...Kakaoindholdet i vores chokoladepulver ligger mellem 24 og 32 procent. Det drejer sig om en tre-komponent kakao, bestående af kakao pulver, sukker og sødmælkspulver. Til fremstillingen sprøjtetørres en væskeblanding af de tre forskellige komponenter og forædles derefter ved hjælp af en særlig metode. Til automater og håndtilberedning Opdag vores omfattende portefølje af chokoladepulvere. Uanset om det er chokoladepulver til automater, til håndtilberedning eller dispenseregnet: Vi tilbyder dig...
Belgien, Wingene
Etableret i Belgien, INCA'CAO er specialiseret i skabelsen af personliggjort chokolade, chokoladeprodukter og producerer under private labels. Vores produktudvalg omfatter chokoladebarer, smørepastaer og nøddecremer. INCA'CAO har skabt en linje af håndlavet chokolade til gourmet, der integrerer en bredt tilgængelig fødevareteknologi og respekterer metabolismen hos mange forbrugere. Vi bruger en sp...
Frankrig, Sannois
Noor International, grundlagt i 2016 af Nisrine BARK, positionerer sig som en nøglespiller inden for international handel, specialiseret i køb og distribution af varer og forskellige produkter til det afrikanske marked. Takket være en skarp ekspertise inden for international handel og et solidt netværk af partnere, sikrer Noor International forsyningen af supermarkedprodukter, varer og andre varer...
Tyskland, Syke
Foothold UG er et fødevareeksportfirma. Vores hovedkontor ligger i Tyskland. Det lever op til de højeste standarder på handelsmarkedet. Vi drager fordel af prisforskellen på varer fra udlandet og andre markeder. Vi køber varer til de bedste priser og sælger dem, hvor der er efterspørgsel. Vi tilbyder produkter til lavere priser end dem, der er fastsat i et givet land. Vi specialiserer os i distr...
Frankrig, Objat
Gennem virksomheden LIMOUZI SAVEURS er vores passion at lade dig opdage vidundere fra det korrezianske terroir ved at forestille os opskrifter, der kan overraske og forkæle dig. Altid på udkig efter nyheder, stiller vi vores ekspertise til rådighed for at tilbyde dig raffinerede og lækre produkter. Vi er stolte af vores engagement i at fremstille alle vores produkter i vores produktionsværksted i...
Frankrig, Malataverne
...-fabrikkerne i Schweiz. I 1930'erne ønskede virksomheden at afsætte et overskud af kakaosmør, der blev brugt til fremstilling af traditionel chokolade, i stedet for at spilde det. Hvid chokolade kan nydes som den er i plader, som chokoladepulver eller bruges i bagværk. Fordelene ved hvid chokolade Hvid chokolade forbindes ofte med en lille, nostalgisk og sukkerholdig fornøjelse. Men i modsætning til almindelig opfattelse kan hvid chokolade have sine fordele.
Polen, Kamieniec Zabkowicki
Vi er stolte af at være den største producent af karamel nødder i Polen og kan prale af 30 års erfaring, der har gjort os til en pålidelig og betroet partner i branchen. Vores omdømme som producent er baseret på et bredt udvalg af produktionsmuligheder og høj produktionskapacitet. Vores højeste prioritet er at sikre sikkerheden og kvaliteten af vores produkter, og for at garantere excellence overh...
Polen, Wrocław
...Ingredienser: chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: soja lecithin), aroma), chokoladecreme (chokoladepulver 35% (sukker, højfedt kakao), vegetabilsk fedt (solsikkeolie, palmefedt), sukker, fortykningsmiddel (modificeret stivelse), emulgator (soja lecithin), smagsstoffer), jordnøddemel, ristede jordnødder (5%). Indeholder jordnødder, soja. Kan indeholde æg, mælk, sesam, andre nødder. Sæt: Folklore...
Martinique, Saint Joseph
...Nettovægt: 350g Når tradition rimer med nydelse. Smag den autentiske festlige chokoladepulver Elot, cremet og aromatisk. Siden 1911 har chokolade Elot været en ægte institution i Caribien, lækker og sød, den har en særlig, rustik og autentisk smag. Chokolade Elot er en 100% Martinique chokolade lavet med god kakao og rørsukker. Simpelthen lækker!

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play