Belgien, Anderlecht
...Fuldstændig lavet af rustfrit stål. Denne maskine er designet til produktion af pasta fra råvarer som hvedemel, både hård og blød, med tilsætning af vand og/eller æg, samt spinat til grøn pasta eller tomatpuré til rød pasta. Som standard muliggør den æltning af dej (kapacitet i skålen 4 kg mel) samt udtrækning af pastaplader med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse). Maskinen overholder de...
Frankrig, Paris
...Semulje af hård hvede økologisk lavet i Italien (90%), økologisk hasselnøddemel IGP fra Piemonte (10%). Næringsværdier pr. 100g : Energiværdi : 365 Kcal og 1546kJ Proteiner : 11g Kulhydrater : 75g heraf sukker : 4,9g Fedtstoffer : 1,5g heraf mættede fedtsyrer : 0,3g Kostfibre : 3,5g Natrium : 0,01g Allergener : Indeholder GLUTEN, nødder, spor af æg og soja kan forekomme. HVORDAN MAN KOGER DEM : Kogning i ca. 4 til 6 minutter i kogende vand. Ean13:3701511707811 Reference:TagliatelleBioNoisetteItalie1...
Italien, SALZANO
...Brugen af den professionelle maskine til produktion af frisk pasta er tilgængelig for alle; den klarer det hele selv. Det er nok at tilsætte ingredienserne, og på få minutter er pastaen klar i de ønskede typer og former. Efter at have hældt æg, mel og vand i karret, ælter maskinen automatisk i ca. 5 minutter, hvorefter den begynder at forme pastaen. Maskinen er nu til stede i mange restauranter...
Frankrig, Chatellerault
... flaske, sukker, vegetabilsk olie, æg, mel, ris, pasta, spaghetti, tørret frugt, løg, kartofler. ¤ Konserves: Tomater, majs, hvide bønner, røde bønner, ærter, tun, linser osv. ¤ Rengørings- og miljøvenlige produkter: Opvaskemiddel, vaskepulver osv. ¤ Hygiejne- og miljøvenlige produkter: Duschgel, håndsprit, masker, sæbe, tandpleje, intimhygiejne, deodorant osv. ¤ Alkohol: Rødvin, hvidvin, rosévin, champagne osv. ¤ Hvidevarer: Køleskab, vaskemaskine, opvaskemaskine, små husholdningsapparater osv.
Frankrig, St Sulpice De Faleyrens
... franske delikatesseforretninger og bagerier: - Blød Hvede Mel Type 80, 110 og 150 - Pasta lavet af blød hvede: 4 former - Pasta lavet af semi-fuldkorn blød hvede: 4 former - Spelt Mel Type 80, 110 og 150 - Torsade 100% T80 Spelt Mel - Conchiglie med Spirulina - Tors'Epices Ved at fokusere vores aktivitet på det franske marked ønsker vi at bidrage til udbredelsen af den franske gastronomi ved at levere autentiske og kvalitetsprodukter til vores partnere, især delikatesseforretninger og bagerier. At vælge vores mel og pastaer er at vælge fransk excellence.
Italien, Paina Di Giussano
... på den erfaring, vi har opnået gennem mange års drift i branchen. Herunder nogle produkter, som I altid vil finde i vores butik: Gorgonzola d.o.p. til skefuld og i skiver, over 30 forskellige typer af blåskimmeloste baseret på Gorgonzola; pølser af høj kvalitet, friske oste fra Valsassina (LC), lagrede oste af ko og ged, honning, syltetøj, vine, æg, frisk pasta, yoghurt, mel, te, infusioner, småkager og meget mere. At træde ind i vores butik er ikke kun en fornøjelse, men også en måde at forstå forskellen mellem de håndværksprodukter, vi tilbyder, og dem, der normalt findes på markedet.
Spanien, Daroca-Zaragoza
Pasta af høj kvalitet og specialpasta: conchitas, spiraler, stjerner, farfalle, hård pasta, mellemtyk pasta, tyk pasta, fideua, galets, bogstaver, makaroner, mirakel, små kugler, stempel, fjer, spaghetti, tagliatelle, haj. Med durumhvede, med grøntsager, med æg, fuldkorn, med spinat, økologisk, med blæksprutteblæk. Vi tilbyder også lasagnepasta, cannelloni, rasp og mel. Vi producerer til storforbrug, Food Service, og hotelbranchen.
Polen, Lublin
... havrebrød, • mineralvand, kulsyreholdige og ikke-kulsyreholdige drikkevarer, • mejeriprodukter, herunder naturlige yoghurt, hytteost, æg, mælk og klareret smør, • gryn, pasta, mel, sukker og gær. Virksomheden garanterer friske produkter og effektiv ordrebehandling. Varerne leveres med en bil udstyret med en specialiseret køleskab. I den samme butik kan man også købe kosmetik og rengøringsmidler...
Rumænien, Focsani Vrancea
... sit eget mærke og private label. Riscossa har i øjeblikket nogle solide relationer med de vigtigste kæder, der dækker 45% af den samlede omsætning. En anden vigtig salgskanal for klassiske og specialformer er horeca, restauranter og økologiske restauranter. I Italien sælger Riscossa også til traditionelle salgskanaler. Producerer Ris, Småkager, Gnocchi, Æg Pasta, Økologisk Pasta, Fuldkornspasta, Semoler og mel, Semolapasta, Pasta med spinat, Dåsetomater. Mr. SCIRE 'ITALO, senior salgsdirektør. tlf. 004,0729818823...
Grækenland, Veria
... pontiske produkter som perec, siron og evreston, bagt i en traditionel sat, der er specielt designet til vores værksted. Vores værdier er tæt forbundet med kvalitet, integritet og ansvarsfølelse. I vores pasta finder du ikke konserveringsmidler, kemiske farvestoffer eller dehydraterede råvarer (æg, grøntsager eller mælkepulver). I stedet skaffer vi friske æg fra Neo Prodomo i Imathia og mælk fra en landmand i området Triopota i Veria. Melet kommer fra de certificerede møller Koutsiares.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play