...Biscotterne Roger er stolte af arven fra Bedstefar i denne tredje generation. Uden konserveringsmidler, uden GMO, er ingredienserne fra økologisk landbrug en garanti for kvalitet. Den Bise mel (T80) giver en unik smag til denne toast, der er bagt i åben form, ligesom dengang ved den første bagningaf Roger, bageren fra Aix-en-Provence.
De Økologiske Toasts:
Sammensætning: Hvedemel T65, hvedemel...
... bevægelse drives af en gearmotor med et rotations- + remskivesystem, der er vurderet til 0,18 kW, mens brænderen forbruger 1,5 kW elektricitet.
Denne ovn er designet til holdbarhed, vejer 770 kg, og har en frontmonteret brænder for nem adgang. Perfekt til bagningaf en bred vifte af produkter, fra brød til baguetter, giver den ensartede tilberedningsresultater hver gang.
Eksterne dimensioner...
...Mel lavet af malede olivenkerner, vores Fleurette Bardon (registreret varemærke) er et teknologisk hjælpemiddel til bagerier i bagningen afbrød. Vores Fleurette har mange egenskaber:
•Lugtfri
•Smagsneutral
•Naturlig isolator til bagningaf produkter udsat for de høje temperaturer i brændefyrte ovne
Fleuretten anvendes som et beskyttende lag mellem bagepladen og det produkt, der skal bages...
...Beskrivelse :
Melet T70 er et mel, der er fremstillet af rugkorn, en kornsort der traditionelt anvendes i bagning. Det er let sigtet, hvilket giver det en lys grålig farve og en fin tekstur. "T70" angiver en askeindhold, der sikrer en god balance mellem finhed og ernæringsmæssig rigdom. Rug er kendt for sin let søde og syrlige smag, som giver et særpræg til brød og andre tilberedninger.
Oprindelse : Ukraine.
Emballage : papirpose på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palletisering : 750-950kg.
... og hamp
Farve på krummen af det færdige produkt: Karamel
Anvendelse: Tilsæt spirede hvedekorn i mængden af 20 til 25% pr. kg æltet dej i slutningen af æltningen
I hvilken type dej skal Germinov tilsættes: Baguette, traditionelt brød, rugbrød Tendrarom kan tilsættes i typer af brøddej
Emballage: Spand på 10 kg
Mindestabilitet: 9 måneder...
...Skrællede Sacha Inchi-frø, certificeret økologisk kvalitet, økologisk salt og økologisk sukker
Emballage primært
200 g, glasbeholder med skruehætte.
Emballage sekundært
Kartonæske x 24 enheder
Brug og forberedelse af kunden / forbrugeren
Direkte forbrug, kan spises med brød eller kiks.
Til bagning, konditori.
Generelle betingelser
Opbevar produktet et køligt og tørt sted, ved en temperatur...
...La Baguette Charmante er et brød, der har tilstedeværelse og elegance. Baget i en stenovn, afsluttet med en spids, med en fin gylden skorpe og en subtil belægning af mel, er dette brød på 305 g fremstillet med punktage og hævning. Det er en meget godt hydreret baguette med en karakteristisk og intens smag takket være surdejen.
REF:C141A
EAN-13:8436017106282
EAN-14:18436017106289
VÆGT FØR BAGNING...
...Uundgåelig til julefesterne, denne Halvrunde Inox Kageform giver dig mulighed for at lave julekager og originale kager.
Denne kageform i rustfrit stål tåler både fryser og bagning. Du kan bruge den hele året til at lave originale kager, som kan tilbydes som rejsekager, eller julekager til festlighederne.
Enderne er aftagelige for at lette udtagningen af din kage.
Du kan bruge de teksturerede...
...Hvedemel :
Limagrain Ingredients tilbyder et udvalg af native eller korrigerede hvedemel, der stammer fra Limagrains produktionskæde. Vi tilbyder hvedemel, der er tilpasset dine behov: bagning, babymad, snacks, færdigretter.
