Tyskland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 er en premium tørret svamp, værdsat for sin rige, jordagtige smag og umami-noter. Ideel til supper, saucer og risottoer, tilføjer den dybde til en bred vifte af kulinariske anvendelser.
Portugal, Leiria
...Svampe mel Vores fremstillingsproces af Aromas og Boletos svampe mel består i at reducere svampen til pulver efter tørring, uden tilsætning af stivelse eller andre ingredienser. Forslag: Vores svampe mel kan tilsættes til tilberedningen af enhver ret, såsom supper, saucer, brød, pasta, ost, småkager, desserter, blandt andet. Tilgængelige: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Næringsindhold pr. 100 g. Fedt - 1,3 % Kulhydrater - 78% Fibre - 14% Proteiner - 15%...
...Ingredienser: porcini svampe (boletus edulis) 72%, hvid trøffel (tuber magnatum pico) 3%, olivenolie, salt, aromaer. Anbefalinger: Perfekt til forretter, lækre fyld, saucer med intens smag af kød og fisk, tartiner og vol-au-vent. Findes også i 500 g format.
Spanien, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolie med en gennemsnitlig til høj frugtagtighed. Glat med en bitter og lav-mellem krydrethed, der minder om grøntsager, især tomater og figner, samt bananer og nødder. Fremragende til forretter med fisk og boletus, svampe, salater, bagt, kogt og grillet fisk. Delikate salater eller dem rige på smørsmag, saucer, bagværk, ost og rødt kød.
Frankrig, Aiguilhe
... (morchella conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morels morcheln pfifferlingen porcini setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Håndlavede luksus dåser og konserver. Originalt udvalg af franske svampe i eddike som pickles, eddike-kondimenter, løgchutneys. Udvalg af typiske og traditionelle retter baseret på fransk kød, lam...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play