Italien, Bergamo
Italien, Misano Adriatico
...Oplev den unikke smag af CORDISCO Caciocavallo affumicato. Hele formen på 2 kg for at tilfredsstille enhver smag. Håndlavet kvalitetsprodukt, der er røget med omhu, for en intens og omsluttende smag. Perfekt til enhver lejlighed, ideel til at ledsage retter eller til at nyde alene. Tilgængelig nu!
Italien, Martina Franca
...Caciocavallo Baby er en frisk og delikat ost, perfekt til enhver lejlighed. Dens bløde konsistens og lette smag gør den til et fremragende valg til forretter, sandwiches eller blot til at nyde alene. Denne ost er fremstillet af mælk af høj kvalitet og repræsenterer en af specialiteterne fra den pugliesiske osteproduktion. Hver bid er en invitation til at opdage friskheden og lækkerheden af lokale produkter, hvilket gør den til et must-have for enhver osteelsker.
Italien, Milano
... ABBINAMENTI Behagelig sødemiddel til drikkevarer, yoghurt og desserter, at nyde på søde oste og strækningsoste som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt til fisk, både rå og tilberedt; med ekstra jomfru olivenolie og citron fremhæver den dressinger til salater og pinzimonio.
...Caciocavallo er en ost lavet af rå bufamelk fra Cilento, med en kugleformet pasta, der har en diameter på 9-12 cm og en højde på 12-20 cm. Denne form er resultatet af manuel bearbejdning af løben. Skorpen er meget tynd, glat og hvid. Pastaen er semihård, elastisk og har en elfenbensfarve. Typer og Formater Hvid og Røget. Vægt: cirka 1 kg pakket vakuum Kode: CACIOFERR OPBEVARINGSTID: 60 DAGE...
Italien, Noci
...Caciocavallo er en semi-modnet ost med trådformet pasta, der udelukkende er produceret af komælk og traditionelt formes i hånden. Navnet "caciocavallo" stammer fra, at produktet modnes i par "over" træbjælker i mindst 45 dage. Den præsenterer sig i en intens gul farve, har en cremet konsistens og en mild, let intens smag, hvilket gør den fremragende at nyde alene eller med brød, også grillet, eller ledsaget af et fremragende glas vin fra Puglia.
...SCAMORZA OG CACIOCAVALLO FRA KØD OG VANDBUFFEL, HVITE OG RØGTE...
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af 100% Primitivo druer. Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Rødvinsfremstilling med klimakontrol af fermenteringsprocessen. Den kendetegnes ved blødheden af sine tanniner og den vedholdende smags- og duftoplevelse. I duften fremhæves noter af modne røde frugter som jordbær, hindbær og brombær, også i form af geléer. Ideel til lagrede oste som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognese-sauce, og hvide kødretter tilberedt på jagtmanér.
...I loc. Isca dell'Abate i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, et mejeri der opererer på nationalt og internationalt niveau. Produktionen er varieret og udelukkende baseret på lokale produkter, der sælges bøf mozzarella, kirsebær mozzarella, mozzarella, fletninger af mozzarella, bøffeloste, caciocavallo, bøffel ricotta, scamorza, røget caciocavallo, mozzarella di bufala campana og mælk. Distributionen af egne mejeriprodukter giver kunderne garantien for at købe ægte produkter med kontrolleret oprindelse.
... mozzarella og ricotta di Bufala og især til mejerianlæg til produktion af enhver type "pasta filata"... ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også specialiserede i fremstilling og opgradering af mini mejerilinjer med forskellige produktionskapaciteter. -Alle vores MINI mejerier er "skræddersyede" i henhold til kundens specifikke krav.
Italien, Scario
Handel med typiske produkter fra Cilento - Italien - Økologisk - Glutenfri Salumi, Oste, Ekstra jomfruolivenolie, Økologiske produkter, Glutenfri produkter i olie, Konserver, Pasta lavet af gamle kornsorter, Hasselnødder fra Giffoni, Slik, Likører, Håndværksøl, Panettone, Fragolino, Tun i ekstra jomfruolie, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Italien, Sicignano Degli Alburni
Der findes stadig mange små virksomheder i vores SØD, som arbejder med råvarerne, ligesom vores bedsteforældre gjorde for længe siden: med passion, med opmærksomhed, med ægthed, med dedikation, med enkelhed for at bringe smage, der næsten er forsvundet, til vores borde. Et eksempel kunne være CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, der kun og udelukkende er produceret med mælk fra Podolica-køer...
Italien, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er en virksomhed, der distribuerer italienske fødevarer og drikkevarer. Inden for fødevaresektoren arbejder vi med markedsføring af produkter som: Oste: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola sød og stærk, røget scamorza, Caciocavallo Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, national skinke, mec skinke og skinke i blokform Generelt kød...
Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Ekstra Jomfru Olivenolie Gargano, Caciocavallo, Oregano, Salg af Honning, salg af Limoncino, Kapers, Pugliese olie, Gargano oliven, ekstra jomfru olivenolie Gargano, økologisk DOP olie Gargano, ekstra jomfru olie Puglia, salg af typiske produkter fra Puglia, typiske produkter fra Gargano, salg af olie, online salg af typiske produkter fra Puglia, ernæring, middelhavsdiet, olieproduktion, toskansk olie, Caciocavallo Podolico, olie på dåse...
...Podere San Vincenzo i Eboli (SA) opdrætter bøfler med henblik på produktion af mælkeprodukter: bøffelmozzarella, scamorza og caciocavallo. Ved at have mulighed for at kontrollere hele produktionscyklussen er kvaliteten garanteret og certificeret. Dets primære mål er ikke mængden, men kvaliteten af produkterne. Det er værd at fremhæve, at Podere San Vincenzo i syv på hinanden følgende år har fået anerkendelse fra AIA (Associazione Allevatori d'Italia) som den bedste opdræt i Italien for både mængde og morfologisk kvalitet af mælken.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play