Frankrig, Baie-Mahault
BE2I er specialiseret i produktion og distribution af højkvalitets fødevarer fra Afrika og andre dele af verden. Vi værdsætter de naturlige rigdomme i vores land, samtidig med at vi respekterer principperne for bæredygtigt landbrug og fair trade. Vores produktudvalg omfatter delikatessevarer, eksotiske frugter, guadeloupansk og martiniquansk rom, samt sheasmør og mange andre produkter. Vi forpli...
Metarom France er en familieejet SMV, der er specialiseret i skabelse, fremstilling og distribution af aromatiske løsninger og karamel til fødevareindustrien. Virksomheden, der er forankret i det søde fødevaremarked og aktiv i fødevareingrediensernes sektor, er beliggende i Boves (80) i Hauts-de-France og drives af værdierne bæredygtighed, sikkerhed og etik. Dens 140 medarbejdere repræsenterer 45...
Frankrig, Boulogne-Sur-Mer
... håndtag, der gør det muligt for brugeren at holde hånden stille uden at belaste håndleddet. Dette reducerer betydeligt risikoen for MSD (muskel-skeletlidelser). Egenskaber: - et unikt værktøj til alle fisk - manuel, nem at bruge - nem at rengøre - transportabel, kompakt maskine - ingen specifik vedligeholdelse - drejeligt håndtag, der begrænser risikoen for MSD - maskine designet og fremstillet i Frankrig - 3 års garanti Tilgængelig mulighed: - støtte på hjul Længde: 310 mm Bredde: 214 mm Højde: 250 mm Fleksibel længde med værktøj: 1820 mm (uden støtte) Effekt: 180 W...
Frankrig, Saint-Méen-Le-Grand
...Pladerne er lavet af stift karton eller ekstruderet polystyren. Ideel madplade til vakuumforpakning af laks og røget eller frisk fisk, foie gras, andebryst osv.
Frankrig, Nice
...Skaldyr i Kortslutning Kun vildfiskeri fra Område 34, Atlanterhavet Central Øst, Senegal (Frisk, Levende, Frosset)...
... køkkener som det middelhavsregionen. Den anvendes ofte sammen med fisk eller kylling. Den passer også godt sammen med bagte grøntsager eller i grøntsagspuréer. Du kan tilsætte nogle fennikelfrø til dine salater. Den vilde fennikel kan også bruges i curries eller som infusion. Nogle fennikelfrø kan også placeres på en frisk gedeost for at tilføre nye aromaer. Sæk: 20Kg...
...ORIGINE Vin Blanc sec La Misaine Blanc Sec er blevet specielt udvalgt af vores vinproducenter for at tilbyde dig afbalancerede, autentiske og lækre vine, ideelle til at ledsage hverdagens måltider. VINIFIKATION Traditionel i rustfrit stål. CÉPAGES Airen DÉGUSTATION Smuk lys gul farve med grønne nuancer. Næse med citrusaromaer. Frisk og let syrlig smag. ACCORDS METS & VINS Nydes med skaldyr, grillede fisk eller cremede oste. Serveres ved 9°C.
Frankrig, Paris
...Tilgængelig i frisk og frossen. Tilgængelige størrelser: S (1-3kg) M (3-6kg) L (6-20kg) Størrelse S: 1-3kg Størrelse M: 3-6kg Størrelse L: +6kg...
Frankrig, Lyon
Frankrig, Saint-Etienne
Frankrig, Descartes
... friske fisk. Økologisk røget laks Vi har været certificeret af Ecocert siden 2004 for frisk laks, hel og skåret økologisk røget laks samt hel og håndskåret røget laks. Dette gælder for laks fra Skotland, Irland eller Norge. Dildmarineret laks Denne laks marineres langsomt ved 0°/c, hvorefter vi tilsætter finthakket dild.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Sauvignon blanc. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Pressurage délicat. Fermentation ved lav temperatur for at bevare den aromatiske ungdom i frugten. Lagret på fine gærrester i rustfrit stål. APPELLATION : IGP Val de Loire Sauvignon. NOTES DE DEGUSTATION : Skinnende, lys gul med grønne nuancer. Intens, subtil næse med florale noter (gyvel, vinblomst) og citrusfrugter (grapefrugt). Frisk, harmonisk og fyldig smag. ACCORD METS/VIN : Forretter, skaldyr, fisk. TEMPERATURE DE SERVICE : 8°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... udbytte af aromaerne, lad 1 fyldt teske økologisk basilikum macerere i 2 spiseskefulde olivenolie. Vent 15 minutter før du indtager det. Med sin bløde og krydrede smag kan du kombinere denne økologiske basilikum med alle grøntsager, især tomater, men også med kød og fisk. Også i salte sorbeter (f.eks. gedeost/basilikum) eller frugtsalater. AB-mærke - Ecocert Metalboks. Nettovægt 6g. Du kan også bestille kun genopfyldningen af dette produkt,...
