Belgien, Wingene
...'erne, dyrkes på de fire øer på traditionel vis. Denne lunefulde orkidé tilbyder en smuk klusterblomst. Befrugtning udføres manuelt af kvinder ved daggry. En dygtig arbejder "gifter sig" med 1000 til 1500 vaniljeblomster om dagen. I høsttiden plukker man bælg for bælg, til den præcise grad af "teknisk modning", lige før CHOKOLADE MED SØDESTOFFER kakaobønner, kakaosmør, sødestoffer inositol...
Belgien, Mechelen
Hos Lezza Foods er vi stolte af at være den globale leverandør af sunde, unikke og lækre specialiteter. Vores mission er enkel, men meningsfuld: at gøre smagen og sundhedsfordelene ved fødevarespecialiteter tilgængelige for alle gennem vores forskellige mærker. Vi producerer og leverer frosne produkter til markederne i Europa og USA. Med flere produktionsenheder i Tyrkiet er Lezza Foods specialise...
Belgien, Namur
...Ingredienser: Sukker, kakao i pulver 25%, naturlig kartoffelstivelse, dextrose, helmælkspulver, Himalayasalt, aromaer, guargummi [E412], xanthangummi [E415], vanillin, kanel. Allergener: Kan indeholde spor af mælk, gluten, nødder og naturlige sulfitter på grund af tilstedeværelsen i området. Valg: Pose - 500 gr Energi: 422 Kcal / 1783 Kj Næringsindhold: Pr. 100g Fedt: 8,8g Heraf mættede: 5,4g Kulhydrater: 79,2g Heraf sukker: 53,6g Proteiner: 6,5g Salt: 0,35g...
Belgien, Bruxelles
Belgien, Wommelgem
...Lad dig forføre af denne fremragende samling af belgiske praliner med smag af hasselnød og karamel i den fineste belgiske hvide, mælke- eller mørkechokolade. Le Caprice's eksklusive sølvindpakning vil glæde og kunne være et fantastisk supplement... Mørk chokolade indeholder minimum 50% kakaotørstof. Mælkechokolade indeholder minimum 33% kakaotørstof og 14% mælketørstof. Hvid chokolade indeholder minimum 26% kakaotørstof og 22% mælketørstof.
Belgien, Beringen
...En malt nougat, toppet med et tykt lag af den cremede karamel, der generøst er dækket af et rigt lag af mælkechokolade. Mars Chokoladebaren er en klassiker, en gammeldags slikforkælelse. Siden dens skabelse i 1932 har vi ivrigt fortært disse Mars-barer. En klassisk canadisk chokoladebar. Selvom navnet faktisk henviser til skaberen af denne bar, Frank Mars, kan jeg godt lide at tænke, at den hedder Mars, fordi den simpelthen er ude af denne verden!
Belgien, Ghislengien
...Ingredienser: - Mælkchokolade (sukker, kakaosmør, helmælkspulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt) - Hydrogenerede vegetabilske olier - Aroma: naturlig karamelaroma - Kan indeholde spor af mælk, gluten, æg, soja og nødder.
Belgien, Seneffe
... slags former - God holdbarhed efter påføring (flere dage i køleskabet) - Kan opvarmes direkte i mikrobølgeovnen eller på panden (ingen vand nødvendig) - Stabil ved fryse/tø - Hurtig hærdning i køleskabet - Let at farve og smagsætte (Bakbel Flavouring Compound) - Kan genopvarmes og genbruges Karamel, Chokolade og Neutral.
Belgien, Bruxelles
... fra haven, citrusfrugter, bær, eksotiske frugter… MEIERIPRODUKTER Cremede, smøragtige, osteagtige… DELEKATESSER Chokolade, karamel, bagværksnoter… SALTE Fint krydderi, kondimenter, grøntsager, krydderiblandinger…...
Belgien, Gozée
...direkte fra den talentfulde mesterchocolatørs fantasi, giver liv til lækre praliner, ganache, gianduja… Dufte af krydderier, citrusbark, æteriske olier, saltet smør, karamel, kandiseret frugt og andre ingredienser vækker vores lidenskab… Vi falder for sprødheden af nøddechips, vi smelter for blødheden af marcipan med mandarin, delikatessen af frugtpuréer tilberedt i en kobbergryde, de kraftige noter af arabica, der løfter en mælke-ganache. På denne måde bygger han sin samling af praliner og makroner.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play