... for Dominique Haverlan, som genoptog ejendommen og signerede sin første årgang i 2015. Det må konstateres, at med vedholdenhed og tålmodighed har denne virksomhed hurtigt indskrevet sig i denne prestigefyldte appellation. 8 ha beliggende på fine grusser blandet med sort sand på en leret-grusagtig undergrund.
Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%)
Producent: Familie Haverlan i Saint-Médard-d'Eyran (33650)
Formater og emballager: Flaske (75cl) - Karton med 6 - 2018...
...
Vinifikation: I træ- og betonfade. Ekstraktion ved pneumatiske pigeage. Maceration: 35 dage.
Lagring: I nye fade (20%), på fine gærrester, i 16 måneder. Ingen klaring.
Smagning: En mørk farve klædt i en dyb rød. Udtryksfuld, bouqueten afslører noter af sorte frugter, lakridsnoter, krydrede nuancer og delikate blomsteragtige noter. Kraftfuld, munden udfolder en elegant struktur med dejligt polerede og silkeagtige tanniner. Eftersmagen er meget lang, hvilket gør dette til en meget stor Castillon-Côtes de Bordeaux, der lover en smuk udvikling ved lagring.
...Cépages : Sciaccarellu og Niellucciu (40/60) 15 år 25 hl/hec
Récolte : manuel
(10 000 flasker)
Vinification : uden svovl. Høsten er delvist afstilket, temperaturreguleret rustfri ståltank.
Mise en cuve og gæring. Fermentering ved 24 til 28°C. Daglig pigeage og luftning. Maceration i 4 til 5 uger afhængigt af druesorterne for denne årgang. Aftapning og presning.
Élevage : 6 måneder på fine bærme...
... i fremstillingen af denne Chardonnay. Fra høsten af druerne til vinifikationen og lagringen, er alt gjort for at sikre, at du får en kvalitetsvin, der respekterer typiciteten af sin druesort.
DÉGUSTATION
Robe : lys gylden med gyldne nuancer.
Nez : fin og intens med noter af citrus og friske mandler.
Bouche : fyldig, cremet og delikat med fine aromaer af hvide frugter, fremhævet af en mineralnote.
En balanceret og silkeagtig Chardonnay!
...Klar rød farve med rubinreflekser.
Gourmand, sprød, den udtrykker noter af kirsebær og små røde frugter (surkirsebær, blåbær).
Rig, fyldig, godt afbalanceret med fine, smeltede tanniner.
... aromatisk kompleksitet: små sorte bær, vanilje- og chokolade nuancer. Sprød, blød, med fine tanniner, er smagen harmonisk. »
2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Cuvée af excellence fra denne ejendom, denne vin er en ren merlot. En moden vin med noter af saftige sorte frugter og røgede krydderier fra lagringen på fad. Lad denne vin modne for at give de rige tanniner tid til at blødgøre og integrere sig perfekt med frugten. » Guldmedalje MACON 2019
2015 WINE ENTHUSIAST : 91/100
Situation: Beliggende i kommunen Lussac nordøst for Saint Emilion
Ejer: Jean Pierre Rivière
Jord: lerede kalkplateauer...
... aromatiske palette, der blander friskhed, elegance og kompleksitet.
Uanset om det er brut, årgang eller rosé, tilbyder hver type champagne en distinkt smagsoplevelse. Aromaerne kan variere fra friske noter af citrus og hvide frugter til mere udviklede nuancer af brioche, nødder eller honning, afhængigt af dens lagring. Champagne er ideel til raffinerede aperitiffer, gastronomiske kombinationer med skaldyr eller fine retter, og selvfølgelig til at fejre de mest mindeværdige øjeblikke.
... mellem kvalitet og pris, der vil komplementere dine aperitiffer, eksotiske eller krydrede retter samt dine desserter!
Domaine: Købt i 1820 af Jean-Dominique Laudet, blev Château Laballe først og fremmest kendt for sin meget fine produktion af Armagnacs. Dog, nogle generationer senere, åbnede ejendommen sig til vinens verden takket være Noël Laudet i 1970'erne. Vinmarken tæller i dag 17 hektar og...
...Champagne Charpentier Tradition Brut er elegant og fint frugtet. En champagne med fine bobler, der vil være din partner i de særlige øjeblikke.
