Italien, Orbassano
...Aubergine parmigiana er en klassisk ret fra det sydlige Italien lavet med lag af stegte og bagte auberginer, tomatsauce og mozzarellaost. Den er allerede tilberedt og klar til at blive opvarmet, hvilket gør den til et lækkert og bekvemt måltid.
Italien, Giarre
...Parmigiana di melanzane, også kendt som melanzane alla parmigiana eller blot parmigiana, er en ret baseret på friturestegte auberginer, der gratineres i ovnen med tomatsauce, basilikum, hvidløg og en eller flere oste, herunder parmesan og mozzarella, i praktiske bageforme på 3,00 kg til 9/12 portioner. Fryseprodukt klar til brug.
Frankrig, Malataverne
... tørreste roséer. Når det kommer til hovedretten, passer de lysere, lettere roséer perfekt til krydrede retter og eksotisk mad som couscous, curries, aioli og krydrede asiatiske specialiteter. De mere kraftfulde roséer med mere karakter vil blive nydt som hovedret. De passer let sammen med sauceretter (især tomatsauce) og sydlandsk mad. Ratatouille, auberginer med parmesan, lasagne, pizza og lammegryderetter vil kun blive sublimere! Vin kongen af grillfester.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play