...Iberisk svin over 10 måneder. Stykke af magert kød placeret i den kostale del af svinet, mellem Panceta og Barriguera, og skåret i strimler. Lagarto de Manto fra iberisk svin er et eksklusivt snit, der fås fra iberiske svin over 10 måneder, anerkendt for sin uovertrufne smag og kvalitet. Dette magre stykke findes i den kostale zone, mellem panceta og barriguera, og præsenteres i fine strimler...
Spanien, Murcia
...Kureret kødprodukt lavet af kød svarende til muskelmassen med knogle, ben og klov fra forbenet af halvdelen af en iberisk svin, der er fodret med korn og naturlige ressourcer, og som er egnet til menneskelig konsum. Vægt: 100 gr. Vægt: 0,1 kg...
Spanien, Higuera La Real-Badajoz
... konstant og kontinuerlig udvikling, både hvad angår kvalitet og teknologi, som gør os i stand til at tilpasse os behovene hos hver enkelt af vores kunder. Produkter: svinefedt, chicharrones, kødmel, iberisk ribben, iberisk bacon, iberisk pancetta, osv.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play