Status: Ny produkt
Land: Frankrig
Produktionsregion: Champagne
Betegnelse: Champagne
Producent: Champagne Charpentier
Alkohol: 12°
Indhold: 75cl...
Find vores udvalg af guddommelige røde, hvide, rosé og mousserende vine! Vores ambition er at lette samarbejdet mellem franske vinproducenter og nationale samt internationale købere. Grundlagt i 2018, er DIXVINS din B2B-butik, der tilbyder online salg af vine og spiritus lavet i Frankrig til restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyder regelmæssigt særlige og tematiske ka...
...Delikat og harmonisk, denne brandy med Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse (KOB) opnås ved traditionel destillation af vine, der udelukkende stammer fra Champagne-vinmarken.
...Finere farve med grønne nuancer.
Intense næsearomaer, raffineret, fine blomster.
Frisk mund, velafbalanceret bergamot-appelsin-finale.
Appellation: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Farve: Hvid
Indhold: 0,75 L
Alkoholprocent: 15%
Klima: Middelhavsklima
Druetype: 100% Hvid Muscat små druer
Serveringstemperatur: 7 til 8°...
...)","ASPECT VISUEL":"Smuk effervescens, farve guldgul. Meget elegant næse af røde frugter, brioche og fersken.","DESCRIPTION":"Sammensmeltningen af Pinot Meunier's karakter og Chardonnay's finesse, Magnum er XL-versionen af vores flaske ''BRUT PRESTIGE''. Den vil glæde dig med sine subtile aromaer og den fine bobler.","ASPECT GUSTATIF":"Blød og behagelig effervescens. Vinen er kendetegnet ved en smuk længde. Afslutningen har en syrlig note, der forlænger fornøjelsen."}...
... på fine gærrester, giver denne vin en silkeagtig tekstur og en smuk cremede fornemmelse, samtidig med at den tilføjer en subtil kompleksitet.
Bouqueten åbner sig med noter af honeydew melon, friskklippet græs og lime, afbalanceret af eksotiske aromaer af litchi og guava. I munden dominerer smagsnuancer af kvæde og passionsfrugt, understøttet af den friske og naturlige syre fra årgangen, som giver en strålende og mineralisk finish.
Denne vin passer perfekt til en salat med grapefrugt og rejer, skaldyr eller thailandske retter.
...
Jorden: leret-kalkholdig.
Plantetæthed: 8.500 vinstokke/hektar.
Beskæring: Guyot.
Alder: 10 til 40 år.
Høsten: Manuel.
Udbytte: mellem 60 og 65 hl/ha afhængig af årgangen.
Små druer med meget koncentreret sukker.
Vinifikation:
Meget lang vinifikation, ved lav temperatur (mellem 15 °C og 20 °C).
Lagring:
I tank på fine gærrester i 6 til 8 måneder og i fade med 30 % på fine gærrester.
...{"CÉPAGES":"DRUESORTER\n20% Grenache Blanc 20% Ugni Blanc 20% Marsanne 20% Roussane, 20% Clairette\nAlkoholprocent 13°\n\nVINIFIKATION\nDen mekaniske høst gør det muligt for os at indsamle druerne hurtigt om morgenen, for at bevare alle aromaerne.\nVinifikation i rustfrie ståltanke ved lav temperatur og lagring på fine gærrester i 10 måneder for at give fylde.\n\nDÉGUSTATION\nLys gylden farve med...
...
- Le Moulin de Gassac, som er oprindelsen til rygtet om Aniane
terroiret i Languedoc.
DRUESORTER
Cabernet Sauvignon 40 %
Grenache 40 %
Syrah 13 %
Merlot 4 %
Cabernet Franc 3 %
SMAGSNOTER
En fin og delikat næse, modne røde frugtaromaer, med især kirsebær
som skiller sig ud. På ganen er der udtalte noter af kakao med
en kompleks finish på tobaksaromaer. Munden præges af sin rigdom,
sine fine og silkeagtige tanniner; en meget flot balance og især sin
vedholdenhed i munden.
...Denne monovarian vin fra vores ældste vinmarker kendetegnes ved sine fine og lette bobler. I duften er der en eksplosion af aromaer: noter af fyrresaft og honning. En stor, intens og velsmagende vin med aromaer af passionsfrugt og karamel. Denne Champagne vil overraske dig med sin karakter og elegance.
Ideel som aperitif, til at ledsage dine fiskeretter, men også dine osteanretninger.
