Frankrig, Bordeaux
...aromatiske og har en tanninstruktur, der gør dem særligt velegnede til lagring. Smagning "Les Charmes de Laurette" har en ekstremt dyb farve, purpur med sorte nuancer. Elegant fyldig, uden ubalance, udtrykker den aromaer af små, kompotterede bær, med strejf af skovbund og krydderier. Denne udgave tilbyder en ret rund og blød tannin. Mad- og vinparring: charcuteri, rødt kød, vildt, hårde oste...
Frankrig, Auxerre
...Bouche frugt med en god koncentration og en dejlig friskhed takket være sine fine krydrede noter Aftale madvin charcuteri, rødt kød, vildt, fast eller blød ost Vinifikation Efter manuel høst placeres vinen i små fade, som muliggør en hurtig bundfældning af gæren og en mikro-iltning. Disse to aspekter fører til en forfining af tanninerne og giver en vin, der er typisk for appellationen, med...
Frankrig, Brissac Loire Aubance
... farve. Smuk aromatisk udtryk af røde og sorte frugter. Voluptøs og kompleks smag, der kombinerer solbær, viol og træagtige noter. ACCORD METS/VIN : Charcuteri, smagfulde kødretter, vildt, gryderetter og oste. TEMPERATURE DE SERVICE : 17°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Belgien, Houffalize
Socardenne er en grossist inden for HORECA og institutioner, men også specialist i vildt. Når det kommer til vildt, jager virksomheden primært hjorte og hind, kalve, rådyr, vildsvin, charcuteri og husets specialiteter, fjerkræ og småvildt. Altid på udkig efter nye produkter udvalgt efter kvalitetskriterier og tilbudt som en del af en komplet service, fortsætter SOCARDENNE sin specialisering i køb, udskæring og salg af udvalgt vildt direkte fra jagterne. Service, personlig rådgivning og stor fleksibilitet i leveringer supplerer husets karakteristika.
Belgien, Waterloo
...Producent af foie gras, terriner og håndlavet charcuteri siden 1984. Professionelle eller private: vi tilbyder et bredt udvalg af hjemmelavede produkter, så du kan nyde en dejlig stund med dine gæster. Hos Quality & Tradition kan du finde et væld af nøgleprodukter som foie gras, terriner, vildt, brystfileter samt mange supplerende produkter.
Frankrig, Lyon
... Pyrenæer tilgængelige og demokratisere dem, samtidig med at de tilbyder en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores håndværksmæssige slagter og kok, Pierre, har 28 års erfaring og har vundet flere priser inden for charcuteri. Han bruger råvarer fra regionen til at fremstille kvalitetsprodukter. Vi lægger stor vægt på den landbrugs- og madlavningstradition, der findes i regionen, og derfor har vi valgt kun at arbejde med førsteklasses regionale produkter og samarbejde tæt med de forskellige lokale aktører. Det er en del af vores virksomheds identitet. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Belgien, Stembert
PG Vian tilbyder et kæmpe udvalg af produkter (flere tusinde). Dette store udvalg gør det muligt at imødekomme vores kunders behov bedst muligt. Derfor inviterer PG Vian dig først til at udforske sine produktfamilier. À la carte, charcuteri, oksekød, kalvekød, svinekød, fjerkræ, lam, udenlandsk kød og vildt i sæson. Når det kvalitetsprodukt er valgt på stedet, står vores erfarne personale klar...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play