Frankrig, Montelimar
...Nougat med karamel salt fra Guérande, pakket i en 200g pose med kartonbund, der indeholder nougatpapilloter. Ingredienser: Sukker, glukosesirup, honning, mandler, karamel med saltet smør (8,7 %), flormelis, kartoffelstivelse, usyret brød (vand, olivenolie, mel), æggehvide, naturlig vaniljeekstrakt. Fremgangsmåde: Honning og glukosesirup koges i gryden, æggehvide tilsættes kogt sukker, vanilje, mandler og karamel. Allergener: Mandler, æg, mulige spor af nødder.
Frankrig, Maubeuge
... omhyggeligt indhyllet i en gylden rasp, giver den særlige sprødhed i munden. Tropisk rasp vil gøre det endnu bedre; brug dine kyllingefileter, marinér eller lad dem ligge i æggehvide, og påfør derefter direkte raspen på dit kød. Du får et sprødt produkt i gul farve, med en strålende rasp med karrysmag, prydet med peberfrugter, persille og løg. Dine kunder vil elske det! Reference: ART0027...
Frankrig, Malataverne
...Nougatkage på 4 kg, skåret i 20 individuelt indpakkede portioner (ca. 200 g). Kan sælges efter vægt eller pr. portion. Ingredienser: mandler, sukker, glukosesirup, honning, æggehvide, vaffel (kartoffelstivelse, vand, vegetabilsk olie), naturlige aromaer. Ingredienser til saltet karamel: sukker, smør, fløde, glukosesirup, salt.
Frankrig, Ploërmel Cedex
Cocotine : Marken af forarbejdede produkter lavet af friske og frosne æg fra Groupe Eureden. Vores styrke og forskel: kooperativet. Over 200 referencer fra æg lagt i Frankrig. Takket være vores 230 opdrættere kan vi garantere dig en fuldstændig sporbarhed fra mark til tallerken. En forenklet sporbarhed takket være en aftagelig og genanvendelig etiket, der findes på hele sortimentet. Et sortim...
Frankrig, 35 Rue Nicolas Martin
Vi producerer UV-geler af fremragende kvalitet til at lave kunstige negle. Vores standard sortiment består af 120 UV-geler samt forskellige farvegeler og glimmergeler. Hele vores service: • Produktion af UV-geler af fremragende kvalitet • Fyldning i potter • Påsætning af etiketter på potterne • Forhandler af mærket OQBNAILS Udover vores sortiment af permanente neglelakker har vi også en række ge...
... enkelt og konsistent. Det er særligt ideelt til at fremstille produkter som revet surimi, japansk Kamaboko, blæksprutte ringe og imitationer af babyål, formede produkter med indstillingsproces eller som blanding for at forbedre elasticiteten af pastaen… Det muliggør også fremstilling af produkter uden æggehvide, hvilket betyder uden allergener, nemt. Vi tilbyder forskellige kvalitetsgrader for at tilpasse os dit brug, og muligheder uden polyphosphat eller sorbitol for at imødekomme forventningerne til rene etiketter. Uden fiskesæsonens afbrydningsperiode kan vi levere hele året rundt.
Frankrig, Gisay La Coudre
...Ingredienser: honning fra vores bistader, sukker, franske MANDELNØDDER, ÆGGEHVIDE, vanilje fra Réunion, usyret brød. Pris pr. gram, minimum 120 gr, angiv den ønskede mængde i feltet ved at indtaste vægten i gram. Reference: NOUVRA...
Frankrig, La Rochelle
...Glukosesirup (Oprindelse: Frankrig), sukker, hel mælk, kærnet smør (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, nødder, inverteret sukker, sorbitol, salt fra Île de Ré 0,5%, havsalt fra Île de Ré 0,5%, naturlig vaniljearoma, æggehvide; fyld: semi-konfiterede figner 24% (figner, sukker, naturlig vaniljearoma, antioxidant: ascorbinsyre, syre: citronsyre) Vægt: 0,250 kg...
Frankrig, Objat
...Ingredienser: sukker af ikke-EU oprindelse, mel, 16,84% nødder, 15,79% karamelstykker (sukker, glukose, fløde, mælkepulver, salt, dextrose, aroma), æggehvide, 2,11% havsalt. Næringsværdier pr. 100g: Energi 1634Kj, 388Kcal, fedt 11g, heraf mættede fedtsyrer 1,1g, kulhydrater 67g, heraf sukker 56g, protein 5,2g, salt 0,07g.
Frankrig, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Håndlavede calissons, dejligt bløde i fondant. Ingredienser Frugt konfiteret (Pære, Kirsebær og Citron) Mandler, sukker, æggehvide, usyret brød (kartoffelstivelse, solsikkeolie).
Frankrig, Furiani
...Ingredienser Blond chokolade (kakaosmør, sukker, helmælkspulver, valle, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt, æggehvide, smør), speculoos (hvedemel, sukker, vegetabilsk olie, kanel, sojamel, salt). Reference:CASDULCPRAL...
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Hindbærmeringuer... en raffineret smag og så meget lethed! Sukker, æggehvide, flormelis, naturlig hindbæraroma, rød farvestof E124. Pakke på 80 g, holdbarhed 6 måneder.
Frankrig, Paris
... eneste nuværende producent af frisk AQUAFABA i Frankrig, en plantebaseret erstatning for æggehvide, der er velegnet til både madlavning, barer og bagværk. Som godkendte opbevaringssteder er vi fuldt ud kvalificerede til at udvikle alkoholiske eller ikke-alkoholiske produktlinjer i dit navn.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play