100% chardonnay
BLANC DE BLANCS 100% CHARDONNAY 1ER CRU
Guldmedalje Gilbert et Gaillard 2014...
...Druer: Grenache 95%, Carignan 5%
Alder på vinplanterne: 15 år
Terroir: Ler-kalk
Høsten: Maskine
Smagning:
• Farve: Meget lys rosa
• Første duft: Intens, citrus (grapefrugt) og floral
• Anden duft: Vinsnektar
• I munden: Frisk, elegant, rund
• God eftersmag
Mad/vin kombination:
• Retter med sydlige nuancer
• Salat, Grillretter
Opbevaring: 2 år
Vinifikation:
Direkte presning. Mosten køles hurtigt for at bevare aromaerne. Naturlig klaring ved kulde. Vinifikation i tank ved 16°C for optimal friskhed og frugtighed. Lagret på fine gærrester indtil aftapning.
...Encépagement: Macabeu - Muscat
Côtes Catalanes
Guldmedalje fra Gilbert et Gaillard
Sols: Argilo-Calcaire
Vinifikation: Direkte presning, statisk klaring og fermentation i rustfrit stål ved 14" / 16" i 15 til 20 dage, efterfulgt af lagring på fine gærrester indtil aftapning
Smagning:
Lys gylden og strålende farve,
Næsen byder på aromaer af friske frugter,
citrus og eksotiske noter samt smukke
blomsteragtige nuancer.
Frisk og livlig i munden, muscat-typiciteten
er dominerende i eftersmagen.
Encépagement: Macabeu - Muscat
Sols: Argilo-Calcaire...
...CEPAGES: Sauvignon 80% Chardonnay 20%
Méthode de vinification: Vedligeholdelse ved lav temperatur for at fremme udtrykket af druearomaer. Lagret i tank i 6 måneder på fine gærrester.
OEIL: Klar, lys gul med strålende grønne reflekser
NEZ: Intensitet af citrus med dufte af akacieblomster
BOUCHE: Frisk angreb, blød midte, hvor man finder grapefrugt og citron, afslutningen er præget af vegetale...
...CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs er født af en udvælgelse og en sammensætning af Pinot Noir.
Du vil kunne se, at denne cuvée repræsenterer balancen mellem kraft og friskhed.
Vi kan beundre dens lysegule, let perlemorsfarvede farve, som stråler. Den fremhæves også af en smuk effervescens med fine bobler.
Næsen er kompleks med noter af citrus og eksotiske frugter, helt atypisk for en...
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir.
TERROIR : Argilo-sandede.
VINIFIKATION OG MODNING : Druer høstet omhyggeligt i hånden i kasser. Vinifikation efter den traditionelle metode. Skumdannelse og hvile på bærmen i 12 måneder i kælderen.
APPELLATION : AOP Crémant de Loire.
SMAGSNOTER : Fine bobler, der topper en lyserød saumonfarvet farve. Frugtagtig næse med blomsteragtige noter. Frisk, frugtagtig og elegant smag.
MAD/VIN-KOMBINATION : Festlige aperitiffer, cocktails, jordbærtærte.
SERVERINGSTEMPERATUR : Mellem 7 og 9°C.
Karton med 6 flasker á 75 cl...
...En frisk og charmerende vin.
Bestående af en blanding af Sémillon, Sauvignon Blanc og Sauvignon Gris fra limono-sandy terroir, tilbyder denne vin aromaer af hvide, eksotiske og salte frugter.
Med sin unikke blå flaske fanger den blikket og inviterer til at nyde et udvalg af skaldyr på terrassen ved en gammel havn.
Farve: Hvid
AOC: Bordeaux Blanc Sec
Vinstokke: Limono-sandy terroir
Vinifikation: Lagret på fine gærrester i tank i 2 måneder...
...BETEGNELSE: CHAMPAGNE
DRUESORTER: 65% Chardonnay og 35% Pinot Meunier
Alkohol: 12,5%
Jordbund: Ler-kalk
Vinifikation: 10 måneder i tank og 14 måneder til champagnisering
Indhold: 750 ml
Farve: lys gul, fine og regelmæssige bobler
Smag: Noter af citrus, frugter med hvidt kød
Råd: Nydes som aperitif eller gennem hele måltidet. Denne cuvée vil fremhæve de enkleste retter og elegant understrege de fineste retter. Skal serveres mellem 6 og 8 °C.