Frankrig, Laissac
... af verdens bedste peber! Tørret kød fra svinekammen, denne Coppa tilbyder en charcuteri uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gør naturen sit arbejde i vores tørreanlæg ved blidt at tørre disse smukke hele stykker kød, der er saltet og peberet i hånden. Denne håndlavede coppa vil komme ud af tørreanlæggene efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og tage plads i sit glas før den vakuumpakkes. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Frankrig, Colombe La Fosse
...Cuvée Rosé skiller sig ud ved sin fylde og intensitet. Frisk og generøs med frugtagtige noter, passer denne sammensatte cuvée perfekt til fint charcuteri, kraftige kødretter og især desserter med røde frugter eller eksotiske frugter.
Frankrig, Rungis Cedex
Selskabet BUISSON er en grossist af fødevarer med friske produkter, der er reserveret til professionelle. BUISSON: grossist af ost i Rungis og grossist af europæisk charcuteri. Vi har været etableret siden 1982 i hjertet af det internationale marked i Rungis. BUISSON administrerer 1500 m2 kølelager, der overholder europæiske standarder. Fødevaregrossist for Europa, vores aktiviteter understøttes a...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play