Frankrig, Olivet
...Reference 3417960034490 Brugsanvisning: Fisk, saucer, linser, bønner. Opskrift på courgette clafoutis til 8 personer Forberedelsestid 1 time - 5 g kalv fond eller 1/2 bouillonterning - 100 g vand - 800 g courgetter - 1/2 teskefuld gurkemeje - Salt - 3 æg (140 g) - 2 kviste timian - 100 g mel - 400 g skummetmælk - Lille buket purløg - 110 g frisk gedeost - 30 g sorte oliven Vask, skrub eventuelt...
Frankrig, Guérande
...som hurtigt giver plads til en frisk frugtagtig citrusnote, der minder om Sichuan-peber, med et strejf af blomsteragtige noter. Det er en peber med en smuk længde i munden. Blandet med Fleur de Sel fra Det Hvide Land, tilbyder det en ideel kombination til dit kød og fisk, samt til dampede kartofler og mange andre grøntsager. SKU:FSF150...
Frankrig, Caromb
...Druer: Vinmagerens overraskelse Alder på vinstokke: 3 til 50 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Lys • Første duft: Hvide blomster • Anden duft: Hvide frugter • I munden: Frisk og rund med en mineralisk finish, aromaer af abrikoser • Gennemsnitlig caudalie (5/6) Mad/vin kombination: • Fisk, skaldyr, forretter…. Opbevaring: 2 til 3 år Vinifikation: Afstilkning/mosning, derefter presning og klaring, til sidst vinifikation ved lav temperatur (16°C). 2 ugers vinifikation efterfulgt af lagring på fine gærrester i vintermånederne. Endelig filtrering før aftapning med inertgas.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
..."En aval" fra Boisseyt-domaine er en meget smuk cuvée, der vidunderligt afslører de fine karakteristika ved druesorten Marsanne. Den udtrykker en fortryllende sødme i munden, og dens aromatik udvikler sig med noter af abrikos, fersken, citrusfrugter og frisk mandel. Let og med den rette rundhed, er dette en flaske, der er perfekt til at dele ved aperitiffen og vil ledsage dine forretter, fisk og friske oste på bedste vis. 100% fornøjelse! Indhold: 75cl Type: Hvidvin Druetype: 100% Marsanne IGP: Collines Rhodaniennes Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2026 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Frankrig, Boulogne-Billancourt
... vedholdenhed. Udviklet af den bedste sommelier i Frankrig, Dominique Laporte, passer denne blanding med varierende aromaer og smage perfekt til fisk. Sommelierens råd: Nydes meget kold til aperitiffer og grillfester. Efter åbning skal den indtages inden for 48 timer og opbevares køligt. DIMENSIONER: 9,81 CM (D) X 25,4 CM (H) KAPACITET: 74 CL...
Frankrig, Malataverne
... ingredienser, der passer perfekt sammen med ansjosfileter marineret i olivenolie. Hvis du har en opskrift, der primært bruger disse ingredienser, kan du uden tvivl tilføje ansjoser og få succes hver gang: - Grøn eller sort oliven - Tomat (frisk, hakket, cherrytomat...) - Kapers - Grillede peberfrugter - Zucchini - Kartofler - Mozzarella- og fetaost - Hårdkogte æg, mayonnaise eller omelet - Hvidløg.
Frankrig, Auxerre
... perfekt balance, en mineralitet der fremhæver de andre aromaer, en overraskende hvidvin der vil glæde dine smagsløg. Smagning: Lys gul farve. Frugtige aromaer. Frisk og frugtagtig. Vinifikation: Vinifikation og lagring i keramisk krukke. Mad- og vinparring: skaldyr, fisk og hvide kødretter. Alkoholprocent: 13% Opbevaringstid: 3 til 7 år. Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl. Domaine: Domaine San Gavino. Appellation: Île de Beauté. Årgang: 2019. Druetype: Vermentinu. Kultur: Bæredygtig. Label: Beskyttet geografisk betegnelse.
