Frankrig, Le Plessis Robinson
... skabe bæredygtige opdræt og et exceptionelt kød. Slagterne hos Grand Caractère parterer, afpiller og skærer stykkerne i overensstemmelse med den franske slagterkunst. Deres subtile og omhyggelige arbejde fuldender det lange arbejde fra de argentinske opdrættere og øger kvaliteten af kødet. Slagterne er opmærksomme på hver enkelt del for at afsløre al saftigheden og aromaerne, især gennem valget af skærevinkel, tykkelse og udvælgelse af stykker.
Frankrig, Verberie
...I Argentina er tilberedning af kød over gløder en kunst og en tradition. Rygtet om argentinsk kød skyldes kvaliteten af dets kvæg, men også kvaliteten af det anvendte kul. Det argentinske kul stammer fra træer som algarrobo eller quebracho (quiebra hacha - brud på økse), som er hårdt og tæt træ med en høj koncentration af tanniner. Brændetid, når gløderne er tændt, er 4 til 5 timer. Egenskaber: Længde: 25/80mm / Kvalitet: restauration Fast kulstof: 65 til 75% / Fugtighedsindhold: 5 til 7% Flygtige stoffer: 28 til 18%...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play