Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI er en velorganiseret håndværksvirksomhed fra Piemonte, der siden 1997 har specialiseret sig i daglig produktion af frisk pasta, ravioli, lasagne og gourmetretter af høj kvalitet til professionelle i fødevaresektoren (HORECA) samt til detailhandel, både uafhængig og organiseret. Hvert af vores produkter er resultatet af en konstant opmærksomhed på forskning og udvælgelse af råvarer, o...
Tyskland, Berlin
Fremstilling af frisk pasta og dybfrosne friske pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyldte Gnocchi, håndlavede fyldte nudler, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Frisk pasta af særlig kvalitet. Vi producerer eksklusiv pasta med de bedste ingredienser og særlige fremstillingsmetoder.
Italien, Riposto
... og salte gastronomiske produkter med en tæt kontrol over produktionsprocesserne. Inden for den søde gastronomi har de frosne cassate og sicilianske cannoli stor betydning. Inden for den salte gastronomi er hovedproduktet de frosne arancini. De fås i tre varianter: arancini med ragù, arancini med smør og arancini med speck. Som supplement til den salte gastronomi tilbyder Maestro Gourmet: frosne pizzette, frosne fyldte fagottini, frosne supplì, frosne risfrikadeller, frosne cartocciate og frosne calzoni.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play