Frankrig, Parnac
...Delikatesse og friskhed af frugten. En kjole af en rose, der stræber efter lilla billeder, som udtrykker en blanding af friskheden fra røde frugter, blødheden fra æble og pære samt syrligheden fra ribs i en fed og rund kontekst. Servering: frisk, 8 -10°C. Anbefalet ret: Som en aperitif med snacks, grillet kød, fisk, asiatisk køkken. Ideel om sommeren med salater af frugter og sæsonens grøntsager.
Frankrig, Colmar
...Hvidvin, tør, frisk, let og frugtagtig, den passer perfekt til skaldyr, fisk og charcuteri. Druer: 100% Sylvaner Nedbør: 550 mm/år Alder: 40 år Lagring: 8 til 9 måneder i hundrede år gamle tønder Alkohol: 12% Sukker: <2g/L Total syre: 4,11 Serveringstemperatur: 8 – 10°C Opbevaring: 5 år...
Frankrig, Lys Haut Layon
... noter, hvilket giver en tør hvidvin. Råd til smagning: Den skal serveres kold ved 10°C. Den passer godt til skaldyr, fisk, men også til gedeoste som Valençay. For god opbevaring skal flaskerne ligge ned i et køligt og mørkt rum i op til 3 år afhængigt af årgangen. SOUS SOL: Kalksten Superficie: 4 Hektar...
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Frisk og frugtagtig vin, ideel til aperitif, den er også den perfekte ledsager til skaldyr (muslinger, østers, skaldyr, ...), og fisk i sauce (gedde eller sandart, med hvidvinsauce). Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Region: VAL DE LOIRE Farve: Hvid Druer: 100% Melon de Bourgogne Dyrkningsmetode: Økologisk Indhold: 75cl Vægt: 1 kg Karakter: Tør Årgang: 2019...
Frankrig, Perpignan Cedex
... cm. Den trives især i en varm, let, kalkholdig jord, rig på humus, og vokser i sol eller halvskygge. Brug den frisk til at give smag til fisk, fjerkræ, supper, gryderetter, friske og stegte grøntsager, tomatsaucer og yoghurt.
Matchende produkter
Koriander
Koriander
Andre produkter
Cébette
Cébette
Frankrig, Levallois Perret
...Den malede koriander har en krydret og frisk duft med en peberagtig note. Dens smag er mild, let brændende, med en eftersmag af appelsinskal. Anvendelser af malet koriander i madlavning: Det er en krydderi, der uden tøven kan drysses over fisk, grillretter, kartofler, supper, auberginer, salater, rå grøntsager, skaldyr, rejer osv. Den bruges også meget i grundopskrifter som karrypasta, taginer...
Frankrig, Ham
... mange retter. Dens urteagtige aroma passer perfekt sammen med grøntsager, fisk, kylling, omeletter, supper, bouilloner, salater og mange andre kulinariske forberedelser. Uanset om det er for at give en subtil note til dine sautérede grøntsager, en smule aroma til dine hjemmelavede supper eller en frisk pynt til dine salater, er persilleflager en værdifuld allieret i køkkenet. Reference: AR803701 Ean13: 3760306803701...
Frankrig, Saint Cannat
...-18°C. SMAGSNOTER Dejlig lys pink farve, frisk frugtagtig smag. Raffineret og delikat i munden, et godt år. En gastronomisk vin. Du vil især sætte pris på vores Bandol rosévin med fisk, grillet kød, bouillabaisse, fjerkræ… Eller som aperitif. Serveret ved omkring 13°C...
Frankrig, Cournonterrale
...Køkkenolie med Picholine-oliven & rosmarin Oleisys® Flacon bijoux 200 ML - Køkkenolien med Picholine-oliven & rosmarin fra Oleisys, En kulinarisk forberedelse med naturlige aromaer af rosmarin, Med ønsket om at dele de skjulte skatte fra sin have, udvider OLEISYS sit sortiment med en kulinarisk forberedelse med naturlige aromaer af rosmarin. En exceptionel olie opnået ved koldpresning af økologiske Picholine-oliven fra Languedoc (98%) og tilsat frisk rosmarin, der er produceret lokalt (2%). En kulinarisk forberedelse, der vil løfte grillretter og fisk til nye højder.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play