificerede...
Frankrig, Choisy Le Roi
FRIGOMAT er specialist i salg af ismaskiner. Frigomat er producent af professionelle ismaskiner og tilbyder et komplet udvalg af ismaskiner til håndværkslaboratorier for isproducenter, bagere og restauratører. FRIGOMAT tilbyder udstyr til fremstilling af professionel is af høj kvalitet, og ismaskinerne fra Frigomat har ISO 9001-certificering. FRIGOMAT ER CONCEPT er distributør af professionelle...
Frankrig, Joinville-Le-Pont
... fremstilling af soft ice samt til produktion af granita. Vores udvalg af udstyr og produkter sikrer kvaliteten og friskheden af de færdige produkter. Derudover leverer vi forberedelser, blendere og forme, der er specielt designet til isindustrien, hvilket hjælper med at skabe perfekte frosne desserter med den rette tekstur og smag. Udover is inkluderer vores katalog maskiner til chokolade, cappuccino...
...TYCO er verdensleder inden for fremstilling, installation og vedligeholdelse af brandbeskyttelses- og elektroniske sikkerhedssystemer og -udstyr. TYCO F&IS, den franske datterselskab af gruppen, fremmer brandbeskyttelse og sikkerhed ved at designe smartere måder at redde liv på, forbedre forretningsaktiviteter og sikre beskyttelse af de steder, hvor folk lever og arbejder. Uanset om det drejer...
...fremstilling, montering af slagterier, fryseanlæg. Leverandør og installatør af udstyr og materialer til køkkener til kollektive institutioner, vi sælger også alt udstyr og diske til køkkener, restauranter, lokale myndigheder, butikker, bagerier, slagterier og alle fødevaresektorer. Installatør af professionelle køkkener, køleudstyr og alle klimaanlægssystemer, vi ønsker at udvikle os i Afrika til klimaanlæg til hoteller og restauranter samt produktion af is i stænger.
Frankrig, La Chapelle-Sur-Erdre
Univers du Glacier er en leverandør af tilbehør og råvarer til isbutikker og professionelle inden for restaurationsbranchen. Vi tilbyder de nødvendige tilbehør (bægre, skeer, vafler...) samt råvarer til fremstilling af is. Vi kan bedst imødekomme dine behov ved at levere alle de tilbehør, du har brug for til din isbutik: bægre, vafler, poser, servietter, skeer, kasser, poser osv... Alt for at...
Frankrig, La Turbie
Fremstilling, distribution og detailhandel af kvalitets håndlavet is. Driver mærket La Gelatiera.
Frankrig, Montbrison
... for fremstilling af svejsemaskiner til bolte (SIG-metoden), ARC, smeltning, kondensatorafladning. Men også inden for salg af svejsebolte, pressebolte, presse-møtrikker, søjler og automatiske maskiner. Deltagelse i kommissionerne for U.N.M. (Union for Normalisering) for etablering af AFNOR-standarder for svejsebolte. Virksomheden er også i konstant kontakt med CNS (Udvalget for Svejsestandarder) og IS (Svejseinstituttet).
Frankrig, Gigean
Grundlagt i 1995, er Frigexquis specialiseret i fremstilling af is, sorbeter og frosne desserter.
Delikatesserne fra Valplessis er specialiseret i fremstilling af is og sorbet.
Frankrig, St. Laurent Du Var
Grundlagt i 1981, hjælper og betjener NIKAIA ICE CREAM håndværksisproducenter. Ledelsens ekspertise inden for fremstilling og markedskendskab skyldes erfaringen opnået gennem de to isbutikker i Nice og Paris. NIKAIA ICE CREAM ejer en franchise for isproducenter (Le Glacier Moderne), der henvender sig til nybegyndere inden for is, og allerede mere end 20 butikker verden over nyder godt af deres...
Frankrig, Frejus
L’odyssée des glaces er en virksomhed med over 20 års erfaring inden for distribution af udstyr til fremstilling af is og kolde produkter. Den er specialist i ismaskiner, produkter, fremstilling, forsyninger, tilbehør, udstyr, med over 2000 referencer for bedre at kunne imødekomme sine kunders behov.
... forberedelser, som man kan finde i bagerier, restauranter eller hos cateringfirmaer. Eller den mælkeskummer, der giver frihed til hurtigt at forberede en lækker drik på stående fod takket være dens evne til at være effektiv og kompakt. De cremede og fine emulsioner, der skabes af denne mælkeskummer, vil passe perfekt til din kaffe, cappuccino eller varm chokolade. Og selv vores populære ismaskine, der er lige så velegnet til privatpersoner, der nyder sorbet og is, som til professionelle i restaurationsbranchen, der ville have et mere intensivt brug.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play