Italien, Orbassano
...De friske ravioli med blæksprutteblæk, fyldt med røget laks, er et ægte gastronomisk mesterværk, designet til dem, der værdsætter kompleksiteten og raffinementet i fiske-smagene. Den friske pasta, farvet og beriget med blæksprutteblæk, giver disse ravioli en elegant mørk nuance og et delikat strejf af hav, hvilket tilbyder en unik visuel og smagsmæssig kontrast til fyldet.
Tyrkiet, Sakarya
... ekstraordinær styrke og stivhed til maskinen. Cehuma har designet hver sektion af CM-serien termoformere for at imødekomme de hygiejne- og rengøringskrav, som den moderne fødevareemballageindustri kræver. Hovedanvendelser: Kød og kødprodukter (såsom; pølse, røget kød), ost, færdigretter, kylling, fisk, skaldyr, pizza, oliven, dadler, medicinsk udstyr .....
Frankrig, L'union
... volumen og holdbarheden af det færdige produkt øges. Forberedelser eller Mix, der kombinerer enkel implementering og høj kvalitet af det færdige produkt (Béchamel Mix, Blinis Mix,…) Aromastoffer, der anvendes til cateringprodukter for at aromatisere eller forstærke en aromatisering (pizza-aroma, røget aroma, Tex Mex, løg, rejer, laks,…) Som med alle vores andre kategorier af ingredienser, vil vores laboratorium være tilgængeligt for at formulere det produkt, du har brug for.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play