Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
Siden sine begyndelser har Max Zander været kendetegnet ved kvaliteten af sine produkter, der er fremstillet håndværksmæssigt i den originale tyske stil. Siden 1968 har vi arbejdet på at opretholde den samme kvalitet, der har gjort os værdige til jeres tillid. Hos Max Zander udsætter vi vores produkter for et strengt kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem, fra udvælgelsen af friske råvarer og in...
Vi er en familieejet virksomhed, der begyndte vores rejse i det 20. århundrede. Vi har arvet de mest traditionelle og håndværksmæssige værdier, både gastronomiske og kulturelle, som har gjort det muligt for os at vokse og blive den virksomhed, vi er i dag. Det er netop værdierne og respekten for vores rødder, der driver os til at INNOVERE, EVOLUERE OG TILPASSE OS til de nye tider. At udvikle sig u...
Spanien, Granollers
...Se leveres i: Nøgler eller rør (Stiv eller fleksibel). Kvalitet: AAB, AB ELLER A. Længde: 80m og 90m. Det er ideelt til frisk og modnet pølse af små diametre: Frankfurt, pølse, chistorra. De præsenteres i to typer længde i alle kalibre (45 og 80 meter) KALIBRE 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Frankrig, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez okse-lam i 55 eller 90g, kød, fars, chorizo til grill, osv. Den kreative sortiment af saucisserie tilbyder også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og kartofler, med grillede grøntsager, med grillede løg, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Tilgængelig i selvbetjeningsafdelingen...
...Spiselig, anvendt til produktion af frisk chorizo (rå), modnet med efterfølgende behandling (senere, det vil sige stegt på grill eller i pande med olie), med en meget blød bid. Frisk chorizo og frisk longaniza, påskelonganiza, chistorra, fuet og merguez.
Matchende produkter
Avanceret Frisk
Avanceret Frisk
Andre produkter
Avanceret
Avanceret
Spanien, La Muela
Aibar Selección er en familieejet virksomhed med over 50 års erfaring inden for fremstilling og distribution af skinker, pølser, oste og meget mere. Alle de produkter, vi sælger, er af høj kvalitet og til de bedste priser. Vi har et bredt katalog af produkter, herunder: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkeben, iberisk salchichón, modnet chorizo, frisk chistorra, guanciale, special coppa til...
Spanien, Tudela (navarra)
Leframa er en familieejet virksomhed, der langsomt er vokset takket være to klare principper: hårdt arbejde og maksimal kvalitet for at tilbyde vores kunder det bedste produkt. Vi elsker vores arbejde og forsøger at formidle det i alle vores produkter. Vores produkter: FRISKE PØLSER, CHISTORRA, TØRRET OG FRISK CHORIZO, LONGANIZA, KURD PANCETTA, BACON, MARINERET LOMME, HVID CHORIZO, CULARES. Alle vores produkter er lavet med naturligt tarme. Vi har mærket Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nu har vi også en række økologiske produkter.
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
... indsprøjtning), chorizo og frisk langaniza, chistorra, butifarra og hamburgere (især den med oksekød). Med Hermanos Bernal Hernández, S.L. begyndte den tredje generation af Bernal-familien (siden 1898), uden at glemme traditionen. I 2004 grundlagde vi Cárnicas Palber SL i samarbejde med José Antonio Palacios Ezquerra, som er dedikeret til udskæring og salg af frisk kød, hvilket udvider vores produktudvalg. Vore primære kunder er inden for HORECA-sektoren. Men vi satser også på, at alle, der ønsker det, kan nyde vores produkter. Derfor har vi en online butik på vores hjemmeside og et salgssted i fabrikken.
Spanien, La Roda
... rosmarinhonning, timianhonning og appelsinhonning. Cenceñas kager til gazpachos, gazpacho kager, håndlavede kager, kager til Manchego gazpacho, hovedingredienser til gazpacho Manchego. Den bedste tørrede, kogte og friske pølse fra Albacete-bjergene. Peber salami, chorizo fra La Mancha, helvedes chorizo, løgpølse, hvid blodpølse, chistorra, tørret chorizo. For at afslutte med nogle håndlavede øl...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play