... denne linje, med Di Cecco-familiens passion for et symbol på en italienskhed, som man skal bære stolt. Vi udvælger semuljen med samme omhu som før, vi arbejder den håndværksmæssigt, ved at ælte den med vandet fra vores Maiella, og vi lader den tørre i to dage. Man skal ikke være i hast. Nogle ting skal gøres i ro og mag for at blive gjort ordentligt. Her er vores pasta. For mig, den bedste.
Italien, Caraglio
... at bruge naturlige og ægte råvarer for at bevare smagene fra tidligere tider. I vores detailbutik i Caraglio, kun få km fra Cuneo, er alle de typiske pastatyper fra det italienske køkken tilgængelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, æg pasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er udelukkende lavet med naturlige ingredienser som...
... kvalitet, hvilket er grunden til, at vi kun vælger semolina af hård hvede og pølser, ricotta, kød, grøntsager og andre råvarer direkte fra producenterne til vores friske pasta. Det, vi ønsker at tilbyde vores kunder, er excellence i vores produkter. Punkt... og Pasta!
Fremstilling og distribution af pasta.
Italien, ESTE
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play