...25 KG Kraftpose. Anvendelse Sudem brødblanding (10 kg), ingrediensen gær (til boller 300 GR, til store brød 400 g) og vand (6 liter) blandes til en dej. Dejen æltes ved en temperatur på 25-27 °C i 10 minutter langsomt, 7 minutter hurtigt. For 1. fermentering 15 minutter (ved stuetemperatur). For 2. fermentering tager det 30 minutter. Bages i 30-35 minutter. 1 års opbevaring på et køligt og tørt sted.
Grækenland, Ionia, Thessaloniki
{"About us":"Om os\n\n\"Special mix\" virksomhed er en virksomhed, der har været aktiv siden juli 1995 og arbejder med fremstilling af brødforbedringsmidler og færdigblandinger.\n\nKernen i vores produktlinje inkluderer: konfektureblandinger, brødforbedringsmidler, forbedringsmidler til melmøller, glutenfri kageblanding og brød. Vi udvikler og producerer også Private Label produkter. Alle vores pr...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Med perfekt udseende og smag er Chef's Mix; Tysk Brødblanding en meget nærende og sund blanding af høj kvalitet.
Bulgarien, Plovdiv
Vi er Baker’s Standard Ltd. fra Bulgarien. Vi producerer brødforbedringsmidler, brødblandinger, substitutter til forskellige produkter og brødstarterkulturer. Vi fremstiller, distribuerer, yder teknisk support og leverer innovative bageingredienser og løsninger til bageriindustrien over hele verden. Vores mission er at hjælpe bagere over hele verden, så de kan udvide deres forretningsaktiviteter m...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play