Hvedemel til Babymad :
Gennem en konstant stræben efter kvalitet er Limagrain Céréales Ingrédients i stand til at levere til de største aktører inden for babymad. Vores...
...Denne blandingsovn med 4 niveauer producerer damp ved vandindsprøjtning. Indvendigt og udvendigt er den helt i rustfrit stål.
Denne blandingsovn med 4 niveauer er designet til bagningafbrød, bagværk eller andre gastronomiske produkter. Du kan også bruge den til friske eller frosne produkter. For bedre brug anbefaler vi at installere et kalkfilter ved indgangen til vandforsyningen...
...FOUR MED RØR DAMP RING
Fyr anbefalet til bagningaf alle typer brød.
Maksimal bagetemperatur: 300°C.
Opvarmningssystem: Rør damp ringe ø 27 mm med enkelt kryds rør 27 mm, forbrændingskammer med cirkulær sektion, der bruger refraktære cylindre i stål Aisi 309 S uden mursten eller cement.
Drift: med diesel- eller gasbrænder. Standard kontrolpanel: elektromekanisk. Digitalt panel med 99 programmer...
...Ooni Karu 16 pizzaovnen kan drives af træ, kul eller gas. Dette giver dig mulighed for at lave enorme pizzaer udendørs, men også stegt kød, grillede grøntsager eller endda frisk brød. Bagning med træ- eller kulild giver en røget smag til dine retter. Kontrol: Gasdriften med Ooni Karu 16's gasbrænder sikrer dig bedre temperaturkontrol og mere ensartethed. Fleksibilitet: Du kan skifte brændstof, når du ønsker det, og alt efter dine præferencer! Gas for mere bekvemmelighed, og træ/kul for at give en let røget smag til maden.
Vægt: 40 kg...
...Vores forbedringsmidler til bagning giver en reel tolerance samt effektivitet, der fører til fremstillingen af et brød med de kvaliteter, som kunden forventer (sprødhed, volumen, farve, tekstur).
CARIF har flere serier af ingredienser til bagning:
- CARIMIX, der forbedrer og letter arbejdet for fagfolk ved at korrigere en eller flere parametre i dejen.
- CARISOFT, vores eksklusive serie af bløde...
... professionelle, industrielle eller RHF. Vi fremstiller og markedsfører karamel i forskellige former og opskrifter og tilbyder professionelle Fødevareprodukter (PAI):
- Flydende karamel til topping, glasur eller fyld
- Karamelstykker til småkager, brød, brioche, is, trøfler…. : Klassisk opskrift, fløde fra Normandiet, saltet smør, AOP.
- Termostabile karamelstykker til modstand mod bagning
- Karamelpulver
Vi lytter til vores kunder og kan støtte dig i dine overvejelser og udviklingsbehov.
...BIBO skaber varme drikke med en unik smagsoplevelse ved at riste franske korn håndværksmæssigt, som et økologisk ansvarligt alternativ til te og kaffe, der kommer fra den anden ende af verden.
Vores signaturopskrift, L'Original, er en blanding af korn, cikorie, byg, spelt og boghvede, ristet i Libourne; til infusion for at opnå en delikat drik med noter af ristet brød og ristede nødder...
Siden 1990 har PLANETE PAIN spredt den autentiske franske bagertradition til alle verdenshjørner og dyrket vores håndværk inden for fremstilling og distribution af forbagte brød og klar-til-bagning wienerbrød med specifikke krav. Leder du efter klassiske franske brød og wienerbrød, etniske eller økologiske? Innovative produkter, der er behagelige at spise og sundhedsmæssigt ansvarlige? Har du...
... 24.000 m2 giver dem en konkurrencefordel inden for store serier af papir- eller papemballage.
GAULT & FRÉMONT kan levere følgende produkter: Bagning bakker; pizzaæsker; selvbetjeningsvinduesæsker; elliptiske konditoræsker og skåle med eller uden UV-tryk (hvide); sushiæsker; cateringæsker; konditorbakker med håndtag; julesnitteræsker; firkantede og rektangulære æsker; snackæsker; industriemballage...