Belgien, Bruxelles
... produktets tykkelse og gør det nemt at indsætte kødet under pressen. Derudover er den aftagelig. Det er derfor muligt at montere en glat plade til delikate kødtyper som fjerkræ eller en tekstureret plade til kød som okse- eller svinekød. Den manuelle kødpresser er ideel til escalope, tørret kød, wok-kød eller endda minutsteaks. Maskinens dimensioner (H×B×D): 880 (1600 med fødder) × 400 × 450 mm Bæltebredde: 400 mm Vægt: 25 kg (36 kg med fødder) Garanti: 1 år...
... couscous, vinaigrette af appelsin med olivenolie, spidskommen og citronsyre, kyllingefileter af frisk filet, paneret og forberedt, græsk yoghurt, muhammara tapenade, confiteret gulerod og tørret fersken, granatæble, friske urter og kress, lækkert! Flere idéer, tips og forslag finder du på www.maiski.be...
Belgien, Herentals
... størrelse på emballagen: 360 x 270 x 100 mm • Hastighed: 3 - 5 cyklusser / minut • Antal emballager pr. cyklus: 1 - 6 Muligheder: • MAP gasanalysator • iltbehandling Denne maskine er ideel til brug i slagterier eller i et lille produktionsmiljø. Anvendelser: Frisk kød, kødprodukter, chokoladeprodukter, fisk og fiskeprodukter, grøntsager, pasta, færdigretter, frugtsalat, tørret frugt, delikatesse-salat, suppe, saucer, ...
Belgien, Hannut
Hougardy Distribution er engrosvirksomhed inden for fjerkræ, pålæg, tørret kød, færdigretter, færdiglavede salater og produkter til sandwichbutikker og slagtere til horeca og kollektive sektorer.
Belgien, Meix-devant-Virton
Udover en traditionel slagterforretning er vi stolte af også at kunne tilbyde et bredt udvalg af fine, håndlavede pølser, tørret kød og hjemmelavede røgede produkter. Vi tilbyder også en service til færdigretter.
Belgien, Manage
Skinker, pølser, tørret kød, specialiteter, oste, tilbehør til slagtere, charcuterer og catering, drikkevarer og frosne brød. Ugentlig levering og salg ved disken. Stort og meget varieret lager.
Belgien, Herstal
Virksomheden Legon er specialiseret i detailhandel med kød og fremstilling af tørrede pølser. Produkter: bolognese, salami, foie piqué, ren svinepølse (med eller uden nødder), Ardennerpølse, Weekend salami og Goliath, tørret pølse Lutin eller Picador, røget tørret hals, gårdpølse.
Belgien, Casteau
... vores kød udvælges efter kvalitetskriterier. Derudover er alle vores salteprodukter tørret på gammeldags vis, hvilket betyder, at vi anvender en langsom modning, der sikrer den unikke smag og duft af vores produkter. Vores charcuteri er meget varieret: forskellige slags salame, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... og til alle smagsløg, originale eller ej!

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play